Ülkemizde ayaz adında bir bebek ankarada soğuk ve açlıktan öldü. Bilginize...Çocuk bakması çok mu zor bir anne yemez yedirir giyemez giydirir.Anne laylaylom gezecek bir cana kiyacak bizim ülkemizde kim açıklıktan ölmüş ya.rizki veren Allah bir meleginde rızkını elbette verir sadece düşüncesi niyeti bozuk olmasın.
O kadar çıkmazda olacak bir durum yok, boşanmak ölmekten daha mı zor geliyor size?????Çocuk tamamen bana yoldaş bakın o olmasa belki kendime bile birşey yapabilirdim şu an çünkü o kadar çıkmazdayım ki
Kimsenin veremecegi imkanlari cocugunun onune serebilirsin. Istemekle başlıyor kendine guven, hicbir zaman aciz degilsin. O kadar cok ornek varki cevremde hepsi de harika evlatlar yetiştirdi.bir tek beni anlayan sen olmuşsun arkadaşım. peki sence tek başıma bebeğimle bir hayat kurabilir miyim
Ben de severek evlendim Kavun değil ki kollayıp alayım Önceden böyle şeyler önüme dahi gelmedi Eşim çok anlayışı her düşünceye açık biri gibidir dışarıdan Gerçekler pek öyle del maalesef Yaşayınca anlıyor insanherkes bana şu an daha önce aklın nerdeydi diyor. siz nasıl evlendiniz peki
+1 kadınlarımız nasıl kendini bu kadar ezdirebiliyor anlamıyorumHic dogur diyemicem cocuga da sana da yazik, ama bosanmicaksin biliyoruz hic degilse her hakaretine susup oturma. 1 yillik evliyken hodukle niye cocuk yaptin
sevgiliyken onca yıl emek verdimKendi seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz. Aile üzülmesin filan, geçin bunları.
Bu saatten sonra iyice batmak istemeyen insan bebeği aldırır, bu adamdan da boşanır. Yasal süreç içerisindeki kürtaja karşı değilim.
Ha sizde böyle bir potansiyel yok tabii. Sizin gibi kadınlar genelde bu tür berbat evlilikte nedenini anlayamadığım şekilde cinsel birliktelik yaşayıp patır patır çocuk doğuruyorlar. Boşanmayacağınız belli de 2. çocuğu yapmayın bari.
3.yu yapiyolar ne ikisiKendi seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz. Aile üzülmesin filan, geçin bunları.
Bu saatten sonra iyice batmak istemeyen insan bebeği aldırır, bu adamdan da boşanır. Yasal süreç içerisindeki kürtaja karşı değilim.
Ha sizde böyle bir potansiyel yok tabii. Sizin gibi kadınlar genelde bu tür berbat evlilikte nedenini anlayamadığım şekilde cinsel birliktelik yaşayıp patır patır çocuk doğuruyorlar. Boşanmayacağınız belli de 2. çocuğu yapmayın bari.
Kizlari da ileride kendileri gibi oluyo, ogullari da babalari gibi ataerkil oluyo ben ona uzuluyorumsevgiliyken onca yıl emek verdim
nişanlıyken ailem üzülür
sonra çocuk olunca düzelir
daha sonra çocuk var nasıl boşanayım
bahaneler hazır
Aynı kaderi paylaşıyoruz malesef seni çok iyi anlayabiliyorum. Sen bari en azından çocuk yapma Bi süreBen de severek evlendim Kavun değil ki kollayıp alayım Önceden böyle şeyler önüme dahi gelmedi Eşim çok anlayışı her düşünceye açık biri gibidir dışarıdan Gerçekler pek öyle del maalesef Yaşayınca anlıyor insan
Bir yılda öncesi var ama inanın çocuğu belkide can yoldaşım yaşama sebebim olur diye yaptım ama hayatımızı garantilemeden ayrılırsam çocuk yine en iyi şartlarda büyür o bir gerçek ama ben psikolojik olarak çökerimHic dogur diyemicem cocuga da sana da yazik, ama bosanmicaksin biliyoruz hic degilse her hakaretine susup oturma. 1 yillik evliyken hodukle niye cocuk yaptin
Okadar haklısın ki yazdıklarında ancak şu ana kadar hayatımda neyi kınadıysam be ahlak dersi verdiysem hepsini bir bir yaşattı Allah bana. Iyi bir evlilik yapman dileğiyle umarım en azından şu hayatta bir bayan daha düzgün evlilik yapsınSelam bile verilmeyecek adamlarla evleniyorsunuz, bir de çocuk yapıyorsunuz hem size hem o çocuğa yazık. Okurken ben strese giriyorum siz de hala sorguluyorsunuz kalsam mı gitsem mi diye. Emin olun şu ankinden 100 kat daha iyi bir hayatınız olur , bir ömür boyu köle gibi mi yaşayacaksınız, ne giydin nereye gittin kimle konuştun diye hayat mı geçer, yapmayın bunu kendinize. Çok eskide kaldı o kadınların çaresiz olup çekilmez adamlarla bir ömür geçirmesi, gönüllü hapis hayatı yaşatmayın kendinize.
Kültür farklılığı olan insanlar sırf aşk diye evlenince sonu böyle oluyor, kapalı kadın isteyenler niye gidip kapalı bir kadınla evlenmez anlamıyorum, bir anlatsalar da biz de öğrensek.
Umut oldun bana Allah razı olsunKimsenin veremecegi imkanlari cocugunun onune serebilirsin. Istemekle başlıyor kendine guven, hicbir zaman aciz degilsin. O kadar cok ornek varki cevremde hepsi de harika evlatlar yetiştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?