• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimeee... ( mektup )

amın canım.........rabbım herkeseı mutlu etsın o mıs kokuyu herkese nasıp etsınnnnnnnnn

sence bizde meleklerimize kavusup o dedigin mis kokuyu kana kana icimize cekebilecekmiyiz birgun birgun gerceklesecegine yurekten inanıyorum ama bazende oyle uzakmıs gibi geliyorki bana

canım benım inş..............o isterse olur inş............vaktı zamanı var bız bılemıyoruz..........inş olacak ınan ve sabret..........kaç yıllık evlısın meleğın kaç yıldır nazlanıyoooo

canım benım inş..............o isterse olur inş............vaktı zamanı var bız bılemıyoruz..........inş olacak ınan ve sabret..........kaç yıllık evlısın meleğın kaç yıldır nazlanıyoooo

4yıllık evliyi 3yıldır ugrastırıyo beni iki kere asılama ve iki tupbebek denemem olduen zoruda ne biliyormusun el-muallim ikitupdenememdede kimyasal gebelik oldu ikisindede cıkıyo tebrik ediyor doktrlar ama tekrar dusuyo tam buldum derken kaybediyorumya o cok koyuyo cok yıkılıyorum ve yasım 22ama yumurtalar niye bukadar kalitesiz diye cok uzuluyorumsenağlamasenağlama

canım ya hakılısın evet en kotusu bulunca kaybetmek canım inş bu kez kavuşursun....inşş bende evlılığımın üç buçuk sene sonra kavuştum canım ..eşim amelıyart olmuştu şimdi bebişim 14 yaşında ve ben ıkıncı ıstırtyorm artık bu defterı kapıcam zor gerçekten anlıyorum sızı rabbım versın dılerın kısa zamanda ama yaşın genç......ben 26 yaşında anne olmuştum inş sen beklmemzsın daha ....erken evlenmışsın denmekkı.................oğlum çook ıstıyo onun için son kez denıyorum rabbım herşeyın hatyırlısını vrsın canım.............bu ımtıhan zor............inş sabrın sonunu selamet eyler rabbım

canım ya hakılısın evet en kotusu bulunca kaybetmek canım inş bu kez kavuşursun....inşş bende evlılığımın üç buçuk sene sonra kavuştum canım ..eşim amelıyart olmuştu şimdi bebişim 14 yaşında ve ben ıkıncı ıstırtyorm artık bu defterı kapıcam zor gerçekten anlıyorum sızı rabbım versın dılerın kısa zamanda ama yaşın genç......ben 26 yaşında anne olmuştum inş sen beklmemzsın daha ....erken evlenmışsın denmekkı.................oğlum çook ıstıyo onun için son kez denıyorum rabbım herşeyın hatyırlısını vrsın canım.............bu ımtıhan zor............inş sabrın sonunu selamet eyler rabbım

insallah canım allah cocugunu sana bagıslasın bir kardes daha nasip etsin insallah sende bana dua etmeyi unutma olurmu eylul gibi ucuncuyu deneyecem hala merkez arıyorumyerimseniben

canım rabbım yardımcın ols ınş çok uğraştırmaz rabbım..............temennılerın için çok sağol canım.....rabbım kımseyı mahcup eylemesın dua ederım canım.......inşşşşş

Back
X