Bebegimi aldirmak icin gec mi kaldim :( yardim

Yaş kaç bilmiyorum ama anne olabilecek psikolojide olmadığınızı düşünüyorum.
Kaç gündür açtığınız konuları okuyorum ve ilgi çekmeye çalışan küçük bir kadın görüyorum.
"Canımı sıktılar anne gelin beni alın" dediniz kocanız oralı olmadı. Hamile olduğunuzu öğrendiniz , kocanız istediğiniz ilgiyi gösterir sandınız yine olmadı . Şimdi de " bebeği aldıracam " deyince kocanızın ilgisini çekebileceğinizi düşünüyorsunuz bence. Kocanız bu blöfü yemezse ve aldıralım derse ne yapıcaksınız?
O zaman da suçluluk duygusuyla size iyi davranacak sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
Bebeğinizi aldırsanızda aldırmasanızda boşanmayacağınızdan eminim ben.
O yüzden kocanızın saygısını kazanabilmek için başka yollar deneyin.

konu sahibi hakkında benim izlenimlerim de bu şekilde.
Hamilelik testi yapacağı gün, hatta tüm ailenin bu şüpheden haberi varken evi terk etmesine başka anlam yükleyemiyorum.
Kızmakta ve kırılmakta haklı olsa bile seçtiği yol çok yanlış ve ne kendisine ne bebeğine yararı var

Bu konuları anlamıyorum. 5 hafta önce her şey süt liman mıydı da birlikte olup hamile kaldınız? Ya bu konulara yazacak çok şey var da, olan olmuş, ve yargılamak istemiyorum. Sadece mantığıma çok ters şeyler okuyorum, sorgulamadan duramıyorum. Bebeği aldırmak için geç değil. Aldıracaksanız bir an önce aldırın. 10 haftaya kadar yasal . Ama anlaşmazlığınızdan çocuğunuzu aldırdığınız adamla da boşanın hemen . Yoksa çok yazık olur. En sakin ve yapıcı bu kadar yorum yapabilirim bu konuya.

Görünüşe bakılırsa mutsuzsun bebek olmasada. Aldırma bırak dünyaya gelsin onunla mutlu ol gerçek sevgiyi tat. Kimsenin isteyip istememesi neden senin için bu kadar önemli ki o senin bebeğin kıyma bence
bu arkadasa buyuk alkis cok dogru konusmus gercek sevgiyi onunla tat ben bebegim olunca esimle olan siddetli kavgalarimi bile tiye aliyorum bebisim bana bi guluyo bi sariliyo ohh dunyalar benim..

Kizmayin bana bu dusuncem icin. :KK43: aglayarak yaziyorum evet aldirmak istiyorum artik kimsenin haberini alinca sevinmedigi sahiplenmedigi bebegimi :KK43:
Sabahtan beri kramp giriyor kasiklarima agliyorum yatakta. Esimi aradim gelirken bana yemek getirebilirmisin agridan,kalkamadim dedim cok hastayim dedim.
Sen ne zmaan yemek yapmaya baslayacaksin normal kadinlar gibi dedi. :KK43:
Bebegimi cok istiyorum cokda seviniyorum :KK43: ama aldiricam cunku ailem bebekle gelmemi istemiyo ama aldir da diyemiyolar gunahina girmek istemiyolar.
Ama esimde istemiyo esimin ailesi de istemiyo bitek ben istiyorum beni de yoruyolar :KK43:

Kendimi oldurmeyi ilac icmeyi biledusundum :KK43: cok yalnizim :KK43:

5 haftalik hamileyim
Hayatta sana kalan tek gerçek çocuk. Sakın aldırma o suan çok küçük olabilir ama aslında bebek. Kalbi atıyor, inan bana bebek olunca herkes çok sevicek. At bu düşünceleri kafandan ve bebeğini doğur.

Bu konuları anlamıyorum. 5 hafta önce her şey süt liman mıydı da birlikte olup hamile kaldınız? Ya bu konulara yazacak çok şey var da, olan olmuş, ve yargılamak istemiyorum. Sadece mantığıma çok ters şeyler okuyorum, sorgulamadan duramıyorum. Bebeği aldırmak için geç değil. Aldıracaksanız bir an önce aldırın. 10 haftaya kadar yasal . Ama anlaşmazlığınızdan çocuğunuzu aldırdığınız adamla da boşanın hemen . Yoksa çok yazık olur. En sakin ve yapıcı bu kadar yorum yapabilirim bu konuya.

