Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öyle mi yazmışım evliliği kurtulsun mu demişim sadece böyle kadınlar da var ülkemiz de kendi hayatına sahip çıkmaktan aciz .Böyle aileler var kendi doğurduğu çocuğa evlendi diye sahip çıkmaktan aciz evliliği evlilik değil zaten eziyet bu kadın da aslında farkında ama ne yapacağını nasıl yapacağını bilemiyor kafası karışık ve çaresiz anlatabildim m şimdi hanfendiEee, yani?
"Ay canım sen haklısın, hep haklısın, kocanda zaten yarın düzelir "dersek kocası mı ilgi gösterecek , evlilik mi kurtulacak?
Siz boş yorum yapmayın da bizim gibi şu evlilik kurtuluversin hayrınıza.
ya ondan ortada hiç çocuklu boşanan kadın yok ben de neden yok diye meraktaydım aydınlattınızErkekler hamilelik hissini anlamıyor doğursun bak herşey düzene girer çocuk bazen yeni bşlangıçlar yapıyor
kocanda dahil başkaları istemiyor diye kendi bebeğine nasıl kıyacaksın?? belkide hayatta seni gerçekten sewen tek insan o olacak .. kmse yanında olmasada onun sewgisi yeter .Kizmayin bana bu dusuncem icin.aglayarak yaziyorum evet aldirmak istiyorum artik kimsenin haberini alinca sevinmedigi sahiplenmedigi bebegimi
Sabahtan beri kramp giriyor kasiklarima agliyorum yatakta. Esimi aradim gelirken bana yemek getirebilirmisin agridan,kalkamadim dedim cok hastayim dedim.
Sen ne zmaan yemek yapmaya baslayacaksin normal kadinlar gibi dedi.
Bebegimi cok istiyorum cokda seviniyorumama aldiricam cunku ailem bebekle gelmemi istemiyo ama aldir da diyemiyolar gunahina girmek istemiyolar.
Ama esimde istemiyo esimin ailesi de istemiyo bitek ben istiyorum beni de yoruyolar
Kendimi oldurmeyi ilac icmeyi biledusundumcok yalnizim
5 haftalik hamileyim
Yok anlatamadınız , yada ben anlamadım.ben öyle mi yazmışım evliliği kurtulsun mu demişim sadece böyle kadınlar da var ülkemiz de kendi hayatına sahip çıkmaktan aciz .Böyle aileler var kendi doğurduğu çocuğa evlendi diye sahip çıkmaktan aciz evliliği evlilik değil zaten eziyet bu kadın da aslında farkında ama ne yapacağını nasıl yapacağını bilemiyor kafası karışık ve çaresiz anlatabildim m şimdi hanfendi
Aşırı negatifsiniz,ya ondan ortada hiç çocuklu boşanan kadın yok ben de neden yok diye meraktaydım aydınlattınız