Çocuk Hastalıkları Bebeğime verilen koruyucu antibiyotik!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Evet kendisini öyle söyledi. İdrar yolu enfeksiyonları nda veriyorum dedi. Bizimkinin henüz öyle bir sorunu yok idrar yoluyla alakalı birşey söylemedi doktor.
Bactrim daha ziyade, "Orta kulak" iltihaplarında, mide barsak hadiselerinde ( Eskiden "Sulfaguanidin" kullanılırdı, dedenize sorun, hatırlayacaktır, Bactrim onun torunu) kullanıyorum.. Çok ucuz olduğundan bizim doktorlar pek rağbet etmezler. Ayrıca bir başka özelliği de biraz "immunomodülatör" etkisinin olmasıdır , bağışıklığı uyarıcı etki gösterir..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2011

ben de onu takip ediyorum ve bu sene anaokula başlayan kızım sadece soğuk alğınlığı geçirdi.
3 gün calpol aldık sadece.
Allah razı olsun ondan.

Keşke kafa karışıklığı drnuza danışarak giderseydiniz.

Ben olsam asla icirmem.Yasayarak tecrube ettim,yazdigim 3lu cozumle 1 hafta 10 gun suruyor grip. Dedigim gibi sık hastalanirken uzun suredir sukur hastalanmadilar.Sizin ilac icerken iyi olup birakinca tekrarlamasi hatta daha agirlasmasi sahte iyilik hali iste.Doktora bagimli hale geliyorsunuz ve saglik sektoru boyle boyle dönüyor. Antibiyotik gerekecek bir hastalik olursa dilde pas lekesi agizda koku olur bir de thlilinde bir degerden anlasilir( emin degilim sanirim RGB yuksek oluyor) Dedigim doktora aynen buradaki gibi anlatin,saat farkindan dolayi aksam cevap verir. Biz ilk zamanlar doktora gidiyorduk antibiyotik veriyordu,ayni gun bu doktora sorup ilaclari vermiyordum. Hastalik aynen dedigi gibi seyredip duzeliyordu

Varsa bildiğin ben gideyim. Aynı hastalığa gitmediğim doktor kalmadı hepsi başka şey söylüyor onu bırak buna başla diyor. Onu ne yapacagiz

Beğenmedin mi tavsiyeyi. İhtiyaçım olursa edebilirsin

aaa Öylemi. Şuan okuyorum ama henüz öle bişeye denk gelemedim. Nekadar süre kullanacğı hakkında bilgi vermişmi peki.

aynen yazdığı gibi.

antibiyotik, sahte iyilik hali diyor.

vücudun bağışıklığına ket vururken, hastalığın artmasına sebep oluyor.

Kadın üfürükçü istememiş herşeye ilaç yazmayan doktordan bahsetmiş yani derdine derman rayan bi insana neden böyle bi üslup takındınız anlamadım. Bazı doktorlar ilaç yazar bazısı da takip eder değerlendirir hanım efendi 2. Seçenek varsa bide onı değerlendireyim istiyor bu da onun en doğal hakkı bence.

Bebeğiniz domuz gribini nasıl kaptı? Birinden mi bulaştı kreşe mü gidiyor. Öncelikle sizin çok dikkatli olmanız lazım ütülenmeyen hiçbirşey giymesin 60 derecenin altında kıyafet yıkamayın, dışarıdan gelen biri üstünü değiştirip elini yüzünü yıkamadan asla bebeğe el sürmesin, bebeğin oynadığı oyuncakları hemen makineye atıp yıkayın,atılmayacak gibi olanları da dezenfekte edin. Bebeğim Odası steril olsun uyuduğu çarşafları sık sık değiştirin odaya temiz hava girsin.
Sonra igg kanda enfeksiyon var ve vücut savaştığı için bağışıklık sistemi olması gerekenden fazla antikor üretiyor anlamına geliyor. Yani bebeğiniz onca tedaviye rağmen hala toplayamamış kendini bu yüzden de doktor daha etkin bir tedavi uyguluyor.
Bu arada 1-5 yaş arası IgG değeri için referans aralığı 345–1,236 verişmiş sizinki bu arada neden düşük dediniz anlamadım.
Tobb Ankara’yı öneriyorum ben size ben çok memnunum. Geçmiş olsun

İyi işte ilaçsız önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyor. İyileştirisiniz topluca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…