- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
Bactrim daha ziyade, "Orta kulak" iltihaplarında, mide barsak hadiselerinde ( Eskiden "Sulfaguanidin" kullanılırdı, dedenize sorun, hatırlayacaktır, Bactrim onun torunu) kullanıyorum.. Çok ucuz olduğundan bizim doktorlar pek rağbet etmezler. Ayrıca bir başka özelliği de biraz "immunomodülatör" etkisinin olmasıdır , bağışıklığı uyarıcı etki gösterir..Evet kendisini öyle söyledi. İdrar yolu enfeksiyonları nda veriyorum dedi. Bizimkinin henüz öyle bir sorunu yok idrar yoluyla alakalı birşey söylemedi doktor.
aaa Öylemi. Şuan okuyorum ama henüz öle bişeye denk gelemedim. Nekadar süre kullanacğı hakkında bilgi vermişmi peki.Kadir Tuğcu ya çok güvenirim.
o da bactrim öneriyor. çünkü antibiyotik değilmiş. bağışıklığı artırma özelliği varmış.
ben de onu takip ediyorum ve bu sene anaokula başlayan kızım sadece soğuk alğınlığı geçirdi.Tr den Amerikaya giden ve oraya yerlesen bir doktor var, Kadir Tugcu.Allah kendisinden ve tavsiye edenden bin razi olsun. Googledan aratip yazilarini okumanizi,sorunuz vrsa sormanizi tavsiye ederim.
5yasinda ve 1 yasinda kizlarim var.Buyugu eylulden beri krese gidiyor.Yasayanlar bilir krese giden cocuklarin ilk 2 kisi hep hastalikli gecer. 2 cocugum da kisir dongu gibi iyilesip tekrar hasta oluyordu cunku gereksiz antibiyotik, gecici iyilik hali verip aslinda durumu daha da kotulestiriyor.Bu doktoru kesfettigimden beri ilacsiz atlatiyoruz sadece Limon bal-cold mix-serum fizyolojiyle kac hastaligi duzelttik ve cok sukur vucutlarina ilac girmedigi icin uzun zamandir hastalanmadilar
Ve su da var,Bu cocuklar niyeyse hic basit bir grip nezle gecirmiyorlar.Doktorlar hic 1 hafta sabredin guzel besleyin demiyorlar da hep antibiyotik hep suruplar. Niye acaba?
Keşke kafa karışıklığı drnuza danışarak giderseydiniz.doktora götümeden oturupta burda çocugumu tedavi edin demiyorum. Koruyucu antibiyotiği yeni duydum doktorun bi kaç ay kullanacaksın demesi kafamı karıştırdı. Ayrıca birde doktor tavsiyesi aldım. Rica ediyorum konumu bu şekilde konuşarak dağıtmayın.
yok.aaa Öylemi. Şuan okuyorum ama henüz öle bişeye denk gelemedim. Nekadar süre kullanacğı hakkında bilgi vermişmi peki.
Ben olsam asla icirmem.Yasayarak tecrube ettim,yazdigim 3lu cozumle 1 hafta 10 gun suruyor grip. Dedigim gibi sık hastalanirken uzun suredir sukur hastalanmadilar.Sizin ilac icerken iyi olup birakinca tekrarlamasi hatta daha agirlasmasi sahte iyilik hali iste.Doktora bagimli hale geliyorsunuz ve saglik sektoru boyle boyle dönüyor. Antibiyotik gerekecek bir hastalik olursa dilde pas lekesi agizda koku olur bir de thlilinde bir degerden anlasilir( emin degilim sanirim RGB yuksek oluyor) Dedigim doktora aynen buradaki gibi anlatin,saat farkindan dolayi aksam cevap verir. Biz ilk zamanlar doktora gidiyorduk antibiyotik veriyordu,ayni gun bu doktora sorup ilaclari vermiyordum. Hastalik aynen dedigi gibi seyredip duzeliyorduevet biraz önce okudum bu doktoru. Zaten antibiyotik kullanırken sıkıntı yok bırakınca aradan zman geçmeden tekrar hastalanıyor. İnanın anlamadım bende . Doktor belkide tekrar hastalanmasın diye verdi o koruyucuyu ama ne zmana kadar içecek .
