- 3 Nisan 2014
- 36.419
- 148.865
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
Evet esracığım ocak annelerindeydim . 11.ayınıbbaşından beri sürekli hasta oğlum. Umarım içirebilirim artık hiçbirşey yemiyor. çok teşekkür ederim .Canim cok gecmis olsun. Ocak annelerinden hatirliyorum seni.
Dr tavsiyesi veremiyorum ama uzun sureli antibiyotik kullanimlarinda bağırsak florasi bozuluyor, ilaclari kullanırken günlük kefir verebilirsin bebegine, ev yapimi. Doğal probiyotik oldugu icin hem bagisikligini destekler hem de bagirsaklarini duzenler.
tek yediği şey yogurt oda nadirn .kendim yapıyorum zaten onuda. Bağışıklık sisteminde bi tek değeri düşükmüşzaten onun içinde dedi .arkadaşım doktor değilim üfürükçü hiç değilim ancak anti nin bitiminden sonra yine hastalanması bağışıklık sisteminin zayıf olduğunu gösteriyor bence. sizin bağışıklık sistemini güçlendirici ilaç kullanmanız lazım o verdiği ilaç bunun içinse kullanın mutlaka. yazık bir dünya anti içmiş çocuk. bol bol ev yapımı yoğurt kefir falan yedirin.
Gunluk maksimum bir cay bardagi verilebiliyor. Ben sulandirip veriyorum daha rahat iciyor. Dene sen, ne icerse kar.Evet esracığım ocak annelerindeydim . 11.ayınıbbaşından beri sürekli hasta oğlum. Umarım içirebilirim artık hiçbirşey yemiyor. çok teşekkür ederim .
tek yediği şey yogurt oda nadirn .kendim yapıyorum zaten onuda. Bağışıklık sisteminde bi tek değeri düşükmüşzaten onun içinde dedi .
Probiyotik kullanın. Doktorunuza danışarak tabi ki. Hem bağışıklığı kuvvetlendirmeye de yarıyor.Antibiyotik kullandığımızdan beride ishal zaten .
Evet antibiyotik bağırsak florasının içine ediyor tabiri caizse. Biz probiyotiğin çok faydasını gördük. Konu sahihi bu öneriyi mutlaka ciddiye almalı. İlaç değil zaten kutuların üzerinde de yazar “ilaç değildir” diye, tabi yine de doktora danışsın. Bence yeni bir doktor arayışına girmekte de fayda var.Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
Benim kızımda çok hastalanırdı geçen seneye kadar. Bu sene maşallah diyim hafif nezleler atlattı henüz antibiyotik kullanmadık. Ki zaten kan tahlili yapmadan antibiyotik başlamıyor doktorumuz.
Bizim doktorumuz antibiyotik kullanmamız gerekince muhakkak probiyotikte yazardı.
Şayet verilmediyse edinip kullanın derim,bağırsaklara faydalı olur antibiyotik kullanimının etkilerini azaltır.
Birde antibiyotiksiz atalatanlar olmuş şaşırdım biz gecen sene serum bile aldık zira kusma ishal 1 lokma su içse bile çıkarır haldeydi kızım. Kar zarar hesabı yapmak gerekiyor sanırım. Ayakta atlatabilinecek durumlar muhakkak olur ama ağır ilerleyen durumlarda (bizimki gibi) mecbur kullandık antibiyotik.
Aynen.Evet antibiyotik bağırsak florasının içine ediyor tabiri caizse. Biz probiyotiğin çok faydasını gördük. Konu sahihi bu öneriyi mutlaka ciddiye almalı. İlaç değil zaten kutuların üzerinde de yazar “ilaç değildir” diye, tabi yine de doktora danışsın. Bence yeni bir doktor arayışına girmekte de fayda var.
İmkan olduğu takdirde, acil durumlar haricinde hastaneye gitmeyin bence. Kendinize güvenebileceğiniz, her zaman ulaşabileceğiniz, muayenehanesi size çok uzak olmayan bi çocuk doktoru bulun.
Okudugunuz anlamadiginuz cok acik. Bol bol kitap ve kose yazisi okumanizi tavsiye ediyirum kadin cocugunu tedavi etmiyor burada donup bikere daha okuyun. Benzer durumuvyasayanlardan tabsiye bekliyor. Okudugunuzu anlamiyorsaniz destek alabileceginiz hizli okuma ve anlama kurslari var. Belli ki cocugunuz yok. Ayrica TDK dan marjinalin kelime anlamina bakmanizi tavsiye ederim.Böyle mi olunuyor marjinal. İki kere ikinin dört etmediği yerde tedavi yöntemi aramayacak, otursun klavyenin aşına burada çoçuğunu tedavi etsin.
tobb da prof dr gulay demircin varmisteşekkür ederim.
tahlil sonuclarini bir de memorial a gosterin derim. Memorial da doktordan görüş alma uygulamasi vardi, yani en son gittigimde oyle okudum brosurunde.Ankara da yaşıyorum . Eklememişim onu kusura bakmyın.
elınızden gelıyorsa deneyın lutfen buyukcekmece ender yaman ..bız bu doktor sayesınde hem ınek sutu alerjımızın olmadıgını ogrendık hemde ne kadar harap oldugumuzu..bızım basımızdan gecenler sayfa sayfa roman olur herhalde..bu bahsettıgım doktor duruma gore ılac yazar ama ılac yazmasın dıyorsanız beylıkduzu ılhan hatıpoglu derımAnkara da yaşıyorum . Eklememişim onu kusura bakmyın.
üstelik hiçbir çocuğa 2 yaşından önce yapılan alerji testleri doğru sonuç vermediği için yapılmaz.Aekadaşlar kısaca özet geçeyim.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Başka bir dr danıştım bütün tahlillerini yolladım. En baştan herşeyi anlattım ve bana çocugumun gereksiz yere antibiyotik kullanmsından kaynaklı vücudun yararlı bakterinide yokedildiği ve ondan dolayı sürekli hastalandığını söyledi. Bogaz kültüründe ve kanında antibiyotik gerektirecek bir üremenin olmadığını bütün verdiğim ilaçları kesmem gerektiğini söyledi. Dediğini yapacağım. Rabbim vicdanlı doktorla karşılaştırsın.En başta domuz gribi tetkiki yapılsaydı belki gerek kalmayacaktı onca antibiyotiğe . Allaha havale ediyorum o doktorları.Kanında hiç bişey olmadığı halde verdiler çok üzgünüm gerçekten . Bunu yapan tek doktor değil üstelik . Bide yavruma ta ilk hastalndığında penadur denilen penisilin i yapmıştı. sırf iyileşsin diye fakat geçici iyilikti tekrarladı.Söyleceklerim bukadar. Hakkınızı helal edin uzun oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?