bir tek beni anlayan sen olmuşsun arkadaşım. peki sence tek başıma bebeğimle bir hayat kurabilir miyimAyrica katlanmak zorunda falan degilsiniz. Evet belki zamaninda kabul ettiginiz durumlar olmustur ama hayat sizin karar sizin hiçte gardinizi dusurmeyin ozguveninizi sakın yitirmeyin sonra farkinda olmadan nefret ettiginiz bir hayati yasamak zorunda kalırsınız. Bir kere geliyoruz dünyaya kimse kimseye boyun egmek katlanmak zorunda degildir. Hatalar yapilip ders cikarilmak icin var hicbir zaman hicbir sey icin gec degil.
Bundan sonrasi umarom iyi gecer.bakın ben zaten böyle giyiniyordum ki aşırı bir giyinme tarzım yok olsa zaten onunla işim olmazdı onunda benimle. ben zaten istemeyerek evlendim ama sırf ailen ne diyecek korkusuna. seviyordumda oda gerçek. ama nişanlanınca çok değişti yada ben gerçek yüxzünü gördüm
Valla bana gore gayet mantikli bir dusunce. Esini bu kadar kisitlayan kizina napmaz sizce? Siz o kizin yerinde olmak ister miydiniz, ben boyle babanin kucagina dogmak istemezdim sahsen.bu nasil bi dusunce
Bir insanin canini almanin neresi mantikliValla bana gore gayet mantikli bir dusunce. Esini bu kadar kisitlayan kizina napmaz sizce? Siz o kizin yerinde olmak ister miydiniz, ben boyle babanin kucagina dogmak istemezdim sahsen.
Ben sizin kadar pembe gozluklerle bakamiyorum.Bir insanin canini almanin neresi mantikli
Esini kisitliyosa eger onunda gonlu varsa ayrilir ama ayrildi diye cocugunu aldirmasi cok yanlis
cok canice bisey
Bir insanin canini almanin neresi mantikli
Esini kisitliyosa eger onunda gonlu varsa ayrilir ama ayrildi diye cocugunu aldirmasi cok yanlis
cok canice bisey
Sizin baktiginiz gozlugu ben bilemem ama ben pembe gozlukle bakmiyorumBen sizin kadar pembe gozluklerle bakamiyorum.
10yasinda cocugu oldurmekle hamileligi sonlandirmayi da ayni kefeye koymuyorum.
Evet esini kisitliyorsa esinin gonlu yoksa ayrilir. Ama babasi boyle olan bir kadin babasindan ayrilip kurtulabilir mi?
Bir insanin canina kiymak vijdan ister kalp ister cocugun kaderi sizin elinizde degil olan olmus o cocuga hamile kalmis geriye donusu yokturİyi de yasal olarak suç mu belli bir süreye kadar aldırmak ? Hayır.Öyleyse bir insanın canını almakla eşdeğer görülmüyor demek ki yasalarca.
Bir insanin canina kiymak vijdan ister kalp ister cocugun kaderi sizin elinizde degil olan olmus o cocuga hamile kalmis geriye donusu yoktur
burada ben yasal kanundan bahsetmiyorum
Anne karninda ceniyi aldiranlari Allah lanetliyor
Peki inanci geciyorumİşte şöyle bir durum var ki herkes sizinle aynı inancı paylaşmıyor.
Ama hepimiz aynı toplumda,aynı yasalara göre yaşamak zorundayız.
Bir sey daha eklemek istiyorumİşte şöyle bir durum var ki herkes sizinle aynı inancı paylaşmıyor.
Ama hepimiz aynı toplumda,aynı yasalara göre yaşamak zorundayız.
Niye kardesimi oldureyim? Bagdastirdiginiz olay ayni mi sizce?Sizin baktiginiz gozlugu ben bilemem ama ben pembe gozlukle bakmiyorum
cunku ayni seyi bende yasadim arkadasada yazdim
3aylik hamileydim kocam beni evden kovdu buna ragmen belki duzelir dedim gidip aldirmadim iyikide aldirmamisim cocugum dogdukdan sonra degismeyince ayrildim
siz belliki anne degilsiniz anne sevgisini tatmamisiniz
herseyi gectim dinimizde gunah
hadi onuda gectim canilik insan oldurmek
cocugun kaderini siz yazmiyorsunuz
dusunun ki kardesiniz var (saglikli) bi kaza geciriyo ozurlu oluyo hergun aci cekiyo ilaclar zor fayda ediyo napacaksiniz kalkip kardesinizi oldurecekmisiniz
Peki inanci geciyorum
Benim yasadigim ulke Islam ulkesi degil (yurtdisinda yasiyorum)
Ataistler ve Hristiyanlarla calisiyorum
sokakda hayvana eziyet diye ortaliga dokulen insanlar var demi uzuluyoruz
Bi Hristiyan insan bile ateist bile siradan bir iliskide hamile kalipda cocugunu doguranlar var bunun dinle bi alakasi yokmus demekki
Olduruyosun ya bunun otesi yok
Bir sey daha eklemek istiyorum
cocuk ayagina bag olacak diyemi endiseleniyorsun
Sen o cocugu aldirma dogur evlatlik ver yada cocuk esirgeme yurduna ver bunlar aldirmadan daha iyidir
Kesinlikle fikrimi kabul edin demiyorumNiye kardesimi oldureyim? Bagdastirdiginiz olay ayni mi sizce?
Fasulye kadar bi seyin hayatina son vermekle kocaman insani oldurmek ayni sey mi?
Kaldi ki bir tanesi dogmus, digeri henuz yeni dusmus rahme.
Ayni pencereden bakmiyoruz ne siz benim fikirlerimi kabul etmek zorundasiniz ne de ben sizin fikirlerinizi kabul etmek zorundayim.
Beni boyle cani, katil gibi falan gostermeye calisiyorsunuz kac mesajdir neden?Kesinlikle fikrimi kabul edin demiyorum
zaten sizin anlamaniz mumkun degil
Bir gun anne adayi olursani o fasulye diye gordugunuz seyin degerini anlicaksiniz emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?