- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi serpil1818
Eee elinde kıyafetlerle geri mi dönüyor evine.Zaten almiyom canım sen takmisin senin olsun diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee elinde kıyafetlerle geri mi dönüyor evine.Zaten almiyom canım sen takmisin senin olsun diyorum
Canım mevludu daha yapamadım onu kendi evimde yapacam ona karışamaz artık teter5Bebek mevludunu kayınvalide de mi yaptınız?
benim cocuklarima da cok altin geldi , bizde bebegi olan arkadasa altin verilir ister cocuguna saklasin iater bozdurup ihtiyacini alsin diye , hediyedir bu karsiligi olmazBebeğe zaten en yakınları altın takmaz mu? İşte bebeğin halası amcadı teyzesi dayısı falan. Komşu eğer altın getiriyorsa hakikaten de bebeğe değil kv ye getirmiştir onu. Bence boşverin, kıyafetleri de olacak gibiyse alın neden almayasınız.
Evet aldı gitti evine geri dün de o kıyafetlerle birinin çocuğunu görmeye gitti öyle biriEee elinde kıyafetlerle geri mi dönüyor evine.
Bak neguzel yapmış annen ama bunlarda nerdebenim cocuklarima da cok altin geldi , bizde bebegi olan arkadasa altin verilir ister cocuguna saklasin iater bozdurup ihtiyacini alsin diye , hediyedir bu karsiligi olmaz
annemin cogu arkadasi da anneme verdi , annem de getirip bana verdi hepsini
Aynı şekilde düşünüyorumZaten altin getirenlerin niyeti altini size vermek olsa bebegi gorunce uzerine takarlar yada taki yastigina.
Birisi bana bebege takma bana ver dese altini vermem.
Kıyafetlerinde geri verdim onlarida aldı gitti o elbiselerle başkasına çocuk görmeye gittilafını etmem tenezzül etmem.
senin degil validenin evine gidiyorlarsa siz de gelenek böyle demek ki.
gelen kıyafetleri maddi sıkıntısı olan kişilere vermeyi düşünün
O gelenlerde onun gibi insanlar çocuğu o doğurdu sanki ona takiyolarAynı şekilde düşünüyorum
Millet bebek görmeye getirilen altını niye kaynananin eline verir anlamadim
Mevlütw çağıracak mısın?Canım sana birşey diyeyimde tek suç kaynananda değil ona o hediyeleri veren komşudada suç var o doğmadı ona neden gidilsin niye hediye verilsin hepsi aynı kafa belli ki onları kendi haline bırak bence kendi aralarında takılsınlar.Canım mevludu daha yapamadım onu kendi evimde yapacam ona karışamaz artık teter5
benim cocuklarima da cok altin geldi , bizde bebegi olan arkadasa altin verilir ister cocuguna saklasin iater bozdurup ihtiyacini alsin diye , hediyedir bu karsiligi olmaz
annemin cogu arkadasi da anneme verdi , annem de getirip bana verdi hepsini
ahhaa kiyamam , gel bizim buraya tasinbenim çevrede iş yok o zaman![]()
Neresi sizin oraaaaahhaa kiyamam , gel bizim buraya tasin
bodrumNeresi sizin oraaaa.
Böyle zihniyet çok malesef canım üste o tarz kadının tanıdığı tanıdığım öyle oluyor.. ( bak sen bana getirdin ma bende sana borcumu ödüyorum ) dercesine getiriyor. abebege hediye degil aslında tamamen gereksiz insanlarvalla anlamadım
çocuk görmeye gelen neden önce kayınvalidenin evine gider?
bebeğe getirilen altın neden bebeğe veya beşiğine takılmaz da kayınvalideye verilir?
hakikaten anlayamadım bunları
bi de eşiniz ne diyor bunlara?
Allahııııım, çarpıntı geldi bana. Yuuuuh artık ya! Ama sende az uyanık olsana!Iyi günler hanımlar ben 3 ay önce doğum yaptım bir tane kızım oldu kızımı görmeye gelen kişileri kayinnam benden önce kendi evine alıyor takilanlarida kendine alıyor altını parayı kendi alıp elbiseyi bebeğe getiriyor bende hiç birini almiyom artık neymiş zamanında o takmış millete şimdi takilanlar da onun hakkiymis böyle şey olur mu küçücük bebeğin hakkını yiyor ben helal etmiyorum aldıklarını siz olsanız napardiniz biraz yardımcı olur.usunuz