Cok üzüldüm gercekten tarifi olmayan bir acı ve bir yarım kalmışlık eksiklik duygusu..Allah yardımcımız olsun ve saglıklı baska bir bebek sahibi olmayı nasip etsin
Bir mucizeye benim de o kadar ihtiyacım var ki canım. Inşallah mucizeler bizi bulurayın 19u yaklaştıkça daha kötü oluyorum yemek yiyeme uyuyamaz oldum.. allahım bi mucize lütfen yalvarırım nefes alamıyorum artık
amin cnm inşallah..Bir mucizeye benim de o kadar ihtiyacım var ki canım. Inşallah mucizeler bizi bulur
beraber ağlayalım :'(ağlayabilir miyim?
Kendi bebegime ne zaman dua etsem senin icin de ediyorum..seninle birlikte ben de gunleri sayiyorum nasil hissettigini bildigim icin hep aklimdasin..beklemek belirsizlik cok kotu en azindan o kismi bitecekArkadaslar yarin capanin heyetine giricem benim icin dua edin lutfen cok ihtiyacim var
Cnm sagol allah gonlune gore versin insalla yanlis anlamadiysam sende benim durumdasin.. allah yardimcin olsunGunlerdir büyük bir bunalimda yim bende.yazini okuyunca daha da kötü oldum.gunlerdir elimde tezbih dua ediyordum. Şimdi bir tesbih de size okuyacam.elimizde Dua dan başka dayanak yok.cok üzüldüm. Inşallah ALLAH yardım edecektir.
canım çok geçmiş olsun benim de yarın sonlanacak gelişmeyen gebeliğim. Rabbim hepimize sabır versinDun dogum yaptim arkadaslar heyet icin gittigimde ilk once ultrasona girdim ordaki doktorlar bebegimin kalbinin durdugunu soylediler
rabbim bi daha boyle bi aciyla karsilastirmasin cok uzgunum inanin icimdeki bosluk yanlizlik duygusu cok fena :'(
Çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.En azından bebeğin kalbi durmuş.Sen canlıyken bebeğinden vazgeçmek zorunda kalmamışsın.İnşallah tez vakitte sağlıklı bir bebek kucağına alırsın inşallah.Dun dogum yaptim arkadaslar heyet icin gittigimde ilk once ultrasona girdim ordaki doktorlar bebegimin kalbinin durdugunu soylediler
rabbim bi daha boyle bi aciyla karsilastirmasin cok uzgunum inanin icimdeki bosluk yanlizlik duygusu cok fena :'(
Allah yardimcin olsun cnm cok zor biliyorum aylardir neler cektim gecti bitti hersey ama bebegimin hasreti hepsinden zorcanım çok geçmiş olsun benim de yarın sonlanacak gelişmeyen gebeliğim. Rabbim hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?