Dogmus bebegim 3 aylik, karnimdaki 6 haftalik,
Sizler benim gibi bir yasantiniz olmadigindan beni anlamiyosunuz ama bunuda beklemiyorum, ben sabretmeyi ögrendim okadar senemi verdim bu evlilige bi anda silip atmaya cesaretim yok,
Istediginizi sayabilirsiniz bana korunmayi bilemedim diger cocuklarimda istemeden oldu onlara kiyamadim fakat artik yolun sonu göründü bana cocugumu aldirirsam bu vijdan azabiylada yasiyamiycam aldirmassamda intihar edicem yada kahrimdan ölücem
Yahu iyi de boyle adama niye sabrediyorsun? Git cocuklarina sabret, hayatta kalmak icin sabret ama kocana sabretme artik.
Insanlar eslerinden ayrildigina degil,aliskanliklarinin bir anda kaybolmasina kahrolurmus!
Kocan olmadan da pekala yaparsin, cocuklarina sahip cik,ailene dön, sen de calis, o psikopattan da uzak dur.
Vallahi cocuklarina uzuldum. Huzursuz,sevgisiz ortamda buyuyen cocuklar katil,hirsiz,kotu madde bagimlisi oluyor, ezik buyuyor, iki lafi biraraya getiremiyor, kisilik bozuklugu oluyor. Ya da onlarda ornek baba modelinden gorerek ileride annesini,esini dovup kesiyor.
Yazik degil mi? Sizin suçunuzu kucucuk masumlar cekiyor. Ben boyle cocuklarin oldugu bir dunyada yasamak istemiyorum, sizin verdiginiz zarar sadece kendinize degil tum Turkiye ye zarar.
Sizler beni anlamazsiniz deme hic,allah hepimize akil vermis. Aklinin yetmedigi yerde isi bilen uzmanlara danisirsin,fikir edinirsin.
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ki. Aramizda 2 yas var senle,asla senin gibi dusunemem. Kendine saygin olsun lutfen!
Cocuklarina yazik etme.
Zaten 3 cocugun varmis, nasil geri kalan 2si nasil istemeyerek olur yahu?
Buraya yazdigina gore internet kullanmayi biliyorsun , kafam almiyor hamile olabilecegini nasil hesaplayamazsin? 3_4 cocuktan bahsediyoruz, 16_17 yasinda cocuk da degilsin ki!
Once ailenle konus bence,seni ve evliligini onlar bilir, fikir verirler belki.
Offf offff