Betülcüm bi konuyu öğren ondan sonra yorum yap istersen kız depresyona girdi hamile hamileelalem için mi yaptın ki bebeyi... değişikmiş....
Cok kotuyumBetülcüm bi konuyu öğren ondan sonra yorum yap istersen kız depresyona girdi hamile hamile
Bebeğini düşün yapma bunları. o sana ALLAHın bir lütfu aldırmayı fln aklından bile geçirme. O eşinin ben ....... iyi bişey derdim de banlanırım.Cok kotuyuminan aglayarak yaziyorum bunlari. Cok zor gunler geciriyorum kendimi oldurmek istiyorum
burdan bazilari cikacak yok bik bik kurtaj hakki diyecek Ama bana gore bir canlinin yasam hakki herseysen once. bebegim diyorsun demekki o bir birey.ha iki yasinda olmus ha 5 haftalik. zor evet belki sartlarin hemde cok zor . ama kendini toplaKizmayin bana bu dusuncem icin.aglayarak yaziyorum evet aldirmak istiyorum artik kimsenin haberini alinca sevinmedigi sahiplenmedigi bebegimi
Sabahtan beri kramp giriyor kasiklarima agliyorum yatakta. Esimi aradim gelirken bana yemek getirebilirmisin agridan,kalkamadim dedim cok hastayim dedim.
Sen ne zmaan yemek yapmaya baslayacaksin normal kadinlar gibi dedi.
Bebegimi cok istiyorum cokda seviniyorumama aldiricam cunku ailem bebekle gelmemi istemiyo ama aldir da diyemiyolar gunahina girmek istemiyolar.
Ama esimde istemiyo esimin ailesi de istemiyo bitek ben istiyorum beni de yoruyolar
Kendimi oldurmeyi ilac icmeyi biledusundumcok yalnizim
5 haftalik hamileyim
Esim ailemin gelmesini istemiyo ailemle telefonda konusmami istemiyo bebegi istemiyo . Bosancam ama ailemde bebegimle ,beni kabul etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?