bebeğime kıyamıyorum:((

bir tek beni anlayan sen olmuşsun arkadaşım. peki sence tek başıma bebeğimle bir hayat kurabilir miyim

Bundan sonrasi umarom iyi gecer.
Surekli insana kisitlama olmasi insani bunaltiyor gercektende. Bende ablamlari ozledim hollandaya gitmek istiyorum. Esim sensiz ne yapıcam diye gondermiyor. Bunaldim artik.
Kizdim dun ama neye care...
Seninki kilik kiyafet. Benimkide gidi gelme... annemlere bile gondermek istemiyor ne yapıcam ben diye. Annesi yaninda oldumu umurunda degil ama nekadar kalacagim.

sakın kıymayın o minik yavruya doğduğu zaman iyi ki dogurmusum diyeceksiniz.

Hayir, babasinin kisitlama ihtimalini dusunerek boyle soyledim.

Valla bana gore gayet mantikli bir dusunce. Esini bu kadar kisitlayan kizina napmaz sizce? Siz o kizin yerinde olmak ister miydiniz, ben boyle babanin kucagina dogmak istemezdim sahsen.
Bir insanin canini almanin neresi mantikli
Esini kisitliyosa eger onunda gonlu varsa ayrilir ama ayrildi diye cocugunu aldirmasi cok yanlis
cok canice bisey

Genelde erkekler ailelerinden gorduklerini uyguluyor ailesi cok kapali bir erkek bu konuda esinden dikkat etmesi icin istekte bulunuyor esiniz degismez siz kendinizi degistirmek istiyor musunuz bir dusunun
Keske sizi oldugunuz gibi kabullenebilse ama oyle olmayacagi belli

Esini kisitliyosa eger onunda gonlu varsa ayrilir ama ayrildi diye cocugunu aldirmasi cok yanlis
cok canice bisey
Ben sizin kadar pembe gozluklerle bakamiyorum.
10yasinda cocugu oldurmekle hamileligi sonlandirmayi da ayni kefeye koymuyorum.
Evet esini kisitliyorsa esinin gonlu yoksa ayrilir. Ama babasi boyle olan bir kadin babasindan ayrilip kurtulabilir mi?

cok canice bisey

İyi de yasal olarak suç mu belli bir süreye kadar aldırmak ? Hayır.Öyleyse bir insanın canını almakla eşdeğer görülmüyor demek ki yasalarca.

Ben sizin kadar pembe gozluklerle bakamiyorum.
10yasinda cocugu oldurmekle hamileligi sonlandirmayi da ayni kefeye koymuyorum.
Evet esini kisitliyorsa esinin gonlu yoksa ayrilir. Ama babasi boyle olan bir kadin babasindan ayrilip kurtulabilir mi?
Sizin baktiginiz gozlugu ben bilemem ama ben pembe gozlukle bakmiyorum
cunku ayni seyi bende yasadim arkadasada yazdim
3aylik hamileydim kocam beni evden kovdu buna ragmen belki duzelir dedim gidip aldirmadim iyikide aldirmamisim cocugum dogdukdan sonra degismeyince ayrildim
siz belliki anne degilsiniz anne sevgisini tatmamisiniz
herseyi gectim dinimizde gunah
hadi onuda gectim canilik insan oldurmek
cocugun kaderini siz yazmiyorsunuz
dusunun ki kardesiniz var (saglikli) bi kaza geciriyo ozurlu oluyo hergun aci cekiyo ilaclar zor fayda ediyo napacaksiniz kalkip kardesinizi oldurecekmisiniz

İyi de yasal olarak suç mu belli bir süreye kadar aldırmak ? Hayır.Öyleyse bir insanın canını almakla eşdeğer görülmüyor demek ki yasalarca.
Bir insanin canina kiymak vijdan ister kalp ister cocugun kaderi sizin elinizde degil olan olmus o cocuga hamile kalmis geriye donusu yoktur
burada ben yasal kanundan bahsetmiyorum
Anne karninda ceniyi aldiranlari Allah lanetliyor

Bir insanin canina kiymak vijdan ister kalp ister cocugun kaderi sizin elinizde degil olan olmus o cocuga hamile kalmis geriye donusu yoktur
burada ben yasal kanundan bahsetmiyorum
Anne karninda ceniyi aldiranlari Allah lanetliyor

İşte şöyle bir durum var ki herkes sizinle aynı inancı paylaşmıyor.
Ama hepimiz aynı toplumda,aynı yasalara göre yaşamak zorundayız.

