Bebeğime takılan takıları kayınnam benden önce kendine alıyor

Aynen canım biz iyi de söylesek ters geliyor onlara o yuzden eşim konuşuyor b

Ben iki çeyrek için hirpalamiyom kendimi sadece hani hak meselesi varya o iste meselem evin ayrı yan yana oturmuyon bende öyle olsam uzakta alır giderim ama ben altli ustlu oturuyom onun evine çıkacaklarına bu adım aşağı inip bebeği görsünler bebek görmeye bebegin yanına gelinir ayaklarına goturulmez biraz söylediklerini düşünerek yaz yaaaa

Bencil bi insan olsaydım o kadar sene ona katlanmazdim hatirlani saydikta noldu en ufak seyde hemen oğlum karin şöyle diyolar sen hiç bir şey cekmemisin heralde bu kadar rahat konusuyon hiç bir insanlarda bencil deme tamam

Bunlar ilk mesajda yazmıyor.
Kullandırtmamalıydınız.
Ayrı oturmalıydınız.
Hatta imkan varsa şu an taşının.
Misafirler sizin değil yalnız.
Öyle olsa sizi ararlardı.
Benim anladığım yaşlı başlı teyzeler. Kayınvalidenizin akranları.

Oturduğunuz ev onların veya kira yardımı falan yapıyorlar mı?

Düşündüm. Annem yaşındaki kadınların ayağına gidiyorum. Hiçte gocunmuyorum.
gelenek görenek farkı mı var bu işlerde onu da bilmem.
Bana yanlış veya garip gelmiyor .

Hem çocuğu göstermemiş hem altın beklemişsiniz.
Bence siz de düşünün.

Sen git tm gocunma o yapılanların birisini sana yapsalardi o zaman görürdüm seni şimdi konuşması kolay tebi

Bide herşey öyle senin dedin gibi olmuyor tm kendinizi kullandirtmayaydinuz diyon herkesin kendine göre sorunlari var

Yaaaa çocuğu görmeye gelenler nasıl benim misafirlerim olmuyo acaba anladım çocuk benim bana gelecekler zorla kendi evine alıyor yaaa ben sana ne laf anlatıyorum ki sen istediğin gibi düşün

A
Ablam benden büyuksun ama biraz aklini kullan iyi gelini oynama hakkini savun susma o ne ya o kimki senin bebeginin rizkini aliyor oyle sey olmaz gerekirse kavga et

Çocuk kv nin evinde mı duruyor.insanlarin altini ya çocuğun bir yerine ya da yatağına falan ilistirmesi gerekir ,ya da senin eline verirler.direk kvne mı veriyorlar.kendi evinde agirla misafirleri

Bide herşey öyle senin dedin gibi olmuyor tm kendinizi kullandirtmayaydinuz diyon herkesin kendine göre sorunlari var

Siz buraya farklı fikirleri duymak için yazmadınız mı?
Kv altınları almamalı. Küçücük çocuğun hediyesine el koymuş
Ama siz de onlara bagımlı hayat yaşadığınız için her şeyi kendilerine hak görüyorlar.
O yüzden ayrı gayrı olmak en iyisi.
Şartlar el vermiyorsa, geri kalan durumlarda bunun acısını çıkarmanızın anlamı Yok.
Sizin misafiriniz olsa sizi arar, size gelmek istediklerini söylerlerdi.
Kayınvalidenizin akranları, onun arkadaşları/komşuları gelmiş, gelmişken de bebeği yukarı çıkar görsün denmiş.
Bana çok doğal geliyor bu durum.
Siz bunlardna derin manalar çıkarmışsınız. Bence Yok.
Gidip bebeği göstermemeniz ayıp hatta bana göre.
Öncesinin yaşanmışlığının acısını çıkarmışsınız.
Siz bilirsiniz.
Kayınvalidenize bir şey olmaz
Gelenler açısından bakınca da, ayıbı size kalır.

Yaaaa çocuğu görmeye gelenler nasıl benim misafirlerim olmuyo acaba anladım çocuk benim bana gelecekler zorla kendi evine alıyor yaaa ben sana ne laf anlatıyorum ki sen istediğin gibi düşün

Zorla nasıl aldı evine?
Sizi niye aramıyor gelecek olan?
Telefonunuz yok mu?

Bebege altin getirilince elbisesine veya battaniyesine falan tutturulmuyor mu ya
Yani adet bu degil mi

Canım benim o kadar anlatıyorum yinede anlamamkta direniyosun boşver beni anlayan anliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…