aynen o kadar cok uzuldum agladim ki Allah resmen acidi bana o aldi canini benden once.. Buna da hamd olsun o verdi o aldi bu acidan rahatladim ama daha dogum belgesi olmayan kucuk melegimin ölum belgesini gorunce ben cok kotu oldum. Yanlizligim belgesi oCok uzuldumsenden ses cikmayinca tahmin etmistim bunu..Allah sabir versin ne diyebilirim ki gercekten yasamayan bilemez bu eksiklik duygusunun tarifi yok..korkuyordun kararin sana kalmasindan bak Allah senin omuzlarindan almis bu kararin yukunu..bu en zor gunler gececek vucudun toparlanacak ruhundaki yara da zamanla hafifleyecek..hayirlisiyla saglikli bir bebege hamile kaldigimizda ve onu kucagimiza alinca iyilesecegiz..
Evet cnm hamd olsun oyle oldu rabbim dualarimdan birini kabul etti.. insallah dedigin gibi olur cnm bakalim kismet hersey artikÇok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.En azından bebeğin kalbi durmuş.Sen canlıyken bebeğinden vazgeçmek zorunda kalmamışsın.İnşallah tez vakitte sağlıklı bir bebek kucağına alırsın inşallah.
rabbim sabrını da verir inşallah canımAllah yardimcin olsun cnm cok zor biliyorum aylardir neler cektim gecti bitti hersey ama bebegimin hasreti hepsinden zor
Sınavların en zoru arkadaşım bende kısa bir süre önce farklı bir şekilde ama aynı acıyı yaşadım 6,5 aylık yavrumu kaybettim.Acın zaman içinde hafifliyor yada yaradan sabırını veriyor.Ama o boşluk askıda kalma duygusu yarım kalmak hiç ama hiçç geçmiyor.Rabbim bu acımızı unutturacak başka acılar vermesin.teşekkürler arkadaşlar.. rabbim bebeği ile kimseyi sınamasın inşallah çok zor gerçekten şimdi annemdeyim yakında evime gidicem yanlızlığım ile beraber, kurduğum boş hayellerle beraber elim bomboş evime dönücem :''(
amin cnm inşallah :'(Sınavların en zoru arkadaşım bende kısa bir süre önce farklı bir şekilde ama aynı acıyı yaşadım 6,5 aylık yavrumu kaybettim.Acın zaman içinde hafifliyor yada yaradan sabırını veriyor.Ama o boşluk askıda kalma duygusu yarım kalmak hiç ama hiçç geçmiyor.Rabbim bu acımızı unutturacak başka acılar vermesin.
tesekkur ederim cnm bende melek annesiyim sen gibi ama bu aci hasret bosluk yanlizlik hissi nasi gecicekcanm rabbim sabir versin benimde bebegim 1 hafta once melek oldu 2. kez melek annesi oldum yalniz degilsjn biz variz
Sana durust olmak istiyorum sadece hafifleyecek normal hayatina devam edip yine guleceksin muhabbet edeceksin onceden yaptiklarini yapacaksin ama icin buruk ve kirik olarak..hamile veya bebek gorunce belki gozun dolacak en cok o zaman hissedeceksin yoklugunu ve artik hamile olmadigini ama normal zamanda butun gun bunu dusunmeyip kendini hayata kaptirabileceksin..benim 50gun oldu ise gidip geliyorum arkadaslarimla gorusuyorum (hamile olanlarla degil) komik olaylara kahkaha bile atiyorum ama dedigim gibi icimde gecmeyen bir burukluk ve kalp sizisi var..yeniden hamile kalip saglikli oldugunu duydugumda yeniden icten gulebilecegimi hissediyorum bence bu acinin ve bu boslugun gecmesinin yolu yeniden hamile kalmak..Allah bu aciyi yeniden yasatmasin ve bize saglikli yeni bir bebek versin diye dua ediyorumtesekkur ederim cnm bende melek annesiyim sen gibi ama bu aci hasret bosluk yanlizlik hissi nasi gecicek
