Bebeğim'e

dilan, bence sen cocugun olmadan anne olmuşsun, öyle güzel bir yazı yazmışsın ki , o kadar içten, sade... bebeğin olnca anlayacagın aklından gecen ne varsa hepsini zaten yazmışsın. Allah bizim gibileri galiba bebeği olmadan anne yapıp sonradan o melekleri veriyor. özlemini cok iyi anlıyorum ama varsa bir umutsuzlugun lütfen olmasın. tam bir sene önce bugün yolda bebek arabasıyla gecenleri görüp eve gelip aglıyordum. bugün ben bebek arabasıyla yolda giderken aklıma geldi, vay bee dedim Allah gercekten de sınavını bitirdikten sonra veriyor. gecen sene kendimi bu sekilde hayal bile edemezken şimdi senin mektupta yazdıklarını tek tek yasıyorum. insallah seneye bugün de senin aklına gelir, gecen sene böyle hasret cekerken simdi yavrumu kokluyorum dersin...

İnşallah öyle olur leftere :)) bunu öyle içten istiyorum ki buradaki herkes gibi.
2 kimyasal gebelik yaşadım.Doğrusu kaygılarım,endişelerim olsa da,içimdeki özlem daha ağır basıyor ve yeniden denemenin adımlarını atmaya çabalıyorum.Son denemedn sonra epey uzak kaldım forumdan.Ama anladım ki teselli de umut da ancak burda aynını yaşayandan geliyor.
Allah yavrunu sana bağışlasın.Sen kaç yıllık evliydin ve kaçıncı denemendi kuzunu sana getiren ?
Dualarınızı bizlerden eksik etmeyin.Allah'a emanet olun bebeklerinizle.

canım herzaman dua ediyorum. ömrümün sonuna kadar, nekadar cok cocuk istediğimi ve bu yolda ne kadar üzüntü cektiğimi unutamayacagım. allah bizlere bebekler verse bile bile o zamana kadar gecen sürede cektiklerimiz unutulacak gibi değil. kendiminkileri unutmadıgım gibi henüz bebeği olmamış anneleri de unutamıyorum. bu bizim hayatımızın bir parcası olarak kalacak sanırım. bugün öğlen ogluş uyudu. bende yanına uzandım, onu izlerken sen geldin aklıma. hani demişsin ya ne zaman gözümü actığımda gercekten yavrum yanımda olacak diye.. sanırım en cok o kısmından etkilendim. yazdıkların gecti aklımdan. ve inanki aynı seyi seninde yaşamanı cok içten diledim. sakın pes etme, duygusal acıdan ne kadar zor olsada vazgecme ki yavrun sana gelsin. inşallah ama inşallah seneye koynuna alıp da uyursun.
ben 5 yıllık evliydim. bende pco vardı. o yüzden olmuyor sanıyorduk ama asıl mesele eşimde cıktı. sperm sayısı az, hızlı hareketlisi az ve morfoloji yüzde 1 cıktı. yani epey problemliylik. her ay normal bir kadının hamile kalma şansı yüzde 25miş. bizim bu şansımız yüzde sıfır bucuktu. ilk önce ilaç falan denedik. kocakarı yöntemleri artık ne duyduysak yaptık. keçiboynuzu pekmezleri ...vs. sonra iki aşılama yaptık. hamilelik bile oluşmadı. sonra artık tüp bebeğe gectik. mikroenjeksiyon yapıldı. birde macs yöntemi uygulandı.( erkek problemi için cok güzel bir teknik)ilk denemede tuttu. ikiz tutundu. ama 7. haftada birinin kalbi durdu ve gelişmedi. onu düşük yaptım. allahın mucizesi işte, birini düşük yaparken öbürü tutundu ve simdi dünyada. bizim normal sekilde cocugumuzun olması nerdeyse imkansız ama allah da verince veriyor. inanıyorum ki seninde güzel haberlerini duyacagız. en karanlık andan sonra hep en aydınlık geliyor. bence senin karanlıgın bitmek üzere. hiçbirzaman böyle saf, böyle güzel bir dilek, böylesi bir hasret yanıtsız kalmaz.

Allah razı olsun..teşekkür ederim verdiğin moral,ettiğin dualar için..biz de 4 yılı bitirdik.mevlam hayırlısını nasip etsin diye umudumuzu yitirmeden bekliyoruz.macs yöntemi demişsin mayada mı tedavi oldun ?

Seni düşünüp uyuduğum geceler,mutlaka rüyama geliyorsun bebeğim.Öyle özlem dolu ki kalbim sana; rüyamda bile doyamıyorum bakmaya.Yumuk yumuk ellerinle,küçücük gözlerini kapatıp uyumanı seyrediyorum.
Sabırsızlanıyorum,dayanamıyorum.Bir an önce uyanıp,etrafında beni aramanı,gözlerime "anne ben acıktım" der gibi bakmanı bekliyorum.
Uzun yoldan geldin bebeğim,açsın belli ki.Bağrıma basıp kana kana doyurmak istiyorum seni.
Rüyada da kokuyu algılarmış insan.Doymadım kokuna,doymadım yüzüne.
Sen gelince güzelliklerle dolacağını umduğum hayatımızın her anına seni koyuyorum.Geleceğimizde sensiz hayallere yer yok.
Çok şımarık bir bebek olacağını söylüyor herkes.Sana daha seni görmeden duyduğum hasret,bağlılık insanlara bunu düşündürüyor.Gel benim meleğim,cennetin kokularını sürün,süslen,kanatlan,gel annene bir an önce.
Sabahları uyandığımda kocaman bir boşluk yanı başımda.Oysa az önce uyuyordun yanımda.Bütün günü bu rüyanın etkisiyle geçiriyorum.Akşama kadar kokun burnumda.Sahi kime benziyordun? Sanki kanatsız bir meleğe.
Bu kaçıncı kezdir Allah'ım? Kaçıncı sabahtır onsuzluğa uyandığım? Hissediyorum bir gün o rüyalar gerçek olacak.Sabah sesinle uyanacağım.Sen var olmadan henüz,içimde senin için ayaklanmış şevkatimin, merhametimin nidalarıyla,alacağım seni kollarıma.
Sen hep böyle güzel mi kokarsın? Ah şu güzel yüzün.Annelerin de nazarı değer mi bebeklerine :)
Bir gün geleceksin,hoş geleceksin, geleceğimize,evimize.Sana susamış annene,babana kocaman bir gülücükle geleceksin.Biz hasretle bekliyoruz seni.Daha fazla bekletme miniğim...

cnm ne kadar güzel anlatmışsın benim de hislerime tercüman olmuşsun.içim okadar doluki...
bende bekliyorum bebegimin bir gün bana gelecegii günü gözlerim dolu dolu yüregimle çarıgırıyorum onu insaallah Allahım çok bekletmeden hepimize verir.bütünn isteyenn anne adaylarına...:Saruboceq:

cnm ne kadar güzel anlatmışsın benim de hislerime tercüman olmuşsun.içim okadar doluki...
bende bekliyorum bebegimin bir gün bana gelecegii günü gözlerim dolu dolu yüregimle çarıgırıyorum onu insaallah Allahım çok bekletmeden hepimize verir.bütünn isteyenn anne adaylarına...:Saruboceq:

Yürekten çağırdıktan istedikten sonra inanıyorum Allah nasip eder..Biz onları daha tanımadan çok sevdik..Bu sevgiye yanıtsız kalmazlar inşallah.

Back
X