Bebeğime kim bakacak?

Bebegime kim baksin?

• Kv baksin

• Bakici baksin

• Anneni ikna et o baksin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Büyük konuşmayayım ama ben torunuma bakmak için yaşadığım şehirden başka şehire gidip düzenimi bozmam.
Her iki anneye de eziyet olur. Kaldı ki annenizle eşiniz zaten limoniymiş iyice patlat verebilirler.
Çalışma saatleriniz azmış bende bakıcı diyorum. Etraftan araştırın mutlaka bulursunuz.

Şu anlattığınız şeyler sonucu bakıcı diyorum

referansı olan bir bakıcı . öncesinde secnk için sorular gazırla tanı . deneme suresi olsun . 2-4 hafta sonra olmassa kv baksın ama aynı ev cok zor . hafta içi kalıp sonu gitse neysede

Bebeğin 2 yaşına gelene kadar çalışmasan sonrada krese verip ise başlasan mumkunati yokmudur

Kres yokmu orada?

Selam canım, bence de bakıcı. Çünkü haftada toplasan 1 gün yani 24 saat çalışıcaksın neden 7/24 kayınvaliden ile yaşamaya mecbur kalasın ki? Anlaşamıyorsunuz anlattıklarına göre böyle yorumum..

Bence kreş yaşında kadar çalışmayın. Ama bu seçenekler arasına kesinlikle giremezse, bakıcı diyorum bende. Kameralı. Devamlı izlersiniz. Kimse de izlerken cesaret edemez bir şey yapmaya.

be yaparsn bilmem ama o pis kaynanana cocuk birakma. kamerayi dusunup is isten gectkten snra ne anlami war diye dusunuyosun ama hijyen yoksunu kaynananla beraber cocugun hastalanma ihtimalini dusunmuosun. en azindan bakici bi ihtimal kotu cikmasi. ama pis birinin cocugu hasta edecegi kesin

Maddi olarak müsaitseniz kesinlikle bakıcı...

Eşiniz annenizden, siz de kayınvalidenizden rahatsız olacaksınız. Bu durum zamanla eşinizle aranızı bozar.

Bende Kütahya gibi küçük bir ildeyim. Burda var 3 yaş altına kreş. Bende yok sanıyordum ama varmış. Ben kreş yada bakıcı diyorum. Ben bakıcı seçeneğini kullandım.

Kızım 4,5 yaşında ve doğumundan beri aynı bakıcı ile birlikteyiz. 3 yaşında yarım gün kreşe başladı, ablamız yarım gün baktı. Şimdi kızım tam gün kreşte. Abla haftada 3 gün devam ediyor. Allah nasip ederse ikinci çocuğuma da o baksın istediğimiz için bırakmadık.

Her meslek grubunda işini iyi yapan ve kötü yapan insanlar olduğu gibi bakıcılarda da durum aynı şekilde. Hepsi çocuğa zarar veren caniler değil yani, işini düzgün yapan bir sürü bakıcı tanıyorum.

Kayınvalideniz baksa bile, şunı şöyle yap dediğinizde sizi sallamama ihtimali çok yüksek. Ayrıca akşam da sizinle kalacak ise başka problemler de olur.

İyi araştırın ve içinize sinem düzgün bir bakıcı ile çalışın derim ben.

Bakıcı çocuğuma zarar verirse demişsiniz, vicdanlı insanlar daha çoktur emin olun, ön yargılı olmayın. Kimsenin düzenini bozmayın derim. Umarım güvenebileceğiniz bir bakıcı bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…