Boyle psikolojik olarak cok mu iyisin guzelimBir yılda öncesi var ama inanın çocuğu belkide can yoldaşım yaşama sebebim olur diye yaptım ama hayatımızı garantilemeden ayrılırsam çocuk yine en iyi şartlarda büyür o bir gerçek ama ben psikolojik olarak çökerim
Yahu arkadaşım konunun adı bebeğime kıyamıyorum. Nerden uzattınız Bebek aldırma olayını. Niye aldırayım düşündüm ama kıyamadım dedim sadece o benim meleğim neden ayrılayım eşim ayrı o ayrı ben sadece boşanırsam Bebek'le mücadelem Nasıl olacak derdindeyimvalla ben hamile kalmak için 26 aydir ugrasiyorum tüp bebek yaptirdim hala tuttu tutmadi düştü düşecek derdindeyim böyle aldirma fikirlerini okuyunca deli oluyorum. kocanla madem mutlu değilsin korunsana arkadaşım ! ister bosan ister boşanma ama o cocugun kıymetini bil olmasa aglaya aglaya arardin hastane hastane dolaşırdın.
sirf kiyafetse derdiniz soyle esine begenmedigi kiyafetlerini soylesin ama yerine sana baska kıyafetler alsin. kiyafet yüzünden cocuga olcak olan
Oda doğru ya baba evinde iki nüfus Nasıl yaparız bilmiyorumBoyle psikolojik olarak cok mu iyisin guzelim
valla şu an bu konuda o kadar hassasimki bebek ve aldirmak kelimelerini yan yana görmeye bile tahammulum yok. insallah saglikla kucagina alirsin, esinle de aram düzelirY
Yahu arkadaşım konunun adı bebeğime kıyamıyorum. Nerden uzattınız Bebek aldırma olayını. Niye aldırayım düşündüm ama kıyamadım dedim sadece o benim meleğim neden ayrılayım eşim ayrı o ayrı ben sadece boşanırsam Bebek'le mücadelem Nasıl olacak derdindeyim
Sagol arkadaşım ne demek bu gunlerde birbirimize destek çıkmalıyız ki sağlıklı gelecegimiz olsun. Durumundan haberdar edersen sevinirim.Umut oldun bana Allah razı olsun
Yukaridada belirttim cocuk esirgeme kurum'ari var veya evlatlik versinler diyeO zaman bakamayacak durumda olanlar gelsin size versin cocugu siz bakin.
Cocuk aldiranlarin ve destekleyenlerin sonunu mahserde gorecegiz insallahsanırım ben aldırırdım ve boşanırdım. çünkü boşansan bile ortada çocuk oldugu için sıkıntılar yaşanacak yine. o adamla ömür geçmez. hakaret diyosun, öfke kontrolü yok diyosun... ayrıca bebk saglıksız ortamda büyüyecekse, psikolojisi bozulacaksa (hem annenin hem bebeğin) doğurup bile bile lades demek de onun kanına girmektir bence..illa dogur diyenlere de şaşıyorum sanki kendileri bakacak!
Ulkemizde sirf aman el neder ayiplar gulerler diye ya yardim istemeye cekinen yada herhangi bi ise girmeye utanan kadinlarimiz var oldugu icin biseye cesaret edemiyolarÜlkemizde ayaz adında bir bebek ankarada soğuk ve açlıktan öldü. Bilginize...
Zaten ben bundan sonrası için fikir istedim arkadaşım. Bunu bende biliyorum. Kendimi sizin beni suçladığınızdan daha çok suçluyorum emin ol
Burada ne anlatmak istediğini anlamadım. Eğitimin varsa çocuğa bakabilecek durumdaysan doğur dedim konu sahibine ben de. Bakamayacaksan hiç günahına girme dedim. Sokaktaki tinercilerin hepsi anasız babasız mı sanıyorsun? Avrupada yaşıyorum diyorsun anladığım kadarıyla. Avrupada çocuk yardımı ne kadar türkiyede ne kadar.biliyor musun? Müslüman olmayan ülkeler çocuklara neler sağlıyor, bizim müslüman ülkemiz ve çok müslüman babamız çocuğu neye layık görüyor...Ulkemizde sirf aman el neder ayiplar gulerler diye ya yardim istemeye cekinen yada herhangi bi ise girmeye utanan kadinlarimiz var oldugu icin biseye cesaret edemiyolar
Ben kucagimda bebekle bosandim iki yil sonra turkiyeye geldigimde doru durust ust bas yoktu makyaj desen hayatin akisindzn cabasindan unutmutum bebegim icin genc kizken giyindugim markali kiyafetlerden makyajlardan vazgectim
Turkiyede bana aa senin suyun yokmu buyun yokmu diye alay ediyolardi ama bebegimi biseyden mahrum birakmadim giydirdim yedirdim'icirdim gezdirdim
