Bebegimi aldirmak icin gec mi kaldim :( yardim

Yasal süreniz 10 hafta doktorunuz en doğru bilgiyi verir.
Bir de bebeğini öldürme vicdan azabı çekersin gibi yorumlar doğru gelmedi bana zaten üzgün daha da kendini kötü hissettirmeyelim
Konu sahibinin 4 duvar arasında tam olarak ne yaşadığını bilemeyiz
Duygusallığın yanında mantıklı düşünmeye de ihtiyacı var.
Ama şu an hiçbirini yapacak durumda değil

Bebek 5 haftalik ama anne karninda o kadar çok şey yaşadıkı 15 yaşinda falan gibi oldugu icin
Alınmamasi gerek. Kuretajjj :)

Hamile olduğunu daha yeni öğrenmişsin,asla kıyamıyorum o bebeğe ama hiçbirnizin de psikolojisi normal değil.

Esim ailemin gelmesini istemiyo ailemle telefonda konusmami istemiyo bebegi istemiyo . Bosancam ama ailemde bebegimle ,beni kabul etmiyo
Sen de bebegini kabul etmiyorsun...Onlar seni kabul etmiyorsa kendine yeni bir hayat kur ama o minicik bebegin secme hakki yok,hayati senin elinde.

Bebegim diyorsun nasil aldiracaksin bebegini

Kimse istemiyorsa sen istiyorsun ya? istemesen nasil olsun bunbebek?

Şaka mı bu? Sen istiyorsun yetmez mi başkasının ne düşündüğünü ne yapacaksın?

Kadın mutsuz, belli ki üzerinde baskı var.
Kimse b.ktan sebeplerle çocuk aldırmayı düşünmez.
Demek ki çaresiz.

Çocuğunu henüz aldırmamış.

Burada destek olanlar haricinde
Yok biz kaç aydir kaç yıldır bebek bekliyoruzcular gelip insanin bütün sinir sistemini cokertiyorlar.

Sen bebek sahibi olamadigin için ne diye konu sahibine yükleniyorsun ki?

Gel destek ol, aldirmasinin hem sağlık hem dinen(içeriğe dalmadan) yanlış olacağını söyle karar ona kalsın.

Mutsuzluğun belki bebekle son bulacak N nazarela
Bebek, hepinize iyi gelebilir.

Can yani, aldırınca daha iyi hissetmeyeceksin.

Allah kolaylık versin.

Bizler bebek sahibi olmak icin neler yapiyoruz sizde kiymet bilmiyorsunuz nasil kiymayi dusunuyorsunuz o melege gunah degil mi onun sucu ne

Çok fevri kararlar veriyorsun. Iki gun sonra kocanla barisacagina eminim. O zaman ne olacak peki?

Kurtaj olup ailene dönsen mutlu olabilecekmisin sence? Vicdan azabı cekmeyecekmisin?

Sakin ol ve bütün ihtimalleri tart.

bebek sahibi olmak için tedavi olanlardanım yaşımda küçük sayılmaz.. aldırma veya aldır demek çok kolay.. maddi olarak ayakların üstünde durabileceksen enine boyuna düşünüp karar ver..daha çok küçük üzülme.. millet gerine gerine yazıyor bir çok başlıkta küretajlarını.. kararı sen vereceksin.. hiç bir acı sonsuza dek sürmez...

Hanımlar,
konu sahibesi de kapatılmasını istemiş, konuyu yorumlara kapatıyorum, belli ki konu sahibemiz yaşadığı ailevi sebeplerden kendini kötü hissediyor, üstüne gidilmemesi içinde topiğin kapatılması iyi olacaktır ve sizlerden ricam zorunlu kürtaj yaptırmış ya da gebelikte yaşanan birtakım sorunlar yüzünden bebeklerini kaybetmiş kadınların psikolojilerini düşünerek fetüs fotoğrafları paylaşmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…