Bebegimi aldirmak icin gec mi kaldim :( yardim

Eee, yani?
"Ay canım sen haklısın, hep haklısın, kocanda zaten yarın düzelir "dersek kocası mı ilgi gösterecek , evlilik mi kurtulacak?
Siz boş yorum yapmayın da bizim gibi şu evlilik kurtuluversin hayrınıza.
ben öyle mi yazmışım evliliği kurtulsun mu demişim sadece böyle kadınlar da var ülkemiz de kendi hayatına sahip çıkmaktan aciz .Böyle aileler var kendi doğurduğu çocuğa evlendi diye sahip çıkmaktan aciz evliliği evlilik değil zaten eziyet bu kadın da aslında farkında ama ne yapacağını nasıl yapacağını bilemiyor kafası karışık ve çaresiz anlatabildim m şimdi hanfendi

Kizmayin bana bu dusuncem icin. :KK43: aglayarak yaziyorum evet aldirmak istiyorum artik kimsenin haberini alinca sevinmedigi sahiplenmedigi bebegimi :KK43:
Sabahtan beri kramp giriyor kasiklarima agliyorum yatakta. Esimi aradim gelirken bana yemek getirebilirmisin agridan,kalkamadim dedim cok hastayim dedim.
Sen ne zmaan yemek yapmaya baslayacaksin normal kadinlar gibi dedi. :KK43:
Bebegimi cok istiyorum cokda seviniyorum :KK43: ama aldiricam cunku ailem bebekle gelmemi istemiyo ama aldir da diyemiyolar gunahina girmek istemiyolar.
Ama esimde istemiyo esimin ailesi de istemiyo bitek ben istiyorum beni de yoruyolar :KK43:

Kendimi oldurmeyi ilac icmeyi biledusundum :KK43: cok yalnizim :KK43:

5 haftalik hamileyim
kocanda dahil başkaları istemiyor diye kendi bebeğine nasıl kıyacaksın?? belkide hayatta seni gerçekten sewen tek insan o olacak .. kmse yanında olmasada onun sewgisi yeter .
asla yapma !!

bebegi aldirmak onun hayatina son vermek ile es degil mi? buna nasil razi olabileceksiniz, kendi icinize dönerseniz vicdaninizin sesi size doguruyu söyler...
aldigimiz kararlar gelecegimizi etkiler. anlik kararlar büyük pismanliklara sebep olur...
birde bunun ahiretlik hesabi olur.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

ben öyle mi yazmışım evliliği kurtulsun mu demişim sadece böyle kadınlar da var ülkemiz de kendi hayatına sahip çıkmaktan aciz .Böyle aileler var kendi doğurduğu çocuğa evlendi diye sahip çıkmaktan aciz evliliği evlilik değil zaten eziyet bu kadın da aslında farkında ama ne yapacağını nasıl yapacağını bilemiyor kafası karışık ve çaresiz anlatabildim m şimdi hanfendi
Yok anlatamadınız , yada ben anlamadım.
Siz ne yazacağımızı söyleyin ona göre yazalım bence.

Ailen bebeği istemiyor peki senle bebeği sokaga mi atacak imkanin varsa kendine ve bebeğine hayat kur.allah islah etsin topunu.

ailen seni bebeginle kabul etmiyor mu, yuh yaa. sırf onlar seni kabul etsin diye bebeginden vazgeçme :KK43: ama aldırsan da aldırmasan da ailenin yanına da dönme derim, kendi ayakların üzerinde dursan bir sekilde..

Son düzenleme:
Nazarela 1 ayda hayatın nasıl değişti farkındasın de mi..
Allah kolaylık versin öncelikle..

Sana bebeğini getirme diyen ailene diyecek laf bile bulamıyorum, utanmalılar kendilerinden.

Artık bu iş çığırından çıkmış.
Kayınvalide yokken kocamla iyiyiz dedin diye diyorum ki
-al kocanı karşına
"sen bana, evliliğimize bebeğimize sahip çıkıyor bizi seviyor musun?
Eğer evetse anneni gönder bir süre bizden uzak olsun, bundan sonra da resmiyetle görüşürüm.
Sen de benim aileme karışmayacaksın,beni ailene şikayet etmeyeceksin.
Mutlu mesut bebeğimizi beklicez..

