bebeğime kıyamıyorum:((

Şu aldirma mevzusunu uzun uzadiya düşündüm. Mutfaktaki karincaya bile kiyamiyoruz. Dini gorusu vs gectim. Bunlarin olmadigini sayarsak bi icsesi var herkesin. Kalbi atmaya baslayan bi canliyi sadece ufak oldugu icin öldürme hakkina sahip oluyor muyuz? Elestirmiyorum yorum yapmıyorum.sadece sorman gereken sorulardan bazilarini sormani saglamaya calisiyorum. Bir de bu karari vermeden kurtaj videolari izle. Kafasini falan ayiriyorlar boyle kollarini falan. Herkesin kendi hayati. Allah yardimcin olsun canim benim. Esine de Allah selamet versin.

Yemin edim artik neredeyse Turkiyede yasayan kadinlara kurtaj gayet normal mis gibi gorunmeye baslamisti bende
Siz bunu yazdiniz ya dedim demekki hala insan caninin degerini bilen kardeslerimde var

valla ben hamile kalmak için 26 aydir ugrasiyorum tüp bebek yaptirdim hala tuttu tutmadi düştü düşecek derdindeyim böyle aldirma fikirlerini okuyunca deli oluyorum. kocanla madem mutlu değilsin korunsana arkadaşım ! ister bosan ister boşanma ama o cocugun kıymetini bil olmasa aglaya aglaya arardin hastane hastane dolaşırdın.
sirf kiyafetse derdiniz soyle esine begenmedigi kiyafetlerini soylesin ama yerine sana baska kıyafetler alsin. kiyafet yüzünden cocuga olcak olan

aynı sorun ablamdada oldu çokaçık giymez başta böyle değildi sonra bi cemaetlerde vaazlara gitti benim ailem kapalı yakışmıyorsun bize kararını ver zamanı alma demeler aileme bile göndermek istemiyor du eve kamera koydu vs ne gymiş kçtaçıkmış sen böyle değildin şimdi bilgiliyim dio du yürümedi evlilik baskılar öfke ..ama bebeğin varsa diren azdaha bktın olmuo yeni bi hayat kapanabilceksen katlanacak sevgn varssa boşanma

Yemin edim artik neredeyse Turkiyede yasayan kadinlara kurtaj gayet normal mis gibi gorunmeye baslamisti bende
Siz bunu yazdiniz ya dedim demekki hala insan caninin degerini bilen kardeslerimde var

O degeri yok et bu degeri yok et neden? Ay cunku canim oyle istiyorrrr.
Durum buna geldi. Herkesin karari görüşü. Napalim.... sadece soru sorduruyorum bu konuda artik. Kendi hayatlari... Ama ben bebegini aldiran ya da aldirma fikrini acikca söyleyen kimseyle artik görüşmüyorum. Bu da benim hayatim dimi ama. Canim oyle istiyoooorrr:)))

Sakin çocuğunuzu aldırmayın.aldirin diyenlerede inanamıyorum nasıl katil olaboliyorsun bir kuşun yumurtasini bile ellemezken nasılda aldir diyebiliyorlar o can sizin yavrunuz rabbim onun hayatını herkesden önce düşünür herşeye rağmen bir melek geliyor ne mutlu size .ayrılmak sizin karariniz o olmadan da evladinizla mutlu olabilirsiniz ama bunun kararını siz verin.rabbim yardimciniz olsun

sanırım ben aldırırdım ve boşanırdım. çünkü boşansan bile ortada çocuk oldugu için sıkıntılar yaşanacak yine. o adamla ömür geçmez. hakaret diyosun, öfke kontrolü yok diyosun... ayrıca bebk saglıksız ortamda büyüyecekse, psikolojisi bozulacaksa (hem annenin hem bebeğin) doğurup bile bile lades demek de onun kanına girmektir bence..illa dogur diyenlere de şaşıyorum sanki kendileri bakacak!

Çocuk bakması çok mu zor bir anne yemez yedirir giyemez giydirir.Anne laylaylom gezecek bir cana kiyacak bizim ülkemizde kim açıklıktan ölmüş ya.rizki veren Allah bir meleginde rızkını elbette verir sadece düşüncesi niyeti bozuk olmasın.

Size güzellikle söylese , uyarsa istersen şunun üstüne şunu al dese olmaz mı?
Bunu yapsa belki tartışmalar kırılmalar olmayacak
Bİrde artık hamilesiniz ve herşeyden etkilenen bir varlık taşıyacaksınız içinizde
Ona göre kendinize eşinize hakim olmasını güzelikle söyleyin

Benim esimde kiskanctir ama oturup kalktigimiz ve gittigimiz konuma gore degisir benim kiyafetim .
Mesela der ; surasi kucuk yer kapan demiyorum ama dikkat et .

Dar olmadigi ve dekolta ve kisa olmadigi surece istedigimi giydirir
Keske nisanliyken onjne gecseyfiniz
Simdi duzelmez artik

bir tek beni anlayan sen olmuşsun arkadaşım. peki sence tek başıma bebeğimle bir hayat kurabilir miyim

isterseniz
işiniz varsa
kendinize güveniniz varsa
neden olmasın
birçok bekar anne var çoğu da gül gibi bakıyor çocuklarına

yasanmıslıklar vardı nisanı atamadım derken cinsellikten mi bahsediyorsunuz? eger oyleyse COK KOMİK cunku su an tisortun dar diye laf eden insan nasıl evlenmeden biriyle birlikte oluyor aklım almıyor. yuh ya

Bu adamla sonum yok,ayrılacağım diyorsan aldır.Yok bu şekilde devam,böyle kabul edeceğim diyorsan devam.Burada aldırma günah sanahediye vs va diyen milyon kişi çıkacak.Hiçbiri o zorlukları seninle yaşamayacak.Bu sebeple hatta bu konuyu kapattır otur kendin düşün.

Sevgili hesna,

daha önce eşinle ilgili 3 konu açmışsın. Her üç konuda da eşinin öfkesini kontrol edemediğini, çok kıskanç olduğunu belirtmişsin. Böyle bir evlilik yaşıyorsun madem, ne diye korunmazsın? Çocuk olunca düzeleceğini sanıyorsan yanılıyorsun. İyice düşün derim ben. Mutlu değilsen, böyle bir adamla ömür geçmez. Yaşın da daha genç. İleride bebeğin mutsuz bir evde büyüyeceğine, tek anne ile büyüsün daha iyi.

Kocanın istediğini yap.. Yuvanı yıkma.. Eşin istemiyorsa yapma yani bu kadar basit.. Ada'm devw kilitlemiyor ki seni eşler birbir kıyafetine karışabilir gayet normaldir bence.. Boşanma mezusuna getirecek mana bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…