- 6 Ekim 2016
- 474
- 487
- 33
- 30
- Konu Sahibi serpil1818
-
Canım altli ustlu oturuyoruz 2 katlı binada komsularda buna diyor bebek görmeye gelcez diye buda evine alıyor bana söylemeden ortada bebek felan da yok getirdiklerini kayinnama verip gidiyolar oda içinden altını aliyo elbiseyi bana getiriyor ama ben hiçbirini almiyom onun olsun herşey bide bizim bebegimiz 3 buçuk seneden sonra tup bebek tedavisiyle oldu esim herşey onların olsun kimsenin hakki kimsede kalmaz diyovalla anlamadım
çocuk görmeye gelen neden önce kayınvalidenin evine gider?
bebeğe getirilen altın neden bebeğe veya beşiğine takılmaz da kayınvalideye verilir?
hakikaten anlayamadım bunları
bi de eşiniz ne diyor bunlara?
Zaten almiyom canım sen takmisin senin olsun diyorumHiç bir şeyini alma.
Kıyafetleri özellikle.
Ona gittikten sonra sana gelen misafire de " ayaklarınıza sağlık. Hediye de getirdiyseniz çok teşekkür ederiz. Kaynanam kendi dagittiklarinin karşılığı olduğunu söyleyip kendine alıyor da bu yüzden bilemiyorum, bu şekilde teşekkür edeyim " derdim yerinde olsam
Dikiyolar iste canım öyle lerAlmayın, ona göre tavrınızı da koyun yani. Ayıp yaptığı gerçekten. İnsan gelecek iki maşallaha çeyreğe göz mü diker ya.
Almasını kabul etme canm.Öyle saçmalık mı olur?O bebeğinin hakkı. Çok kurnazmış kv..Iyi günler hanımlar ben 3 ay önce doğum yaptım bir tane kızım oldu kızımı görmeye gelen kişileri kayinnam benden önce kendi evine alıyor takilanlarida kendine alıyor altını parayı kendi alıp elbiseyi bebeğe getiriyor bende hiç birini almiyom artık neymiş zamanında o takmış millete şimdi takilanlar da onun hakkiymis böyle şey olur mu küçücük bebeğin hakkını yiyor ben helal etmiyorum aldıklarını siz olsanız napardiniz biraz yardımcı olur.usunuz
Aynen bide kocasına şikayet ediyo gelin bana böyle böyle yapiyo diye oda onu haklı buluyor düşünsene aldığı altını bozdurup borcuna veriyor ama küçük bebegin hakkını yiyortövbe bismillah...düğün takılarını duydum da bunu ilk kez duyuyorum....sonrada gelin beni sevmiyor diye ağlaşırlar...
Güze demissin canın almıyor um herşeyi sen takmissin deyip geri veriyomEvet ayıp ama çoğu yerde öyle yapıyorlar. Düğünde bizde millete taktık yok bebekte taktık falan. Boşverin niye dert ediyorsunuz kendinize. Sanki tonla altın gelecek torununu sevse 3-5 çeyreğin peşine düşmez.
Kıyafetleri de topla ver anne sen önceden masraf etmişsin bunları da gittiklerine götürürsün diye.
Aynı şekilde sizde kendiniz kazanmadınız sonuçta getiren sizin yada bebeğin hayrınına değil kayınvalideniz zamanında onlara taktı diye borç ödemeye getiriyor.
Esimde konuştu canım güç yetmiyor ki o bebegin dedi ama nafile kendi dedi ginden vazgeçmiyor kiAsla verme .Eşinle konuş bunu o halletsin.
Böyle şey mi olur.Takılanlar bebeğiniz için bir yatırım .
Aynen bilmem daha neler gorecez iste insanın canını sıkıyorlar allahım görüyorHarraaammm zikkkiiimmm olsun böyle insanlara yazık yazık yuhhh daha neler neler göreceğiz bu bdv de
Bebek mevludunu kayınvalide de mi yaptınız?Esimde konuştu canım güç yetmiyor ki o bebegin dedi ama nafile kendi dedi ginden vazgeçmiyor ki
Iyi günler hanımlar ben 3 ay önce doğum yaptım bir tane kızım oldu kızımı görmeye gelen kişileri kayinnam benden önce kendi evine alıyor takilanlarida kendine alıyor altını parayı kendi alıp elbiseyi bebeğe getiriyor bende hiç birini almiyom artık neymiş zamanında o takmış millete şimdi takilanlar da onun hakkiymis böyle şey olur mu küçücük bebeğin hakkını yiyor ben helal etmiyorum aldıklarını siz olsanız napardiniz biraz yardımcı olur.usunuz
Bende olsam helal etmem.Altinlar bebeginize ait , gorgusuz kadin butun akrabalara soyler onu rezil ederim.Iyi günler hanımlar ben 3 ay önce doğum yaptım bir tane kızım oldu kızımı görmeye gelen kişileri kayinnam benden önce kendi evine alıyor takilanlarida kendine alıyor altını parayı kendi alıp elbiseyi bebeğe getiriyor bende hiç birini almiyom artık neymiş zamanında o takmış millete şimdi takilanlar da onun hakkiymis böyle şey olur mu küçücük bebeğin hakkını yiyor ben helal etmiyorum aldıklarını siz olsanız napardiniz biraz yardımcı olur.usunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?