Suan heryaz turkiyeye geliyorum o alay edenler etrafimda fir donuyolar neden cunku cabamla ve Allahin sayesinle hic kimsenin hayal edemice yerlere geldim fark bu
Ya bi kadin dogurup cocuk esirgemeye birakinca vicdansiz diye yaftalaniyor ama.Yukaridada belirttim cocuk esirgeme kurum'ari var veya evlatlik versinler diye
Nedemek bakamayacak durumdalar nerden biliyosunuz gelecegi sizmi yaziyosunuz kitap elinizdemi
Ben esimin evinden cikarken aldigim tek sey cocugumun elbiseleriydi durumum varmiydi yoktu
Calisiyomuydum hayir, insan istedikden sonra cabaladiktan sonra Allah yardim eder
Ben gayet modern hayat yaşatan bir bayanım. İl hayatım ve sosyal bir çevrem var hanımefendi. Eğer öyle düşünen bir kadın olsaydım eşim ne derse onu yapar burayada bu konuyu açmazdım zaten. Ayrıca sizin gibi large düşüncede biri olsaydım zaten geniş bir hayat yaşıyorum zaten bu Ada'm olmadı başka bir Ada'mla evlenirim yada beraber yaşatım deyip bu işide resmiyete dökmezdim. Ve sizin gibi aile hayatına önem vermesem zaten evliliğimi kurtarmak yerine ailemide üzmeyi kahretmedi göze alıp çekip giderdim. o imkanımda var merak etmeyinKendi seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz. Aile üzülmesin filan, geçin bunları.
Bu saatten sonra iyice batmak istemeyen insan bebeği aldırır, bu adamdan da boşanır. Yasal süreç içerisindeki kürtaja karşı değilim.
Ha sizde böyle bir potansiyel yok tabii. Sizin gibi kadınlar genelde bu tür berbat evlilikte nedenini anlayamadığım şekilde cinsel birliktelik yaşayıp patır patır çocuk doğuruyorlar. Boşanmayacağınız belli de 2. çocuğu yapmayın bari.
sizi sonsuz tebrik ediyorum. Bizim ülkemizdeki insanlar zaten sadece onu neden yaptın bunu şöyle yapsaydın. Böyle davransaydın hep geçmişle yargılarlar hiç destek olup olmuş bir kere demezler.Ulkemizde sirf aman el neder ayiplar gulerler diye ya yardim istemeye cekinen yada herhangi bi ise girmeye utanan kadinlarimiz var oldugu icin biseye cesaret edemiyolar
Ben kucagimda bebekle bosandim iki yil sonra turkiyeye geldigimde doru durust ust bas yoktu makyaj desen hayatin akisindzn cabasindan unutmutum bebegim icin genc kizken giyindugim markali kiyafetlerden makyajlardan vazgectim
Turkiyede bana aa senin suyun yokmu buyun yokmu diye alay ediyolardi ama bebegimi biseyden mahrum birakmadim giydirdim yedirdim'icirdim gezdirdim
Suan heryaz turkiyeye geliyorum o alay edenler etrafimda fir donuyolar neden cunku cabamla ve Allahin sayesinle hic kimsenin hayal edemice yerlere geldim fark bu
Hanımefendi konu ben değilim, sizsiniz. Şuraya yazdıklarınız belli, yaşadığınız hayat belli, daha neyi ispat ediyorsunuz Allah aşkına...Ben gayet modern hayat yaşatan bir bayanım. İl hayatım ve sosyal bir çevrem var hanımefendi. Eğer öyle düşünen bir kadın olsaydım eşim ne derse onu yapar burayada bu konuyu açmazdım zaten. Ayrıca sizin gibi large düşüncede biri olsaydım zaten geniş bir hayat yaşıyorum zaten bu Ada'm olmadı başka bir Ada'mla evlenirim yada beraber yaşatım deyip bu işide resmiyete dökmezdim. Ve sizin gibi aile hayatına önem vermesem zaten evliliğimi kurtarmak yerine ailemide üzmeyi kahretmedi göze alıp çekip giderdim. o imkanımda var merak etmeyin
Dün işte Ada'm gibi giyineceksen giyin yoksa babanın evine git dedi bende dur incem dedim sağa çekiyordu sonra baktım ciddi. Ya bazı şeyleri ayarlamadan Nasıl gideyim. Bi cesaret lazım bir güvence yoksaben yapacağımı biliyorum ama işte imkan yok şu an
Neden? Çocuk esirgeme de büyüdük diye yaşama hakkımız yok mu?Ya bi kadin dogurup cocuk esirgemeye birakinca vicdansiz diye yaftalaniyor ama.
Benim icin cocuk esirgemeye birakilan cocugun dogmamasi daha hayirli. Siz hic ziyaret etmediniz oradakilerin halini gormediniz herhalde.
Gunah anlayislarimiz cok farkli.
Bir cocugu hem annesiz hem babasiz birakacaksam dogurmam daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?