Bebegimi aldirmam soylendi :'(

Teşekkür ederim.Ise başladım biraz iyi geldi.2li testte risk yüksek çıkmamışti.Eger su toplamasaydi dow sendromlu olduğunu doğdugunda öğrenicektik.Su topladiginda kordosentez yapıldı doktorlar porvovirus olabilir dediler dow sendromu çıkınca konseyde doktorlar asistanlara bu ilginç bir vaka bunu bir yere yazın dediler.Çok zor gerçekten.

görümcemin olmuştu o da aldırdı....üzme kendini senin suçun yok günahında...kısmeti yokmuş....veren rabbim alanda...bol bol dua et allah kalbini biliyor....allah yardımcın olsun ....rabbim gönlüne göre versin...

ya önceki mesajmış kusura bakmayın ilk mesaja göre yazdım.....
başınız sağolsun ....
cennette size şefaatçi olacak meleğiniz.....

geçmiş olsun umarım atlatabilmişsindir biraz..

ay canımm geçmiş olsun aynı tanı komsumun gelınınıne soylendı aldırmaya gıttı son anda masadan kalkıp aldırmadı şimdi bebeği 2 aylık gayette saglıklı dogduktan sonra kucuk bır operasyon yaptılar çıkan dokuyu ıcerı ıttıler ensenın ustundeydi onun ama şuan gayet ıyı sen aldırdın mı bilemiyorum allah yardımcın olsun

bulundugun sehırdekı butun doktorlara gorun
gecen gun bı arkadasımı zıyarete gıttım hamıleydı kontrollerde muayene doktorlar demıstı kocaman bı kıst var bız daha once boyle bırsey gormedık
baska hastaneden doktorlar getırtmısler doktor demıs ben asla bunu amelıyata alamam ben hayatımda boyle bırsey gormedım kocaman kıst demıs
kızı hamıle hamıle acmıslar 5 aylık hamıle
bakmıslar...
saka gıbı
o kocaman dedıklerı doktorun amelıyata gıremem hayatımda ılk kez boylesını goruyorum dedıgı sey
kadındakı mercımek kadar olan bekarlıgından berı gelen bıcok kadında olan kıst

ustelık amelıyatına profosor gırıyo ve bunun ıcın 6 bın lıra harcıyorlar

demek ıstedıgımı anladınmı
bulundugun sehırdekı butun doktorlara gorun
malesef ınsan artık doktora bıle guvenemıyor...

tesekkur ederim cnm bende melek annesiyim sen gibi ama bu aci hasret bosluk yanlizlik hissi nasi gecicek
benimde 2 bebeğime hidrops fetalis teşhisi koyuldu.. Allah herkesin yardımcısı olsun. Arkadaşların bebeklerinin fotoğraflarını bile görmeye dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…