bebeğime kıyamıyorum:((

Boyle psikolojik olarak cok mu iyisin guzelim

Y
Yahu arkadaşım konunun adı bebeğime kıyamıyorum. Nerden uzattınız Bebek aldırma olayını. Niye aldırayım düşündüm ama kıyamadım dedim sadece o benim meleğim neden ayrılayım eşim ayrı o ayrı ben sadece boşanırsam Bebek'le mücadelem Nasıl olacak derdindeyim

valla şu an bu konuda o kadar hassasimki bebek ve aldirmak kelimelerini yan yana görmeye bile tahammulum yok. insallah saglikla kucagina alirsin, esinle de aram düzelir

Boşan ama o çocuğa kıyma şayet bir gelecek ve sevgi verebileceksen.

O zaman bakamayacak durumda olanlar gelsin size versin cocugu siz bakin.
Yukaridada belirttim cocuk esirgeme kurum'ari var veya evlatlik versinler diye
Nedemek bakamayacak durumdalar nerden biliyosunuz gelecegi sizmi yaziyosunuz kitap elinizdemi
Ben esimin evinden cikarken aldigim tek sey cocugumun elbiseleriydi durumum varmiydi yoktu
Calisiyomuydum hayir, insan istedikden sonra cabaladiktan sonra Allah yardim eder

Cocuk aldiranlarin ve destekleyenlerin sonunu mahserde gorecegiz insallah
Sirf durumum yok diye bakamam diye sen kalk oldur
Ya hamile kalmicaksin sonradan siknti oldugunu dusunuyosun yada kaldiysan basimin ustunde yerin var demesini bileceksin
Aa pardon biz 2016 yilinda yasiyoruz onemli olan kendim, mazallah dusunsene ayrildiktan sonra cocuklu insana kim bakar ayagima bag olur cekemem dusuncesiniz demi ama bunlar Kurani kerimde yazanlari degistirmez dinden bakma acisinida gecelim insan oldurdugun gercegini devistirmez

Ülkemizde ayaz adında bir bebek ankarada soğuk ve açlıktan öldü. Bilginize...
Ulkemizde sirf aman el neder ayiplar gulerler diye ya yardim istemeye cekinen yada herhangi bi ise girmeye utanan kadinlarimiz var oldugu icin biseye cesaret edemiyolar
Ben kucagimda bebekle bosandim iki yil sonra turkiyeye geldigimde doru durust ust bas yoktu makyaj desen hayatin akisindzn cabasindan unutmutum bebegim icin genc kizken giyindugim markali kiyafetlerden makyajlardan vazgectim
Turkiyede bana aa senin suyun yokmu buyun yokmu diye alay ediyolardi ama bebegimi biseyden mahrum birakmadim giydirdim yedirdim'icirdim gezdirdim
Suan heryaz turkiyeye geliyorum o alay edenler etrafimda fir donuyolar neden cunku cabamla ve Allahin sayesinle hic kimsenin hayal edemice yerlere geldim fark bu

Burada ne anlatmak istediğini anlamadım. Eğitimin varsa çocuğa bakabilecek durumdaysan doğur dedim konu sahibine ben de. Bakamayacaksan hiç günahına girme dedim. Sokaktaki tinercilerin hepsi anasız babasız mı sanıyorsun? Avrupada yaşıyorum diyorsun anladığım kadarıyla. Avrupada çocuk yardımı ne kadar türkiyede ne kadar.biliyor musun? Müslüman olmayan ülkeler çocuklara neler sağlıyor, bizim müslüman ülkemiz ve çok müslüman babamız çocuğu neye layık görüyor...

Canım bence aşılmayacak gibi değil sorunların. Evliliğin ilk yılları çoğu insanın oturana kadar böyle sorunlar yaşanıyo. Bende başlarda kıyafet yüzünden çok sorunlar yaşadım. Ama inan zaman geçtikçe orta yol bulunuyo ve herşey rayına oturuyor. Bebeğinede kıyma derim ben. Umarım herşey gönlünce olur ve tüm sorunlarını aşıp evliliğine mutlu bir şekilde devam edersin.

Ya bi kadin dogurup cocuk esirgemeye birakinca vicdansiz diye yaftalaniyor ama.
Benim icin cocuk esirgemeye birakilan cocugun dogmamasi daha hayirli. Siz hic ziyaret etmediniz oradakilerin halini gormediniz herhalde.
Gunah anlayislarimiz cok farkli.
Bir cocugu hem annesiz hem babasiz birakacaksam dogurmam daha iyi.

Ben gayet modern hayat yaşatan bir bayanım. İl hayatım ve sosyal bir çevrem var hanımefendi. Eğer öyle düşünen bir kadın olsaydım eşim ne derse onu yapar burayada bu konuyu açmazdım zaten. Ayrıca sizin gibi large düşüncede biri olsaydım zaten geniş bir hayat yaşıyorum zaten bu Ada'm olmadı başka bir Ada'mla evlenirim yada beraber yaşatım deyip bu işide resmiyete dökmezdim. Ve sizin gibi aile hayatına önem vermesem zaten evliliğimi kurtarmak yerine ailemide üzmeyi kahretmedi göze alıp çekip giderdim. o imkanımda var merak etmeyin

S
sizi sonsuz tebrik ediyorum. Bizim ülkemizdeki insanlar zaten sadece onu neden yaptın bunu şöyle yapsaydın. Böyle davransaydın hep geçmişle yargılarlar hiç destek olup olmuş bir kere demezler.

Hanımefendi konu ben değilim, sizsiniz. Şuraya yazdıklarınız belli, yaşadığınız hayat belli, daha neyi ispat ediyorsunuz Allah aşkına...

Dur ineceğim dediniz eşiniz ciddi ciddi sizi indirmeye kalkınca alttan aldınız değil mi?
Siz atacağınız adımlarda kararlılık gösteremiyorken ne eşinizin değişmesini bekleyin ne de evliliğinizin.
En büyük güvence insanın kendine olan inancı ve güvenidir.

Evliliğinizle ilgili vereceğiniz karar sizi ilgilendirir lakin siz böyle onu ayarlamam lazım, bunu ayarlamam lazım deyip adamı alttan almaya devam ettikçe giyiminiz, hayatınız hatta düşünceleriniz için bile çok tavizler verir, siz olmaktan çıkarsınız.
Allah tamamına erdirsin hamilesiniz ama bebeleri kendinize kurtuluş gibi görmeyin, onların minicik omuzlarına hayatın hezimetlerini yüklemeye hakkı yok kimsenin.
Bebekler evliliklerin kurtarıcısı da değildir bunu aklınızdan çıkarmayın lütfen.

Neden? Çocuk esirgeme de büyüdük diye yaşama hakkımız yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…