Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebegime yogurt yapicam. ankarada cig sutu nereden bulabilirim?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aaaa orda var mi??? Erkenmi gitmem gerekir? Orda organik pazar oldugunu biliyodum ama sadece sebze meyve satiliyo saniyodum. Pastorize edilmemis cig sutun olmasina cok sevindim. Tesekkur ederimm :) :)
Az once sevincle cig sut almak icin ankara ayranci pazarina gittim. Kesinlikle cig sut satmiyolar. Bilmeden konusmayin. Bilmiyosaniz herseye de yorum yapmayiverin olmezsiniz
Daha once surekli ayrancidan cig sut alir gibi yorum yapmissin. Az once ayranci pazarina gittim. Cig sut satilmiyomus. Daha oncede hic satmamislar. Bilmeden konusma insanlarin vakitlerini calma. Herkes senin gibi bos beles vakit harcamiyo
Sakin ol sakin. Benim evim pazarin tam karsisinda. Bebegim var ve ben ordan hem persembe hem pazar sut aldim. Hatta evimden kendi siselerimi goturup onlara doldurttum. Sen yanlis saticiya sormussun ya da bu tavrindan dolayi sana satmak istememis olabilirler.
Orda koylu kadinlar var onlar getiriyor. Sut, yogirt, yumurta, elma bir suru urun var.
Daha once surekli ayrancidan cig sut alir gibi yorum yapmissin. Az once ayranci pazarina gittim. Cig sut satilmiyomus. Daha oncede hic satmamislar. Bilmeden konusma insanlarin vakitlerini calma. Herkes senin gibi bos beles vakit harcamiyo
Evet ben vakit hirsiziyim. Terbiyesiz olmaktan iyi. Senin gibilere yardim etmeye calismak suc zaten. Hayir almasam kendim, saticilari tanimasam, bu kadar sinir olman
Ayrica benim bos beles vakit harcadigimi nerden cikardin. Hayir seni yanlis yonlendirmekle elime ne gecebilir ki,? 2 aya kadar aldigim yer. Arkafasim artik satmiyorlarmis der gecersin. Benim gibi sakinbir insan8 da dellendirdin ya helal
Bence de yok ama gece gece canim nasil sikildi. Hayir ben verdigim bilgiden eminim de farzedelimki yanlis biliyorum, ne hirsizligim kalmis ne bos beles vakit gecirmisligim.
Evet ben vakit hirsiziyim. Terbiyesiz olmaktan iyi. Senin gibilere yardim etmeye calismak suc zaten. Hayir almasam kendim, saticilari tanimasam, bu kadar sinir olman
Sen vaktimizden calmasan biz mesafemizi biliriz. Biz cocuk bakiyoruz bizim zamanimiz kiymetli oyle ha deyince cikip pazar pazar gezemiyoruz. Imkanim var arabamla hizlica gidip gelmis olmam baskalarini zor durumda birakmiycagin anlamina gelmiyor. Orada hic cig sut satilmamis. Bu net. Hem vakit caliyosun hemde burda edepsizlik ediyosun. Ayibini bil.
Sen vaktimizden calmasan biz mesafemizi biliriz. Biz cocuk bakiyoruz bizim zamanimiz kiymetli oyle ha deyince cikip pazar pazar gezemiyoruz. Imkanim var arabamla hizlica gidip gelmis olmam baskalarini zor durumda birakmiycagin anlamina gelmiyor. Orada hic cig sut satilmamis. Bu net. Hem vakit caliyosun hemde burda edepsizlik ediyosun. Ayibini bil.
Bak arkadasim sana son kez yaziyorum. Benimde bebegim var ve hamileyim. O pazardanda defalarca cig sut aldim ve evde yogurt yaptirdim. Ha 2 aydir satilmiyordur bilmem. Hatta orda yesil gozlu bir koylu teyze var ondan aliyordum. Neyse asabisin heralde.
Bak arkadasim sana son kez yaziyorum. Benimde bebegim var ve hamileyim. O pazardanda defalarca cig sut aldim ve evde yogurt yaptirdim. Ha 2 aydir satilmiyordur bilmem. Hatta orda yesil gozlu bir koylu teyze var ondan aliyordum. Neyse asabisin heralde.
Sevgili hamis arkadasim bu donemler gergin olman normal ama disardan birinin seni el ustunde tutmasini bekleme. Hata ettim bilmeden konustum de yada dedigin gibi hicbisey yazma yaniltici olma. All
ah kocana sabir versin ne diyim..
pazarda çiğ süt bulamadıysanız günlük pastörize süt alabilirsiniz. pazardaki sütten daha hijyendir. ben şahsen bilmediğim bir satıcıdan süt almam. o süt alınan ahırların halini bir görseniz.. hayatında hiç ahıra girmemiş bilim adamları pazardan süt alın diye bas bas bağırıyor ya üzülüyorum.
zaten elinizde orjini karınca yuvasından ya da nohuttan yapılmış doğal yoğurt mayası yoksa, doğal yoğurt yapmışta sayılmazsınız.
pazarda çiğ süt bulamadıysanız günlük pastörize süt alabilirsiniz. pazardaki sütten daha hijyendir. ben şahsen bilmediğim bir satıcıdan süt almam. o süt alınan ahırların halini bir görseniz.. hayatında hiç ahıra girmemiş bilim adamları pazardan süt alın diye bas bas bağırıyor ya üzülüyorum.
zaten elinizde orjini karınca yuvasından ya da nohuttan yapılmış doğal yoğurt mayası yoksa, doğal yoğurt yapmışta sayılmazsınız.
Cig sut ararken bu sekilde aciklama yapan cok oldu. Artik icime sinmiyor. Kas yapmak isterken goz cikarmamak lazim. Haklisin mayasida onemli. Bu yuzden artik cig sut yerine aoc gunluk pastorize sut yada aoc gunluk yogurt alicam
Pastorize sutten de yapabilirsin cnm bana doktorum olur dedi veya gunluk sutlerden ben kaynatip yapiyorum hazir yogurtlar tutmuyor bi tek sek yogurt mayaliyormus ben yaptim oldu prebiyotik ozelligi olmasi icinde doktorum bana biraz reflor koy demisti
Çiğ Süt sütün ilk hali anlamına gelmektedir. Yani kaynatma, pastörize, uht gibi hiçbir ısıl işlem görmemiş süttür. Sütün en doğal halidir. Yani gerçek süttür.
Hastalıktan Ari (İnsana bulaşan hastalık olmayan) çiğ sütü; Ankara’nın Karahamza’lı köyünde küçük bir ahırda üretilmektedir. Bu sütün miktarı küçük olsa dahi insanlığa büyük katkı hedeflemektedir.
Not: Ankara’da tarım bakanlığı onaylı ARİ işletme olan 2 çiftlikten biridir. Aynı zamanda Ankara üniversitesi, Aksaray üniversitesi ve Sanatoryum Hastanesi laboratuvarlarında sürekli sağlık kontrollerinden geçirilmektedir.
Hastalıktan Ari çiftlik; bu sertifikaya sahip olan çiftliklerde yaşayan hayvanlarda; hayvandan insana geçen hastalık yok demektir. Dolayısıyla hastalıktan ari işletme çiftlik sütü güvenilir, sağlıklı, gerçek süttür.
Çiğ sütü; raf ömrü kısa fakat insan ömrüne bereket getiren gerçek süttür.
Çiğ Süt ve Süt Ürünleri
Daha Fazla bilgi almak için adresine göz atabilirsiniz.