Bebegime zarar mı veriyorum

Hamileyken çözüm bulamamıştım. Gözüm dönmüşcesine yedim 22kilo alarak doğuma gittim. Bu sebeple bir önerim yok yemekle ilgili. Ama İnternetten bilgi araştırmayı bırakın derim. Hele ki çocuk doğunca o sonsuz çukura düşmek psikolojiyi çok olumsuz etkiliyor.

Tam bilmiyorum ancak hurma dogumu kolaylastiran bir gida degil midir? Dusuk ve erken doguma sebep oluyor sanki.
Boyle onerileri M Melahatabla doktorunuza danissaniz daha saglikli olur.
Aa doğru doktorum da bana son ay bol bol ye demişti. Gerçi bende işe yaramadı galiba 40. Hafta başladı yine de doğum. Ondan hiç aklımda tutmamışım.

Kaan kocatepe var youtube de prof. Gordugum en mantikli doktor. Yok onu yeme yok su tarafa yat yok buraya uzanma diye hamileligi iskenceye ceviriyorlar. O cocuk bir hamburgerle saga yatmakla dusecekse zaten sagliksizdir. Surekli.olmadigi surece caninizin cektigini yiyin icin diyor ki bence mantikli. Hamiellikten once fast food ve kola tuketmeyen ben hamileyken bunlari yemeye basladim. Ben de sucluluk duydum. baktim kendimi sucladikca daha cok yiyesim geliyor.. biraktim. Kasmiyorum. Canim ne isterse o. O zaman da normale donuyorsun zaten :rapci:
Ben de çok seviyorum Kaan Bey 'i

Umarım gebelik şekerin çıkmaz
Hurma alabilirsin tatlı isteğini bastırıyor.
Ben de kola içmiştim mide bulantıma iyi geliyordu

kizima hamileyken 25 kilo aldim %40 i nutellaydi. tamam zararli ama bu dusuncelerin yediginden daha cok zarar verir bebegine

Süt kansızlığa çok fazla sebep oluyor. Yararlı gibi görünebilir ama bu devirde hiç bir sütün içinde antibiyotik yok diyemeyiz çok araştırdım bu konuyu. Kızım 2 yaşında ona da içirmiyorum kendim de içmedim, içmiyorum. Soya sütü tercih ediyoruz. Hem sağlıklı hem besleyici hemde beyin gelişimi için çok ideal. Yabancı makalelerden okuyorum bu arada. Doktorumuzda çok iyi yapıyorsun der hep.
Aslında biz köyden getirtiyoruz. Ama işte içim rahat etmiyor. O da zararlı diyorlar

Ölçülü yedikten sonra sıkıntı olmaz. Hamileliğimde pasta da yedim kek de, paket bisküvi de. Ama oturup bir pastayı bitirmedim. Bir dilim yeterli geldi. Toplam 8 kilo almış olarak girdim doğuma. Bazı şeyler abartıp çok yiyince zarar. Süt içermiyorsan yoğurt ye. Yoğurdun kendi suyuyla ayran yap iç. Ben süt içemediğim için her gün bir kase yoğurt tükettim

Valla iki kızımda da 9 ay boyunca kustum hiçbir şey yiyemedim. Buna rağmen ilk kızım 3600 ikinci kızımda 3300 doğdu, sağlıklarıda gayet yerindeydi. O kadar çok takmayın ama sonuç olarak fazlası zarar ve bu ürünler normalde de zararlı şeyler. Kararında yerseniz bir sıkıntı olmaz.

Çubuk tarçınlı süt bende tatlı isteğini azaltır.Ben de hamileyim eve abur cubur almıyorum.Alırsam yerim biliyorum.Aşermem de başlamadı daha.Az ve sık yemeye çalışıyorum.Geçen iki tabak yedim.Bütün gece midem yandı.Sürekli midem kazınıyor sıvıyla doldurmaya çalışıyorum.

Çubuk tarçınlı süt bende tatlı isteğini azaltır.Ben de hamileyim eve abur cubur almıyorum.Alırsam yerim biliyorum.Aşermem de başlamadı daha.Az ve sık yemeye çalışıyorum.Geçen iki tabak yedim.Bütün gece midem yandı.Sürekli midem kazınıyor sıvıyla doldurmaya çalışıyorum.
Bende de biraz işe yarıyor aslında ama nedense her zaman içimden gelmiyor onu içmek

Ölçülü yedikten sonra sıkıntı olmaz. Hamileliğimde pasta da yedim kek de, paket bisküvi de. Ama oturup bir pastayı bitirmedim. Bir dilim yeterli geldi. Toplam 8 kilo almış olarak girdim doğuma. Bazı şeyler abartıp çok yiyince zarar. Süt içermiyorsan yoğurt ye. Yoğurdun kendi suyuyla ayran yap iç. Ben süt içemediğim için her gün bir kase yoğurt tükettim
Evde olunca tutamıyorum aslında sütü de seviyorum ama her zaman canım istemiyor. Eger kafaya koyduysam mutlaka yiyorum abur cubur

Şaka mı bu canım valla çok ince düşünüyorsun ...Herkes senin gibi merak etme iki canlıyım diyor canım çekti diyor yiyor. Ben biraz daha sana göre frenliyorum kendimi.

Back
X