Sadece sizin icin degil benim gozumde cocugunu aldiran kurtaj olan herkes canidirBeni boyle cani, katil gibi falan gostermeye calisiyorsunuz kac mesajdir neden?
Ben bebebege fasulye demedim bebegin boyutundan bahsettim sadece.
Mrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
Yemin edim artik neredeyse Turkiyede yasayan kadinlara kurtaj gayet normal mis gibi gorunmeye baslamisti bendeŞu aldirma mevzusunu uzun uzadiya düşündüm. Mutfaktaki karincaya bile kiyamiyoruz. Dini gorusu vs gectim. Bunlarin olmadigini sayarsak bi icsesi var herkesin. Kalbi atmaya baslayan bi canliyi sadece ufak oldugu icin öldürme hakkina sahip oluyor muyuz? Elestirmiyorum yorum yapmıyorum.sadece sorman gereken sorulardan bazilarini sormani saglamaya calisiyorum. Bir de bu karari vermeden kurtaj videolari izle. Kafasini falan ayiriyorlar boyle kollarini falan. Herkesin kendi hayati. Allah yardimcin olsun canim benim. Esine de Allah selamet versin.
valla ben hamile kalmak için 26 aydir ugrasiyorum tüp bebek yaptirdim hala tuttu tutmadi düştü düşecek derdindeyim böyle aldirma fikirlerini okuyunca deli oluyorum. kocanla madem mutlu değilsin korunsana arkadaşım ! ister bosan ister boşanma ama o cocugun kıymetini bil olmasa aglaya aglaya arardin hastane hastane dolaşırdın.Mrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
Yemin edim artik neredeyse Turkiyede yasayan kadinlara kurtaj gayet normal mis gibi gorunmeye baslamisti bende
Siz bunu yazdiniz ya dedim demekki hala insan caninin degerini bilen kardeslerimde var
Sakin çocuğunuzu aldırmayın.aldirin diyenlerede inanamıyorum nasıl katil olaboliyorsun bir kuşun yumurtasini bile ellemezken nasılda aldir diyebiliyorlar o can sizin yavrunuz rabbim onun hayatını herkesden önce düşünür herşeye rağmen bir melek geliyor ne mutlu size .ayrılmak sizin karariniz o olmadan da evladinizla mutlu olabilirsiniz ama bunun kararını siz verin.rabbim yardimciniz olsunMrb arkadaşlar. Bir çok kere evliliğim ve ilişkim Hakkı'nda konular açtım vs. Ama şu anki konu o kadar farklı ki. Bir yıl önce evlendim. Evet çok severek evlendim. Hatta bir ara ayrıldık ki o ayrılıktaki hayrı göremedim ama aşk işte insanı kör ediyor. Aslında mantıklı biriyimdir ama işte bu defa öyle olmadı. Neyse evlendim. Eşimin ailesi çok kapalı insanlar. Allah var bana kapan vs bişey demedi ama tüm kıyafetlerimi değiştirdim. Kısa yerine uzun tunikler filan. Ama en ufak bir kıyafet hatası yapsam kıyametler kopuyor. Çıkarken böyle değildi. Nişandan sonra oldu. Çok kere yüzüğü atmayı düşündüm ama yaşanmış şeyler vardı ve sonraki travmadan korktum. Evlendik ve eşim öfke kontrolü olmayan biri tamam bende bazen tutamıyorum kendimi ama bende insanım sonuçta.hatta eşim bu sinir nöbetlerinden birinde elini Can'ıma vurup büyük bir Hasarda verdi kendine. Sadece sinir olsa neyse özgürlüğüme giyimime karışması Okadar zor ki . Bu arada 5haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evet Bi çocuğum olsun istiyordum bu hayatta yaşımda bir daha çocuk sahibi olmaya müsait olmaya müsait olur mu. Aldırmayıda düşündüm ama o benim bebeğim kıyamam da. Dün yine saçma sapan badim darmış diye tartıştık. Dünyanın hakareti bana Ada'm olmuyorsan git babamın evine filan. Arkadaşlar ben ne yapayım ne olur siz söyleyin
O zaman bakamayacak durumda olanlar gelsin size versin cocugu siz bakin.Sadece sizin icin degil benim gozumde cocugunu aldiran kurtaj olan herkes canidir
bir tek beni anlayan sen olmuşsun arkadaşım. peki sence tek başıma bebeğimle bir hayat kurabilir miyim
Bile bile lades buna deniyor işte. Hayat görüşleri farklı olan insanlar evlenmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?