Peki inanci geciyorum
Benim yasadigim ulke Islam ulkesi degil (yurtdisinda yasiyorum)
Ataistler ve Hristiyanlarla calisiyorum
sokakda hayvana eziyet diye ortaliga dokulen insanlar var demi uzuluyoruz
Bi Hristiyan insan bile ateist bile siradan bir iliskide hamile kalipda cocugunu doguranlar var bunun dinle bi alakasi yokmus demekki
Olduruyosun ya bunun otesi yok

Bir sey daha eklemek istiyorum
cocuk ayagina bag olacak diyemi endiseleniyorsun
Sen o cocugu aldirma dogur evlatlik ver yada cocuk esirgeme yurduna ver bunlar aldirmadan daha iyidir

Niye kardesimi oldureyim? Bagdastirdiginiz olay ayni mi sizce?
Fasulye kadar bi seyin hayatina son vermekle kocaman insani oldurmek ayni sey mi?
Kaldi ki bir tanesi dogmus, digeri henuz yeni dusmus rahme.
Ayni pencereden bakmiyoruz ne siz benim fikirlerimi kabul etmek zorundasiniz ne de ben sizin fikirlerinizi kabul etmek zorundayim.

Hanımefendi ben zaten inançsız olan herkes kürtaj olsun demiyorum ki.
Ama bu bir hak yasalar tarafından bireye verilen belli bir süre içinde.Ama aynı yasa birilerini öldürmeyi yasak kılmış mesela.Demek ki ikisini eş görmüyor,bunu demek istiyorum.
Ha zaten bir süreden sonra yasaklanıyor yani yukarıda saydığım durumla eş kabul ediliyor.Çünkü büyümüş oluyor.
İkisini kıyaslamak anlamsız birini öldürür müsün falan gibi şeyler bununla kıyas yapılamaz çünkü yasalarca ikisi aynı durum değil diyorum.

Bir sey daha eklemek istiyorum
cocuk ayagina bag olacak diyemi endiseleniyorsun
Sen o cocugu aldirma dogur evlatlik ver yada cocuk esirgeme yurduna ver bunlar aldirmadan daha iyidir

Konu benim değil yalnız ben sadece yorumunuza yönelik yazmıştım.
Konu sahibi doğurmak istiyor sanırım,ben de bu duruma katılıyorum bence de aldırması için sebep yok ama kürtaja canilik,cinayet gibi şeyler denmesini doğru bulmuyorum.

Kesinlikle fikrimi kabul edin demiyorum
zaten sizin anlamaniz mumkun degil
Bir gun anne adayi olursani o fasulye diye gordugunuz seyin degerini anlicaksiniz emin olun

Kesinlikle fikrimi kabul edin demiyorum
zaten sizin anlamaniz mumkun degil
Bir gun anne adayi olursani o fasulye diye gordugunuz seyin degerini anlicaksiniz emin olun
Beni boyle cani, katil gibi falan gostermeye calisiyorsunuz kac mesajdir neden?
Ben bebebege fasulye demedim bebegin boyutundan bahsettim sadece.

ya insandan insana değişen bir durum bu ama ben olsam kapanırım. zaten kapalıymışsın biraz daha uzun giymen sana zulum olmamalı.

ama öfke kontrolü olmayan bir adam düzelir mi bilmem. daha çok yeni de evlisiniz. bir terapiste falan gitseniz belki işe yarar. ben asla çocuğu aldırmandan yana değilim. senin ne kadar yaşama hakkın varsa onunda var. o yüzden artık bir anne adayı gibi güçlü olmalısın. öyle öldüm bittim dünyam karardı havalarında olma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…