Bebegimi aldirmam soylendi :'(

ayın 19u yaklaştıkça daha kötü oluyorum yemek yiyeme uyuyamaz oldum.. allahım bi mucize lütfen yalvarırım nefes alamıyorum artık

ayın 19u yaklaştıkça daha kötü oluyorum yemek yiyeme uyuyamaz oldum.. allahım bi mucize lütfen yalvarırım nefes alamıyorum artık
Bir mucizeye benim de o kadar ihtiyacım var ki canım. Inşallah mucizeler bizi bulur

Canm allah yardimcin olsun burda kardeşim gibi sevdiğim bi arkadasimunda başına aynı şey geldi 4.5 aylikti bebeği aldırdı ne yazıkki dualarimiz seninle

Arkadaslar yarin capanin heyetine giricem benim icin dua edin lutfen cok ihtiyacim var

Arkadaslar yarin capanin heyetine giricem benim icin dua edin lutfen cok ihtiyacim var
Kendi bebegime ne zaman dua etsem senin icin de ediyorum..seninle birlikte ben de gunleri sayiyorum nasil hissettigini bildigim icin hep aklimdasin..beklemek belirsizlik cok kotu en azindan o kismi bitecek

Seni çok merak ediyorum arkadasim ne oldu durum bugün Allahim inşallah iyi bir haber gelir

Gunlerdir büyük bir bunalimda yim bende.yazini okuyunca daha da kötü oldum.gunlerdir elimde tezbih dua ediyordum. Şimdi bir tesbih de size okuyacam.elimizde Dua dan başka dayanak yok.cok üzüldüm. Inşallah ALLAH yardım edecektir.

Dun dogum yaptim arkadaslar heyet icin gittigimde ilk once ultrasona girdim ordaki doktorlar bebegimin kalbinin durdugunu soylediler
rabbim bi daha boyle bi aciyla karsilastirmasin cok uzgunum inanin icimdeki bosluk yanlizlik duygusu cok fena :'(

Cnm sagol allah gonlune gore versin insalla yanlis anlamadiysam sende benim durumdasin.. allah yardimcin olsun

Dun dogum yaptim arkadaslar heyet icin gittigimde ilk once ultrasona girdim ordaki doktorlar bebegimin kalbinin durdugunu soylediler
rabbim bi daha boyle bi aciyla karsilastirmasin cok uzgunum inanin icimdeki bosluk yanlizlik duygusu cok fena :'(
canım çok geçmiş olsun benim de yarın sonlanacak gelişmeyen gebeliğim. Rabbim hepimize sabır versin

Çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.En azından bebeğin kalbi durmuş.Sen canlıyken bebeğinden vazgeçmek zorunda kalmamışsın.İnşallah tez vakitte sağlıklı bir bebek kucağına alırsın inşallah.

Cok uzuldum senden ses cikmayinca tahmin etmistim bunu..Allah sabir versin ne diyebilirim ki gercekten yasamayan bilemez bu eksiklik duygusunun tarifi yok..korkuyordun kararin sana kalmasindan bak Allah senin omuzlarindan almis bu kararin yukunu..bu en zor gunler gececek vucudun toparlanacak ruhundaki yara da zamanla hafifleyecek..hayirlisiyla saglikli bir bebege hamile kaldigimizda ve onu kucagimiza alinca iyilesecegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…