Bebeğimi alıyorlar:( çok kötüyüm yardım edin

nisa417

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
166
141
33
18 haftalık gebeydim. Bugün usg da kafatasnda çıkıntı olması nedeniyle başka bir şehire sevk ettiler. Apar topar gittik ve orda beyinde su toplaması omuriliği dışardaymış nöral tüğ defekti dediler. Bebeğim alınacak yaşamla bağdaşmıyor dediler. Bitmiş durumdayım. Doğum gibi olcakmış. Tecrübelerinizi paylaşır msızı çok ağrılı mı oluyor bu 18 haftada doğum eğer içinde bebeğin parçaları kalırsa da kürtaj olcakmış narkoz vermeden nasıl dayanıcam ben bunlara

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Folik asit kullanmış mıydınız? Doğum kısmını bilmiyorum ama kürtaj olsa narkozsuz olmayın.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Folik asit kullanmış mıydınız? Doğum kısmını bilmiyorum ama kürtaj olsa narkozsuz olmayın.
Kullandım vitaminleri hiç aksatmadım. Erken öğrendim gebeliğimi bu yüzden erken başladım hatta neden böyle oldu anlamadım. Kürtajı da narkozsuz hallederiz diyorlar ben de çok ağrılı siye biliyorum zaten çok kötü bi haldeyim nasıl dayanırım bilmiyorum

Cok gecmis olsun. Bebek kaybi sebebi ile bende dogum tarzi yaomistim. Bebegimin kalp atisi durmustu. Ilac vererek bebegin cikmasini sagladilar. Sonra yine de kurtaj a almislardi. 13 haftaliktim buarada. Tabiki narkozluydu

Cok gecmis olsun. Bebek kaybi sebebi ile bende dogum tarzi yaomistim. Bebegimin kalp atisi durmustu. Ilac vererek bebegin cikmasini sagladilar. Sonra yine de kurtaj a almislardi. 13 haftaliktim buarada. Tabiki narkozluydu
Bebeğin doğum aşaması da mı narkozluydu peki yoksa sadece kürtaj mı

Bu ne sacmalik ya nasil narkozsuz kurtaj şaka mi bu ?

Maalesef bu acı tecrübeyi ben de yaşadım 13 haftalıkken.
Hiç acı olmayacak diyemem üç gün hastanede Suni sancılarla doğurmaya çalıştım yavrumu üç günde gözyaşım bir an dinmedi yalan söylemeye gerek yok suni sancı diye bir gerçek var çünkü.
Doktor bana bir günde sürebilir bir haftada sürebilir demişti üç gün sürdü benim. her vücut aynı değil benim çatım dar olduğu için açılmam çok geç oldu.
Narkozsuz kürtaj olayını da anlamadım ben de doğumdan hemen sonra kürtaja girdim ama anestezi ile oldu çok ilginç.

Sadece kurtaj. Diger asama agrili olmadi cok. Yani sende nasil islem yapilir bilmiyorjm ama ilacla baslatiyorlar
Evet önce ilaç verilcekmiş alttan sonra düşmesini beklicekmişiz. Parça kalırsa da kürtaj gerekliymiş sizde ne kadar sürdü acaba düşük işlemi? Bana 4 saatte düşer diyen de var 1 hafta sürer diyen de

Ben kendim düşük yapıp bebeğimi görücekmişim. Nasıl dayanırım bilmiyorum. Bana senin büyük hemen düşer dedi doktorum ama belli de olmaz yatış verdi eve gitseydim bari böyle çok zor olcak. Kürtaj narkozsuz yapılıyormuş burda. Ben anestezi isteyince çok gereksiz bir şey istemişim gibi yaklaştılar anlamadım zaten yeterince travmatize bi olay.

Ben bakmadım sende bakmazsan bebegi görmezsin. Yatakta düştü benimki suyumla beraber gelmiş hiç anlamadım bile. Neresi orası ayrıca narkozsuz kürtaj yapan?

Ben bakmadım sende bakmazsan bebegi görmezsin. Yatakta düştü benimki suyumla beraber gelmiş hiç anlamadım bile. Neresi orası ayrıca narkozsuz kürtaj yapan?
Ama herkes öyle diyor ilk doğum gibi olan zaten illa ağrılı oluyormuş. O aşamada narkoz verilmezmiş. Çünkü düşmesi 1 günü bile bulabiliyormuş.kürtaj için tekrar konuşunca tamam dediler kürtaja gerek olursa narkozlu alırız dediler

Canm bende onu anlatmaya calısıyorum doğum normal doğum oldugu için narkozlu yapamazsın zaten.
Doğum bittikten sonra narkozlu kürtaj oluyosun

Dogumda narkoz olmaz belki de kurtajda olmaması çok garip geldi bana
Başka hastaneye gitme ihtimaliniz var mı?

Bende şahit oldum 4 aylıktı kadın .
2. Gün düşmüştü .
Allah size sabır ve kolaylık versin inşallah .

Sabah 10 da yatisim yapildi. 12 gibi ilac verildi. 8 gibi eve donmustum. 5 civari su geldi, bebek cikmaya basladi. Ikindiriyorlar. Plasenta fln da cikti bebegin eşi cikti yine de kurtaj yaptilar parca kalmasin trmizlensin diye. 2 3 gun sureni de duymustum ama benim duydugum kisi de plesenta rahim duvarina yapisik ti sanirim o sebeple.

Cok kısa sürmüş ne güzel.
Ben 3 gün çektim çatı darlıgı ve yukarıdan kemik basıyormuş sen zaten normal doğuramazsın demişti doktorum. Cok zordu ama geçti gitti işte. Geçmiş olsun sizede Allah bidaha göstermesin

Cok uzuldum durumunuza,Allah yar ve yardimciniz olsun.Acaba psikolojinizin kaldiramayacagini soyleseniz israrla yine de vermezler mi

Canm bende onu anlatmaya calısıyorum doğum normal doğum oldugu için narkozlu yapamazsın zaten.
Doğum bittikten sonra narkozlu kürtaj oluyosun
Doğum sürecim
O kadar kötüydü ki kendileri anestezi verdi. Kürtaj da oldum bebeğimi kaybettim diye ağlamışım hep narkozun etkisiyle. Ama inanılmaz ağrılı bi süreç umarım kimsenin başına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…