Erkek İnfertilitesi Bebeğime ulaşmak için...(günlüğüm)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlarrr sonunda ben de mucizrme javustum.
Erkek infertilitesi için lütfen ama lütfen q10 kullabin. Roseman magazakarindan istetin.
3yilsir proxeed pmus ve zinco kullandik çok artmadi sadece 2 ay bunu kullandik.asilama için Dr te sonuclari giturdum ama adam kabul etmedi çok normal yapmam dedi:)
Meğer hamileymisim zaten. Bu ilaca başlayınca evicap ve zincoya da gerek yok içinde yeterli miktarda var zaten.
Ben yurtdusindan kutusunu 6 euro ya aldim.rosamanda var dediler sorun bi. İsterseniz resimde ginderirim.ilaci tanirsiniz

Devam...
Eşime pekmez,muz,havuç,kereviz,fındık,incir :)
Yedirebiloyrum :)
Sayımız arttı mı ne oldu hiç bilmiyorum :)
Devam edeceğiz bakalım yeni yıla kadar yumurtlama günlerimi dikkate alarak uğraşacağım :)
27sinde doktora gitmeyi düşünüyorum yumurtalıklarıöa baktıracağım rahim filmi için randevu alacağım hiç hazır değilim ya ooof...
Ama çok sorun etmiyorum :) gerçekten :) bana Kazım olan 1tame sperm 5milyomdan bi tanesi gelir herhalde :):)

Ilk raporunu daha çok inceledim eşimin 2rapıra göre çok çok daha kötü sonuç 50bin sperm çıkmıştı ml de ama doktor bir şeyin yik sadece iltihap var demişti...2testte iltihap çıkmadı ml de 2miluon sperm çıktı doktor aşılama dedi...? Yani biraz garip değil mi?

Bir de ilk teste ileri hız %5di bu rakam iyi mi sizce??

Back
X