+1
Yazmayayım hamile kadını üzmeyeyim diyorum ama dayanamadım artık.

Sevmeyen değer vermeyen tiplere yapışıp çocuk yapıyorlar. Adam dövüyor sövüyorken aynı yatağı girmek ne kafa, çocuk ne kafa??? İnsan güzel giden evliliğe çocuk yaparken 45788532 kez düşünüyor maddi manevi hazır mıyım diye.

Ne yaptığını bilmeyen anne, böyle bir baba, tahtırevalli evlilik derken bu çocuk doğarsa net ziyan olur. Çocuğa yazık gerçekten böyle bir ortamı en az 20 yıl çekecek. Bırakın doğmasın daha iyi. Maddi manevi hazır olmayan ne yaptığını bilmeyen insanlar çocuk yapmasın gözünü seveyim.

Bana göre konu sahibesi boşanmaz, üstüne çocuğu da doğurur adamın horlanmalarına önümüzdeki 20 yıl daha katlanır kimse boş yere dil dökmesin.

Kizmayin bana bu dusuncem icin. :KK43: aglayarak yaziyorum evet aldirmak istiyorum artik kimsenin haberini alinca sevinmedigi sahiplenmedigi bebegimi :KK43:
Sabahtan beri kramp giriyor kasiklarima agliyorum yatakta. Esimi aradim gelirken bana yemek getirebilirmisin agridan,kalkamadim dedim cok hastayim dedim.
Sen ne zmaan yemek yapmaya baslayacaksin normal kadinlar gibi dedi. :KK43:
Bebegimi cok istiyorum cokda seviniyorum :KK43: ama aldiricam cunku ailem bebekle gelmemi istemiyo ama aldir da diyemiyolar gunahina girmek istemiyolar.
Ama esimde istemiyo esimin ailesi de istemiyo bitek ben istiyorum beni de yoruyolar :KK43:

Kendimi oldurmeyi ilac icmeyi biledusundum :KK43: cok yalnizim :KK43:

5 haftalik hamileyim
Millet neler yapıyor bir bebek için. Herşey yalan evladın gerçek. Kimseyi dinleme ve doğur. Benim 3,5 aylık oğlum var telrar hamile kaldım ve doktor sonucu senin için çok kötüde bitebilir dedi , buna rağmen aldırmadım. Allahın bana hediyesi dedim ve ona sığındım. Sonradan pişman okursun hayattaki tek gerçek şey evlat sevgisi onun üzerinde birşey yok allah sana bunu lutfetmiş, problemlerin olabilir ama o çocugun bir günahı yok. Ben kürtaja karşıyım o şuan ruhu Allah tarafından üflenmiş bir canlı. Aç internetten bak 5 haftalık bebeğin neleri tamam . Boşver herkesi bebeğe odaklan

Şunları söylebilirim sadece...
Birkaç gün önce doğum yaptım.
Ve beklemediğim, istemediğim bir anda hamile kaldım.
Benim dışında herkes çok sevinirken, aylarca mutlu olamadım, kabullenemedim.
Hayatım değişecek daha çok erkendi diye fazlaca serzenişte bulundum.
Şimdi yüzüne her baktığımda, gözleriyle beni arayışında, dokunduğum an gülümsemesinde içim gidiyor ve ben bu mucizeyi nasıl istememişim, nasıl benimseyememişim diye kendime öfkeleniyorum.
Siz çok şanslı bir insansınız ki, bunca isteyip de ulaşamayan varken Allah size nasip etmiş.
Başkaları mutsuz oldu diye değil, kendiniz ve bebeğiniz için en iyi olanı düşünüp karar vermeniz lazım.
film delisi bebeğin dünyaya gelmiş çok mutlu oldum canım.Allah analı babalı mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bebek sahibi olmak bu dünyadaki en inanılmaz en mucizevi olay .Bazen sanki hayatımızı çalıyor bazen tahammülümüzü zorluyor olsalar da bir anne kelimesini duymak bir gülücüğünü görmek minik ellerini tutmak dünyalara bedel

Millet neler yapıyor bir bebek için. Herşey yalan evladın gerçek. Kimseyi dinleme ve doğur. Benim 3,5 aylık oğlum var telrar hamile kaldım ve doktor sonucu senin için çok kötüde bitebilir dedi , buna rağmen aldırmadım. Allahın bana hediyesi dedim ve ona sığındım. Sonradan pişman okursun hayattaki tek gerçek şey evlat sevgisi onun üzerinde birşey yok allah sana bunu lutfetmiş, problemlerin olabilir ama o çocugun bir günahı yok. Ben kürtaja karşıyım o şuan ruhu Allah tarafından üflenmiş bir canlı. Aç internetten bak 5 haftalık bebeğin neleri tamam . Boşver herkesi bebeğe odaklan

Evet evet kimseyi tınmayıp doğursun.

