- 6 Ekim 2016
- 474
- 487
- 33
- 30
- Konu Sahibi serpil1818
-
Iyi günler hanımlar ben 3 ay önce doğum yaptım bir tane kızım oldu kızımı görmeye gelen kişileri kayinnam benden önce kendi evine alıyor takilanlarida kendine alıyor altını parayı kendi alıp elbiseyi bebeğe getiriyor bende hiç birini almiyom artık neymiş zamanında o takmış millete şimdi takilanlar da onun hakkiymis böyle şey olur mu küçücük bebeğin hakkını yiyor ben helal etmiyorum aldıklarını siz olsanız napardiniz biraz yardımcı olur.usunuz
Hahahhaha kız bizim düğünde kuruş görmedik :)) oda yetmemiş düğüne gelmeyenleri evine çağırmış almış artık ne vermişlerse nasip olursa çocuğum olduğunda onları çağırmayı düşünmüyorum kendi üç beş komşusu ona gitsin zaten benim evimde işleri olamaz dert etme ahiret var.Iyi günler hanımlar ben 3 ay önce doğum yaptım bir tane kızım oldu kızımı görmeye gelen kişileri kayinnam benden önce kendi evine alıyor takilanlarida kendine alıyor altını parayı kendi alıp elbiseyi bebeğe getiriyor bende hiç birini almiyom artık neymiş zamanında o takmış millete şimdi takilanlar da onun hakkiymis böyle şey olur mu küçücük bebeğin hakkını yiyor ben helal etmiyorum aldıklarını siz olsanız napardiniz biraz yardımcı olur.usunuz
Canım verdiği elbiseyi felan almıyorum artık hepsini verdim"Çocuğuma gelen hediye zıbınları, kıyafetleri de getireyim isterseniz, sizin hakkınız ya, onları da satarsınız yersiniz, olur mu?" deyin diyeceğim ama "Aaa getir tabi" diyebilecek potansiyel var belli ki.
Vermeyin çocuğunuzun hakkını.
Canım geçenlerde komşular buna bebeği görmeye gelcez demiş oda gelin demiş ama kendi evine aldı misafirleri bebeği çıkarmadım yukarı oturup gitmişler getirdikleri hediyeleride kayinnaya vermişler oda içinden altını almış elbiseleri bana getirmiş bende geri verdim elbiseleri gönderdim eline altını parayı kendine alıp capitlari mi bana getiriyon dedim veya bağırdım kızdım geri elbiseleri aldı gittiÇocuğu görmeden mi millet kaynanana altınları verıyor. Ben anlamadım o kısmı yuh ya paragöz insanlar
Canım verdiği elbiseyi felan almıyorum artık hepsini verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?