Allah başka dert vermesin tabi ki baştan bunu söylüyorum ama ağlayarak

5 gün önce doğdu oğlum. Ilk gece ilk gün normaldi. Ama sonra ki gün sarılığı 3ten 9a çıktı. Halbuki sürekli emzirdim. E ne var şimdi bunda diyeceksiniz ama doktor böyle ilerlemesini tehlikeli buldu sürekli takipteyiz. 9a çıktıktan sonra daha da arttı. Hiç uyanmıyor

her anne uslu bebek ister ama ben aglamasini uyanmasini istiyorum. Çünkü uslu olduğu için değil ağlayacak kadar dermanı olmadığı için ağlamıyor dedi doktor. Beslenmesini ihmal etme kan şekeri düşmesin dedi. Geceleri saat kuruyorum bir buçuk saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum ama kendisi uyanmıyor

4 gündür toplasaniz bir saat anca uyanık kalmıştır. Ben bebeğimin gözlerini de görmek istiyorum

yarın yine kontrol var. Eğer sınırı aşmışsak yatarak ışın tedavisi alacak. Durumuna bakarak yarın tedavi sınırını geçebilir eğer gece rengini daha da sarı görürsen acile gel beni arayacaklar dedi doktor. Daha sarı olduğunu ya farketmezsem diye korkuyorum. Sürekli hareketlerini kontrol ediyorum. Biliyorum yeni doğan sarılığı geçici ama bizde durum biraz daha farklı. Babasi hepatit B taşıyıcısı. Genetik yatkınlığı var ve eşimin babası dahil alilenin bi çok erkeği bu hastalıkla uğraşmış ya da taşıyıcılar. Ben aşı vurundum aslında ama ya koruyucu olmadıysa diye korkuyorum

sarılığın ileri safhasında kan değişimi gerekli olabiliyor. Küçücük daha o kadar eziyet görmesini istemiyorum. Uyansın ağlasın istiyorum