- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
Bana da öyle geldi. ailenin olanlardan haberi yok, üç çocuk var. demirlere kadar işkence var, kadını beğenmiyor, sürekli aldatıyor, yine hamile, cocukarı da dövüyor... Bence tamamen hayal ürünü. Konu sahibine acıdıkları için kimse konduramıyor...Bir banami inandırıcı gelmedi bu konu? Çocukların şiddet görüp babalarını çok sevmelerine takıldım ben.
Seneler önce iskence yapardi kemerle döverdi simdi onlari birakti konuyu bagzen aciyorum bana böyle yaptin söyle dövdün falan hemen konuyu kapattiriyo ztn o zamanlar büyü yapilmis bize o cözüldükten sonra düzeldik fakat 3. cocugum olduktan sonra yaklasik 4 aydir yine kötülesti ufacik seylerde parliyo vuruyo tokat atiyo
3 aylık bebek 12 haftalik olmuyor mu?Ihtimal vermedim doktora gidicek zamani bulamadim daha bebegim 3 aylik
Dogmus bebegim 3 aylik, karnimdaki 6 haftalik,
Sizler benim gibi bir yasantiniz olmadigindan beni anlamiyosunuz ama bunuda beklemiyorum, ben sabretmeyi ögrendim okadar senemi verdim bu evlilige bi anda silip atmaya cesaretim yok,
Istediginizi sayabilirsiniz bana korunmayi bilemedim diger cocuklarimda istemeden oldu onlara kiyamadim fakat artik yolun sonu göründü bana cocugumu aldirirsam bu vijdan azabiylada yasiyamiycam aldirmassamda intihar edicem yada kahrimdan ölücem
ha yani her türlü öleceksin öyle mi?Dogmus bebegim 3 aylik, karnimdaki 6 haftalik,
Sizler benim gibi bir yasantiniz olmadigindan beni anlamiyosunuz ama bunuda beklemiyorum, ben sabretmeyi ögrendim okadar senemi verdim bu evlilige bi anda silip atmaya cesaretim yok,
Istediginizi sayabilirsiniz bana korunmayi bilemedim diger cocuklarimda istemeden oldu onlara kiyamadim fakat artik yolun sonu göründü bana cocugumu aldirirsam bu vijdan azabiylada yasiyamiycam aldirmassamda intihar edicem yada kahrimdan ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?