Buna var mısın yok musun adam gibi cevap ver "
de!

Son kez yap bunu...
Eğer tatmin edici şeyler olursa (kuru kuru söz vermesinden bahsetmiyorum, daha somut adımlar) yolunuza devam edin.

Yok eğer olmayacaksa, boşan..
Bebeğini de aldırma.
Ne kocan olacak adam için, ne o cadı kaynanan için ne de sizi istemeyen ailen için kıyma o bebeğe.. O senin parçan herşeyden önce.
Hayır da şer de bizim bilmediğimiz şeylere gizlenmiş..
Onun bunun yüzünden ne hale geldin, intihar filan ne biçim düşünceler.. Kimseye eyvallah etme, herşey olacağına varır.

Aldir veya aldirma diyemem sana yerinde olsam aldirmazdim. Ben birini taniyorum iki cocugu var 3 defa da kürtaj oldu sacma sapan nedenlerden dolayi su an da halmile olmak icin cirpiniyor ama olmuyor

algılaması farklı olanlarla polemiğe girmeyeceğim kendilerine başka reyting malzemesi bulsunlar

Ya cnm bariz depresyona girmişsn mantıklı düşünemiyorsun. Zaten beş haftalık gebeysn sen ortalama bir haftadır öğrenmişsndr bebğini. Şimdiye kadar herşey yolundaydıda bir haftadamı değişti boşanmak istiyorsn. Zaten boşanmayı düşünüyorsn ortada ciddi sorunlar vardır. Bunu neden bebeği yapmadn düşünmedn bir andamı geldi boşanmak istemen. Eğer öyleyse bile artık çok geç bebeğin var senin boşansanda boşanmasnda. Sen HAMİLESİN karnında bir birey var sana tutunmuş sana muhtaç ve senin yavrun. Sen annesin artk ona kıyamazsın ne olursa olsun. Sana önerim bir dr git önce ilaç verilirmi bilemiyorm nasıl bir tedavi sağlanılır. Ama boşanacak olsanda o bebeği kimse istemese bile bebğine kıyma lütfeen

Kalp atışı vs ne zaman başlıyor ?
Kaç haftada tam olarak bebek oluyor cenin

Kimse görmesin allah seni değerli görmüşki bir emanet vermiş.hayatta geçmeyen dert yok hersey geçer ama bir hata yaparsan ölene kadar kalbinde sancısı kalır

Ailen istemiyorsa zor olucak belki ama kendin bir eve çık yeterki ondan vazgeçme Allah vermis sana onu nasip etmis belkide senin icin bir umut olacak annelik kolay degil bana öyle geliyorki ondan vazgecersen zaten kötü olan hayatina birde bebegine kiymis olmanin pişmanligini ekleyeceksin uzaktan konusmasi kolay ama dusncelerim boyle

Ne zaman forumda böyle bir konu açılsa forum birbirine giriyor.

Küretaja karşı olanlar olmayanlara, olmayanlar da olanlara saldırıyor resmen.

Neden haddimiz olmayana karışıyoruz ki, bize ne doğurcak mı doğurmayacak mı..

Bazen çok kızıyorum kendime

Alın ıste kızıncada kızdı dıyorlar

burada cogumuz bebek beklıyoruz
ve cogumuz dort dortluk bır gebelık gecırmıyor
mesela ben haftanın gunu 7 se 6 gunu aglıyorum
ama cok sukur bebegım sag salım karnımda ıcımde

her kızdıgımızda
sınırlendıgımızde
bırılerı bos bos konustugunda bır canı hıce sayarsak va halımıze .

ananız babanı bunları gecın kaynananız falan .
kocana gelınce ıstemıyorsa tutsaymıs cukunu hayret bısey ya:sinirli::sinirli::sinirli:

Back
X