Varsa bildiğin ben gideyim. Aynı hastalığa gitmediğim doktor kalmadı hepsi başka şey söylüyor onu bırak buna başla diyor. Onu ne yapacagizüfürükçü tavsiye etsek gidermisiniz hanımefendi. Malum ilaç kullanmazlar. Çoçuğunuzun hastalığı belli, tedavisi belli dünyanın neresine giderseniz gidin aynı tedavi yapılır. Kral Dr um diyen bile
Beğenmedin mi tavsiyeyi. İhtiyaçım olursa edebilirsinÜfürükçüye sizin gitmenizi tavsiye ediyorum belki üslubunuzu iki okuyup üfleyip düzeltirirsiniz:) Tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. 2 aydır içitiği antibiyotik sayısını kaç oldu. Domuz gribini teşhis edemeyip direk antibiyotik verdiler. Sonrasında tahlil yaptırdıgımda anlaşıldı onunda bi tane şurubu vardı zaten onun sayesinde geçirdik. Ama bir hafta geçmeden tekrar hasta oldu tekrar antibiyotik verdiler. Hassasiyetimi anlatabildim mi bilemiyorum. Agzına bir llokma koymadan içi dışı durup oldu. Kullandığım ateş dşürücüleri öksürük şurupları saymıyorum bile.
aaa Öylemi. Şuan okuyorum ama henüz öle bişeye denk gelemedim. Nekadar süre kullanacğı hakkında bilgi vermişmi peki.
aynen yazdığı gibi.Ben olsam asla icirmem.Yasayarak tecrube ettim,yazdigim 3lu cozumle 1 hafta 10 gun suruyor grip. Dedigim gibi sık hastalanirken uzun suredir sukur hastalanmadilar.Sizin ilac icerken iyi olup birakinca tekrarlamasi hatta daha agirlasmasi sahte iyilik hali iste.Doktora bagimli hale geliyorsunuz ve saglik sektoru boyle boyle dönüyor. Antibiyotik gerekecek bir hastalik olursa dilde pas lekesi agizda koku olur bir de thlilinde bir degerden anlasilir( emin degilim sanirim RGB yuksek oluyor) Dedigim doktora aynen buradaki gibi anlatin,saat farkindan dolayi aksam cevap verir. Biz ilk zamanlar doktora gidiyorduk antibiyotik veriyordu,ayni gun bu doktora sorup ilaclari vermiyordum. Hastalik aynen dedigi gibi seyredip duzeliyordu
5 sene once kesfetseydim keske,aahh ah:)ben de onu takip ediyorum ve bu sene anaokula başlayan kızım sadece soğuk alğınlığı geçirdi.
3 gün calpol aldık sadece.
Allah razı olsun ondan.
Kadın üfürükçü istememiş herşeye ilaç yazmayan doktordan bahsetmiş yani derdine derman rayan bi insana neden böyle bi üslup takındınız anlamadım. Bazı doktorlar ilaç yazar bazısı da takip eder değerlendirir hanım efendi 2. Seçenek varsa bide onı değerlendireyim istiyor bu da onun en doğal hakkı bence.üfürükçü tavsiye etsek gidermisiniz hanımefendi. Malum ilaç kullanmazlar. Çoçuğunuzun hastalığı belli, tedavisi belli dünyanın neresine giderseniz gidin aynı tedavi yapılır. Kral Dr um diyen bile
Kadir Tuğcu ya yazdın mı?Varsa bildiğin ben gideyim. Aynı hastalığa gitmediğim doktor kalmadı hepsi başka şey söylüyor onu bırak buna başla diyor. Onu ne yapacagiz
Var bakırköydeVarsa bildiğin ben gideyim. Aynı hastalığa gitmediğim doktor kalmadı hepsi başka şey söylüyor onu bırak buna başla diyor. Onu ne yapacagiz
Yaz özelden gideceğim.Var bakırköyde
İyi işte ilaçsız önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyor. İyileştirisiniz toplucaKadın üfürükçü istememiş herşeye ilaç yazmayan doktordan bahsetmiş yani derdine derman rayan bi insana neden böyle bi üslup takındınız anlamadım. Bazı doktorlar ilaç yazar bazısı da takip eder değerlendirir hanım efendi 2. Seçenek varsa bide onı değerlendireyim istiyor bu da onun en doğal hakkı bence.
Meşhurdur Bakırköy sorsanız söylerlerYaz özelden gideceğim.
8 aylıkken alerji testi yaptrdık ama çogu doktor gereksiz buldu. Hiç birşeye alerjisi çıkmadı . O zmnda yogurda tepki göstermişti o yüzden baktırmıştık.Alerjisi olabilir mi acaba? Sürekli hastayaysa bunada bakılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?