Bebeğimi annem bakıp büyütmek istiyor, bende kalsın diyor. Sizce vermeli miyim?

Umarım en kısa zamanda sizde bebeğinize kavuşursunuz

Psikolojinizin iyi olmadığı sitedeki eski yorumlarınızdan belli oluyordu zaten, lohusalığa suç atmayın.

Sana bunları yazıyorum dıye ceza alacaksam da alayım . Sana güzel bır dılle kendımı anlatmıştım kı güçlü ol dıye . Meğer Allah Senın belanı vermıs . İnsanlarla gecmedıgın dalga kalmamış . Sen ınsan degılmişsın yazık sana . Bence buralar da soytarılık yapacağına kıcını kör çocuğuna bak . Dengesız .

Eklentiler

• IMG_3138.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_3137.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3136.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 67
Amin, canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet bu üye çok kınadı herkesi, şimdi kendisi de aynı durumu yaşıyor.

Bebeğinizi bırakmayın diye önerilerde bulunacaktım ama korkunç iletilerinizi gördüm. Bence siz bebeğinizi komple annenize verin o büyütsün yetiştirsin. Baba da pek ortalarda yokmuş zaten. Bebeğini eline alamayan, annenizde kalmasına bir şey demeyen adamdan baba olur mu bilemedim. Dayı daha çok ilgilenir belki.
Bebek annenizi annesi bilirse zaten eksikliğinizi hissetmez. En iyisi böylesi. Kalbi kötülük fitne fesat ve ağlamaya bile 1 sene tahammül edemeyeceğini söyleyen bir kadınla büyümesindense şefkatli sevgi dolu bir anneanne ile büyüsün daha iyi. Annelik doğurmakla olmuyor. Tedaviyi de boşverin. Gidin gezin yiyin için. Derdiniz o çünkü. Böyle olmasa 1 sene gibi saçma sapan zaman tutmaz bir an önce iyileşmeye bakardınız.
korkarım bir de bebeciğin şiddet görmesinden. Aman uzak durun siz. Her şeyini toplayın anneanneye teslim edin mutlu ve sağlıklı büyüsün.
Spiral taktırmayı falan da unutmayın. Bir daha olmasın.

Eşim çok panik bir insan. Şu an bebeği tutmaya bile cesaret edemiyor çok küçük olduğu için. Ayrıca vardiyalı çalışıyor.

Hazır olmadan çocuk yapmışsınız anladığım kadarıyla.Bence anneniz sizde kalsın.Allah korusun bu psikolojiyle bebeğe zarar falan verirsiniz.

Bebeğinize zarar vermekten korkuyorsanız hergün sabah alın annenize gidin, akşam eşiniz işden dönünce sizde bebeğinizle birlikte eve dönün. Hem yalnız kalmamış hem de bebekten ayrılmamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…