Bebegimi aldirmaliyim

bosan su adamdan!!! onlari ve annelerini doven bi adamdan bugun degilse yarin nefret etcekler zaten. buyu yapilmis falan diip sana iskence yaptigi gercegini gozardi mi etceksin yapma Allah askina yarin baska buyu yaptilar der cocuklarina daha buyuk zarar verir bunun vebalini alabilir misin sirf korktugun icin cekip gitmediginden!!! yapma Allah askina adam sana yapmadigini birakmamis sen ustune 3 cocukla mukafatlandirmissin. o cocuklar boyle bi ortamda dogru duzgun bi birey olarak da yetisemezler babalari gibi manyak bi insan olurlar seneler sonra senin cocuklarindan ceken insanlarin dramlarini okuruz orda burda!!! kendine saygin yok acimiyosun orasi belli o cocuklarin hic sucu yok. bu herif seni doverde karninda sabiyi dusurursen bunun gunahini nasi alacaksin??? zaten yatacak yeri yok o kocan denen adaminda bi gunaha daha sokacaksin beni katil ettin diip bidaa dovecek seni hirsini alamicak cocuklarini da pataklicak aman ne guzel diil mi? cek kapini cik ya heryer bu herifin yanindan daha iyidir cidden!!! siginma evleri var ne diye duruyosun gitsene!!! karnindaki bebegide dogurunca is bulur calisirsin bu herife de maddi manevi ne dava varsa ac!!! nafakani da alir gul gibi huzurla gecinirsin!!! o herifin yanindan cikip gitmek icin sana ya da cocuklarina daha buyuk zarar vermesini bekliosan su gune kadar yasadiklarini hakettigini dusunurum ve cocuklarini da sevmedigine inanirim cocuklarini seven ana onlara sebepsiz el kaldiran adama katlanamaz katlanmamali. konuya uzulmenin haricinde acaip sinirlendim onurunu gururunu nasil bu kadar ayaklar altina aldirirsin!!!

Sorunlu evlilikler evliliğe renk katıyor heralde, nerde bu tip evlilik varsa en az 3 çocuk var anlamıyorum gerçekten anlamıyorum, ne düşünerek yapılıyor o çocuklar, hem de 26 yaşında nasıl yardım edelim biz ver ben mi bakayım dicem, seni demirle döven adama 4.yü doğur belki düzelir

Dogmus bebegim 3 aylik, karnimdaki 6 haftalik,
Sizler benim gibi bir yasantiniz olmadigindan beni anlamiyosunuz ama bunuda beklemiyorum, ben sabretmeyi ögrendim okadar senemi verdim bu evlilige bi anda silip atmaya cesaretim yok,
Istediginizi sayabilirsiniz bana korunmayi bilemedim diger cocuklarimda istemeden oldu onlara kiyamadim fakat artik yolun sonu göründü bana cocugumu aldirirsam bu vijdan azabiylada yasiyamiycam aldirmassamda intihar edicem yada kahrimdan ölücem

Valla canım bebeği aldır diyemeyeceğim.3 çocuğa bakan 4. ye de bakabilir.
Lakin eşinin durumu baya vahim.

Bir banami inandırıcı gelmedi bu konu? Çocukların şiddet görüp babalarını çok sevmelerine takıldım ben.
Bana da öyle geldi. ailenin olanlardan haberi yok, üç çocuk var. demirlere kadar işkence var, kadını beğenmiyor, sürekli aldatıyor, yine hamile, cocukarı da dövüyor... Bence tamamen hayal ürünü. Konu sahibine acıdıkları için kimse konduramıyor...

Amaaaaaaan

Büyümüü

Tövbe estağfurullah Allah sizin gibi mantıksız düşünen kadınlara akıl fikir versin

Adam deliymiş Sen hala büyünün etkisinden şiddet var diyosun

Üstunede 4. çocuk veriyosun

korunmayı bilmiyorsunuz ya aldırmayı nasıl akıl ettiniz. onu bilmeyen onu da bilmez.

Nedense icimden bir ses konu fake diyor.

Bu sitede en cok tepki gisterilen konulari harmanlamis onumuze bir hikaye sunulmus.

Cocuklarimi dovuyor ama bosanmam. 3 cocugum var 4. Ye hamileyim. Kocam duzelir diye cocuk yaptim. Tepki cekecek noktalari harmanlamissiniz. Burayi uzun zamandir sessiz takip ediyorsaniz bir suru dogum kontrol yontemleri ile ilgili konu var hic mi denk gelip okumadiniz?

Ayrica internet kullanip kendinizi konu acarak ifade edecek birisiniz ve sizi durmadan doven adamdan kazayla 4. Cocugu yapiyorsunuz

Bana inandirici gelmedi acikcasi.

ben olsam aldırırdım
ayrılamazmısın?
o ayrılsın madem pislik herif

ha yani her türlü öleceksin öyle mi?

karı koca o masum çocuklara yaptığınız yaşattığınz eziyet bitmedi bir de annesiz bırakacaksın onları öyle mi?

korun arkadaşım korun ya.kedi gibi yılda bir kez hamile kalka da neyin nesi.evlilik yok ama cinsellik Maaşallah durmak yok yola devam kıvamında.

evliliğe senesini vermiş silip atamazmış.kusura bakma adamda her b...k var,dayak,aldatma,hakaret hala senelerimi verdim bık bık.

kendine acımıyosun belli de o çucukların suçu ne?

Cocuklarima önceden vurdugu oluyodu, biz iyidik mutluyduk degismisti fakat ne olduysa 3. cocugumu dogurduktan sonra oldu yine huzursuzluk kavgalar cocuklarimi daha dövmüyor, siz beni anlamadiniz ben bukadar seyler cektim gecmiste hepsine sabrettim 3 senedir esime düzeldik iyidik mutluyduk fakat yeni dogum yaptim 3 ay önce sonra bana cok farkli davranmaya basladi bana karsi cocuklarimi dövmüyor artik biliyorum size komik gelebilir ben yazinca nelere sabrettigimi nasil bir hayatimin oldugunu simdi bende gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…