Ailesi istemiyor nerde kalacak bu kadın? Kucağında çocukla 5 parasız orta yerde kalacak. Küçük bebekle çalışamicak da. Göz var izan var bu kadın neyle geçinecek ne yiyip içecek çocuğa hangi parayla bakacak söyler misiniz????

Boşanmayıp adama dönse bu adam 3 gün sonra arıza çıkarıp evden atmicak mı? Çocuk da sokakta kalacak bu durumda.

Kendi ailen de bi garipmiş. Çocuğunla gelme ne demek. Niye sahip çıkmıyorlar sana. Aldırırsan mutlu mu olacaklar. Madem hamilesin aldırma. Yazık günah.

Evet evet kimseyi tınmayıp doğursun.

Ailesi istemiyor nerde kalacak bu kadın? Kucağında çocukla 5 parasız orta yerde kalacak. Küçük bebekle çalışamicak da. Göz var izan var bu kadın neyle geçinecek ne yiyip içecek çocuğa hangi parayla bakacak söyler misiniz????

Boşanmayıp adama dönse bu adam 3 gün sonra arıza çıkarıp evden atmicak mı? Çocuk da sokakta kalacak bu durumda.
Erkekler hamilelik hissini anlamıyor doğursun bak herşey düzene girer çocuk bazen yeni bşlangıçlar yapıyor

artik bu forumda aldir diyenleride aldirma diyenleride ogrendik.aldir diyenler sizin karninizda mi bu bebek sizmi gireceksiniz gunahina sanki..ne kadarkolay agizdan cikiyor.

artik bu forumda aldir diyenleride aldirma diyenleride ogrendik.aldir diyenler sizin karninizda mi bu bebek sizmi gireceksiniz gunahina sanki..ne kadarkolay agizdan cikiyor.

ee çocuk baba sevgisinden yoksun istenmeyen birey olursa sen günahına girmiş olmuycan mı?

Butun konularini okudum. Seni uzmek istemem ama bi konunda galiba onceki konuda, esim aslinda kaynanamlar yokken cok iyidir demistin. Sen kendini kandiriyosun yada asktan gozun gor olmus. Adam resmen seni parmaginda oynatiyo yahu. Bu konuna gelirsek kendin istiyosan baskalari istemis istememis cokta onemli degil dunyanin en guzel seyi anne olmak. Pisman olursun iyi dusun.

sanki ülkemizde her aile anlayışlı modern herkesin yeterli ekonomisi var kimse dedikodularla psikoloji bozanlarla dolu mahallelerde oturmuyor herkes eğitimli donanımlı herkesin kişiliği sağlam hayata karşı çok güçlü.Bu kadıncağızı eleştirmeden önce nasıl yetiştiğini ne koşullarda büyüdüğünü şartlarını psikolojik yapısını empati yaparak iyice bir düşünün de öyle yorum yapın derim bazı kadınlara.Boş boş yorumların bu genç kadına hiç faydası yok

sanki ülkemizde her aile anlayışlı modern herkesin yeterli ekonomisi var kimse dedikodularla psikoloji bozanlarla dolu mahallelerde oturmuyor herkes eğitimli donanımlı herkesin kişiliği sağlam hayata karşı çok güçlü.Bu kadıncağızı eleştirmeden önce nasıl yetiştiğini ne koşullarda büyüdüğünü şartlarını psikolojik yapısını empati yaparak iyice bir düşünün de öyle yorum yapın derim bazı kadınlara.Boş boş yorumların bu genç kadına hiç faydası yok
Eee, yani?
"Ay canım sen haklısın, hep haklısın, kocanda zaten yarın düzelir "dersek kocası mı ilgi gösterecek , evlilik mi kurtulacak?
Siz boş yorum yapmayın da bizim gibi şu evlilik kurtuluversin hayrınıza.

buraya yazmışsın ama sen daha basit şeyler için bile cesaret toplayamamışken cocuk aldıracaksın. ha oldu. beş haftalık olmuşsun eşin imzası lazım artı para lazım ve olup olmayacağı belli değil. gerçek dünyaya dön

Back
X