Benim ablam hamile normalde benden 1,5 ay ince doguracakti tabi benim bebegim ölmeseydi. Acimdan dolayi yigenimi dogurdugunda yuzune nasi bakacagimi dusunuyorum beni anlamiyolar yanlarinda aglayamiyorum bile gizli gizli agliyorum yeni bebek sahibi olmus arkadaslarimi gormek istemiyorum gozüme sokacaklar gordugumde cocuk gormek istemiyorum gücüme gidiyo hasretim kavuruyo beni hayellerim yarim kaldi hemen yeniden hamile kalmak ister oldumSana durust olmak istiyorum sadece hafifleyecek normal hayatina devam edip yine guleceksin muhabbet edeceksin onceden yaptiklarini yapacaksin ama icin buruk ve kirik olarak..hamile veya bebek gorunce belki gozun dolacak en cok o zaman hissedeceksin yoklugunu ve artik hamile olmadigini ama normal zamanda butun gun bunu dusunmeyip kendini hayata kaptirabileceksin..benim 50gun oldu ise gidip geliyorum arkadaslarimla gorusuyorum (hamile olanlarla degil) komik olaylara kahkaha bile atiyorum ama dedigim gibi icimde gecmeyen bir burukluk ve kalp sizisi var..yeniden hamile kalip saglikli oldugunu duydugumda yeniden icten gulebilecegimi hissediyorum bence bu acinin ve bu boslugun gecmesinin yolu yeniden hamile kalmak..Allah bu aciyi yeniden yasatmasin ve bize saglikli yeni bir bebek versin diye dua ediyorum
Benim ablam hamile normalde benden 1,5 ay ince doguracakti tabi benim bebegim ölmeseydi. Acimdan dolayi yigenimi dogurdugunda yuzune nasi bakacagimi dusunuyorum beni anlamiyolar yanlarinda aglayamiyorum bile gizli gizli agliyorum yeni bebek sahibi olmus arkadaslarimi gormek istemiyorum gozüme sokacaklar gordugumde cocuk gormek istemiyorum gücüme gidiyo hasretim kavuruyo beni hayellerim yarim kaldi hemen yeniden hamile kalmak ister oldumderdimi sadece burda anlatabiliyorum tesekkur ederim dinledigin ve destek verdigin icin allah razi olsun cnm
Benim ablam hamile normalde benden 1,5 ay ince doguracakti tabi benim bebegim ölmeseydi. Acimdan dolayi yigenimi dogurdugunda yuzune nasi bakacagimi dusunuyorum beni anlamiyolar yanlarinda aglayamiyorum bile gizli gizli agliyorum yeni bebek sahibi olmus arkadaslarimi gormek istemiyorum gozüme sokacaklar gordugumde cocuk gormek istemiyorum gücüme gidiyo hasretim kavuruyo beni hayellerim yarim kaldi hemen yeniden hamile kalmak ister oldumderdimi sadece burda anlatabiliyorum tesekkur ederim dinledigin ve destek verdigin icin allah razi olsun cnm
Benim bebeğimde 32.haftada iğneyle öldürüldübiz onun eşyalarini hazırlarken 3 haftada başımıza neler geldi.29.haftada doktor kontrolunde karni beyni ve tüm cilt alti su toplamisti yani hidrops denilen hastalik Dedi doktorum.Acil kanuni sultan süleyman Hastanesine yönlendirdi.Kordosentez yapildi meğer bebeğim Dow sendromluymus.Kalbinde delik varmış.Çok zor günler yaşadık.
Basin sagolsun canim ikili test falan yaptirmamismiydin rabbimsabrini versin insallah hayirlisiyla saglikli evlatlar versin eabbim isteyenlereBenim bebeğimde 32.haftada iğneyle öldürüldübiz onun eşyalarini hazırlarken 3 haftada başımıza neler geldi.29.haftada doktor kontrolunde karni beyni ve tüm cilt alti su toplamisti yani hidrops denilen hastalik Dedi doktorum.Acil kanuni sultan süleyman Hastanesine yönlendirdi.Kordosentez yapildi meğer bebeğim Dow sendromluymus.Kalbinde delik varmış.Çok zor günler yaşadık.
Cok uzuldum Allah sabir versinBenim bebeğimde 32.haftada iğneyle öldürüldübiz onun eşyalarini hazırlarken 3 haftada başımıza neler geldi.29.haftada doktor kontrolunde karni beyni ve tüm cilt alti su toplamisti yani hidrops denilen hastalik Dedi doktorum.Acil kanuni sultan süleyman Hastanesine yönlendirdi.Kordosentez yapildi meğer bebeğim Dow sendromluymus.Kalbinde delik varmış.Çok zor günler yaşadık.
Derdi veren allah sabrinida verecektir.basin sagolsun.artik dende melek annesi oldun canim bizler gibi bende 25 haftalikken kalbi durdu oglumunCok uzuldum Allah sabir versinbenim de 26.hafta igneyle sonlandirilma..hem fiziksel hem duygusal acidan yukumuz cok agir tez zamanda hayirlisiyla saglikli bir bebek icin dua etmekten baska elden birsey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?