Bebegimi aldirmak icin gec mi kaldim :( yardim

Bu konunun açılma amacı nedir?
Bence küretajın forumu ikiye böldüğünün bilincindesiniz. Harika bir konu bulmuşsunuz.
Avukatım, boşanacaksanız yardımcı olurum.
Elimden de başka hiçbir şey gelmez.
Boşu boşuna ağlamanıza gerek yok.
Bebeği de istemiyorsanız aldırırsınız.

Konunun amacı ne, halen bilmiyorum ancak???????

Neden korunmadınız? Böyle sorunlar varken neden yani?
Eşiniz ailenizle görüşmenizi istemiyorsa evliliği gözden geçirecektiniz, böyle bi adamla birlikte olmayacaktınız madem.
Kusura bakmayın ama oyun gibi bakıyorsunuz olaya. "E ben istiyorum başka kimse istemiyor e aldırayım o zaman!" :KK12:

Aglayarak yardim istiyorum senin derdine bi bak gercekten hastasin :KK43:

Aglayarak mi?? Aaah ama o gözyaslar icerisinde hamilelik takvimini yapmaya unutmamissin baksana.. :KK14:

Neyse, kibliyorum. Bu konuya daha fazlada yorum yazmicam, sonucta extra reyting olmasin :KK14:

Iyi forumlar.. :KK14:

Eşin çocuğun nasıl yapıldığını bilmiyor mu? Karnına kendi koyduğu çocuğu bile sahiplenmeyen, ailenden koparmaya çalışan bi adamla keşke ayrılsan. Şahsen ben eşime ailenle görüşme desem adam beni boşamalı mesela.

Bu konunun açılma amacı nedir?
Bence küretajın forumu ikiye böldüğünün bilincindesiniz. Harika bir konu bulmuşsunuz.
Avukatım, boşanacaksanız yardımcı olurum.
Elimden de başka hiçbir şey gelmez.
Boşu boşuna ağlamanıza gerek yok.
Bebeği de istemiyorsanız aldırırsınız.

Konunun amacı ne, halen bilmiyorum ancak???????
Butun gun oturup be konu acsam da forumu ikiye bolsem diye dusunup bu konuyu actim Allaha havale ediyorum sizi :( bidaha da hic bi seye cvp yazmiyorum konu kapanabilir kk ye de birdaha girmiyorum :( :(

Butun gun oturup be konu acsam da forumu ikiye bolsem diye dusunup bu konuyu actim Allaha havale ediyorum sizi :KK43: bidaha da hic bi seye cvp yazmiyorum konu kapanabilir kk ye de birdaha girmiyorum :KK43: :KK43:
Ay havaleyi çabuk yapın lütfen.
Sonra imansız kalıyoruz.

Yanlis anlama.hamilesim kirmak istemyrm ama bence siz tamamen ilgi ve destek bekliyosunz evdeki sorunlarinzda kmse sizinle ayninfikirde deil yaninizda olmuyor ve destek ariyosinuz ama size yardm etmeye calisan insanlar var diye yapmayacaginiz biseyi sirf uzgunsunuz diye konu acmiyorsunuzdur umarm. Itham etmyorm sadce cogu kiside eminim bu sekilde dusunuyor cok celiskili tek bildgm esinizle surekli sikintilisinz yoksa kv denizin bir ole bir bole olusunu anlayamadm. Neyse umarm hayrlisi olur.

Cok uzuldum canim benim senin icin :KK43: cok sagol guzel yorumun icin. Kv arkamda durdu durmak zorunda kaldi cunku ben surat asarsam 10 gun nasil kalacak evimde.. beni sevdigine degil kendi rahati icin.. iyiki varsin canim. Daha sakin olmaya calisicam sagol
Hiç öyle değil aslında yapmak istemeyen her türlü sessiz kalırdı.. benim kv evime gündüz kızıyla ayrı gelir tafralanır gece kocadını ayrı alır gider bağırır çağırır defolur giderdi.. utanmadan yalnız başına da çıkar gelirdi bi de ben surat asıp muhabbet etmeyince burası oğlumun evi istediğim gibi girer çıkarım derdi.. en son lohusa halimle gözüm döndü babam falan geldi.. ayrılcaktık anası yüzünden.. o duruma gelince eşim de geri adım attı mecburen.. kv ye de burası benim evim zart zurt gelemezsin kafana göre.. edebinle gelip gitsen sana bi şey diyen yok sen hep terbiyesizlik peşindesin.. istemiyorum seni evimde.. kocam iyice üstüme düştü diye kıskançlıktan bizi birbirimize düşürdün demiştim..

O yüzden kv sadece rahatını değil seni de düşünmüş.. sezarın hakkı sezara demişler.. bak benim edepsiz kv seninkinin kesip attığı tırnak olamaz

Şimdi hamile olman, sonra tekrar hamile kalabileceğinin garantisi değildir. Bunu da unutma.

İnşallah sen ve o yavru için en hayırlısı olsun.

Neden yaptın madem istenmiyosa.dikkat etseydiniz korunsaydınız.kesin korunurken olmuştur.yazık böyle düşünerek bile o bebeği üzüyosun .ne hakkın var bunu yapmaya..eşimde istemiyodu ilk 3sene bende istemiodum.korunduk hiçte bişey olmadı.ne bu insanlardaki rahatlık anlamadım.millet bebeği olsun diye ne acılara katlanırken siz aldırcam diosunuz.yaptığınız gibi doğurun...

uzuluyorum...kiziyorum.. ama ne aldir ne aldirma diyemem.. ama bir arkadas demis ya su bebek isleri ne garip.diye.. hakikaten oyle. biz tup bebekle hamile kaldik,ne kadar gozyasi doktum.. gercekten hazir olmadan,esinize evliliginize guvenmeden nasil hamile kalabiliyorsunuz.. yaziktir gunahtir yaa

Bebeği neden herkes istemiyor? sonuçta senin kararın kimseyi ilgilendirmez...

Back
X