Kullandım vitaminleri hiç aksatmadım. Erken öğrendim gebeliğimi bu yüzden erken başladım hattaÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Folik asit kullanmış mıydınız? Doğum kısmını bilmiyorum ama kürtaj olsa narkozsuz olmayın.
Bebeğin doğum aşaması da mı narkozluydu peki yoksa sadece kürtaj mıCok gecmis olsun. Bebek kaybi sebebi ile bende dogum tarzi yaomistim. Bebegimin kalp atisi durmustu. Ilac vererek bebegin cikmasini sagladilar. Sonra yine de kurtaj a almislardi. 13 haftaliktim buarada. Tabiki narkozluydu
Bu ne sacmalik ya nasil narkozsuz kurtaj şaka mi bu ?Kullandım vitaminleri hiç aksatmadım. Erken öğrendim gebeliğimi bu yüzden erken başladım hattaneden böyle oldu anlamadım. Kürtajı da narkozsuz hallederiz diyorlar ben de çok ağrılı siye biliyorum zaten çok kötü bi haldeyim nasıl dayanırım bilmiyorum
Sadece kurtaj. Diger asama agrili olmadi cok. Yani sende nasil islem yapilir bilmiyorjm ama ilacla baslatiyorlarBebeğin doğum aşaması da mı narkozluydu peki yoksa sadece kürtaj mı
Evet önce ilaç verilcekmiş alttan sonra düşmesini beklicekmişiz. Parça kalırsa da kürtaj gerekliymiş sizde ne kadar sürdü acaba düşük işlemi? Bana 4 saatte düşer diyen de var 1 hafta sürer diyen deSadece kurtaj. Diger asama agrili olmadi cok. Yani sende nasil islem yapilir bilmiyorjm ama ilacla baslatiyorlar
Ben kendim düşük yapıp bebeğimi görücekmişim. Nasıl dayanırım bilmiyorum. Bana senin büyük hemen düşer dedi doktorum ama belli de olmaz yatış verdi eve gitseydim bari böyle çok zor olcak. Kürtaj narkozsuz yapılıyormuş burda. Ben anestezi isteyince çok gereksiz bir şey istemişim gibi yaklaştılar anlamadım zaten yeterince travmatize bi olay.Maalesef bu acı tecrübeyi ben de yaşadım 13 haftalıkken.
Hiç acı olmayacak diyemem üç gün hastanede Suni sancılarla doğurmaya çalıştım yavrumu üç günde gözyaşım bir an dinmedi yalan söylemeye gerek yok suni sancı diye bir gerçek var çünkü.
Doktor bana bir günde sürebilir bir haftada sürebilir demişti üç gün sürdü benim. her vücut aynı değil benim çatım dar olduğu için açılmam çok geç oldu.
Narkozsuz kürtaj olayını da anlamadım ben de doğumdan hemen sonra kürtaja girdim ama anestezi ile oldu çok ilginç.
Ben bakmadım sende bakmazsan bebegi görmezsin. Yatakta düştü benimki suyumla beraber gelmiş hiç anlamadım bile. Neresi orası ayrıca narkozsuz kürtaj yapan?Ben kendim düşük yapıp bebeğimi görücekmişim. Nasıl dayanırım bilmiyorum. Bana senin büyük hemen düşer dedi doktorum ama belli de olmaz yatış verdi eve gitseydim bari böyle çok zor olcak. Kürtaj narkozsuz yapılıyormuş burda. Ben anestezi isteyince çok gereksiz bir şey istemişim gibi yaklaştılar anlamadım zaten yeterince travmatize bi olay.
Ama herkes öyle diyor ilk doğum gibi olan zaten illa ağrılı oluyormuş. O aşamada narkoz verilmezmiş. Çünkü düşmesi 1 günü bile bulabiliyormuş.kürtaj için tekrar konuşunca tamam dediler kürtaja gerek olursa narkozlu alırız dedilerBen bakmadım sende bakmazsan bebegi görmezsin. Yatakta düştü benimki suyumla beraber gelmiş hiç anlamadım bile. Neresi orası ayrıca narkozsuz kürtaj yapan?
Canm bende onu anlatmaya calısıyorum doğum normal doğum oldugu için narkozlu yapamazsın zaten.Ama herkes öyle diyor ilk doğum gibi olan zaten illa ağrılı oluyormuş. O aşamada narkoz verilmezmiş. Çünkü düşmesi 1 günü bile bulabiliyormuş.kürtaj için tekrar konuşunca tamam dediler kürtaja gerek olursa narkozlu alırız dediler
Bende şahit oldum 4 aylıktı kadın .Evet önce ilaç verilcekmiş alttan sonra düşmesini beklicekmişiz. Parça kalırsa da kürtaj gerekliymiş sizde ne kadar sürdü acaba düşük işlemi? Bana 4 saatte düşer diyen de var 1 hafta sürer diyen de
Sabah 10 da yatisim yapildi. 12 gibi ilac verildi. 8 gibi eve donmustum. 5 civari su geldi, bebek cikmaya basladi. Ikindiriyorlar. Plasenta fln da cikti bebegin eşi cikti yine de kurtaj yaptilar parca kalmasin trmizlensin diye. 2 3 gun sureni de duymustum ama benim duydugum kisi de plesenta rahim duvarina yapisik ti sanirim o sebeple.Evet önce ilaç verilcekmiş alttan sonra düşmesini beklicekmişiz. Parça kalırsa da kürtaj gerekliymiş sizde ne kadar sürdü acaba düşük işlemi? Bana 4 saatte düşer diyen de var 1 hafta sürer diyen de
Cok kısa sürmüş ne güzel.Sabah 10 da yatisim yapildi. 12 gibi ilac verildi. 8 gibi eve donmustum. 5 civari su geldi, bebek cikmaya basladi. Ikindiriyorlar. Plasenta fln da cikti bebegin eşi cikti yine de kurtaj yaptilar parca kalmasin trmizlensin diye. 2 3 gun sureni de duymustum ama benim duydugum kisi de plesenta rahim duvarina yapisik ti sanirim o sebeple.
Cok uzuldum durumunuza,Allah yar ve yardimciniz olsun.Acaba psikolojinizin kaldiramayacagini soyleseniz israrla yine de vermezler miBen kendim düşük yapıp bebeğimi görücekmişim. Nasıl dayanırım bilmiyorum. Bana senin büyük hemen düşer dedi doktorum ama belli de olmaz yatış verdi eve gitseydim bari böyle çok zor olcak. Kürtaj narkozsuz yapılıyormuş burda. Ben anestezi isteyince çok gereksiz bir şey istemişim gibi yaklaştılar anlamadım zaten yeterince travmatize bi olay.
Doğum sürecimCanm bende onu anlatmaya calısıyorum doğum normal doğum oldugu için narkozlu yapamazsın zaten.
Doğum bittikten sonra narkozlu kürtaj oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?