- 20 Ocak 2021
- 2.297
- 2.834
- 83
- 27
Ağzına sağlıkAlıntılı mesajları gördükten sonra hatırladım bende. Nick hafızam sıfır olduğu için size gerçekten yardımcı olmak istemiştim.
Nasılmış? Seks yaparken iyiydi doğurunca mı zor geldi? Hani millet spor salonlarında avare avare geziyordu ama sizin çok şükür aileniz vardı, anneydiniz. Gerçekten haklıymışsınız, bakmayacaksa doğurmayacak kimse.
İnsanları zorbalarken umarım bu yaşadıklarınız aklınız gelir de biraz ders alırsınız. Yazık.
İsteyen istediğini yazsın duyar kassın çok da tın ohhhhh içimin yağları öyle bi eridiki çok keyifliyim dünden beriBu kadın şefkat dili haketmiyor hanımefendi. Bilmiyorsunuz belki ama kendisi senelerce bebek sahibi olmaya çalışıp tüp bebeğe karar veren onlarca kişiye ithafen tüp bebek imitasyon bebek ya sahte bebek gibi geliyor dedi. Lohusa depresyonuna girmiş kendisi gibi depresyonda olan bir kadına kendi daha hamileyken seks yaparken iyi anneliği haketmiyorsunuz doğurmasaydın bakmayacaksan dedi. Vajinismus yaşayıp burda çare arayan çoğu kişi için ağıza alınmayacak şeyler söyledi. O yüzden acımıyoruz bu hanımefendiye umarım açıklayıcı olmuştur.
Bunu bana yazmiştı dimi senin ailen yok (çocuğum yok diye) demiştiHani millet spor salonlarında avare avare geziyordu ama sizin çok şükür aileniz vardı,
Evet bibi ben anneyim sen ailesizsin gibi sacmalamıstıBunu bana yazmiştı dimi senin ailen yok (çocuğum yok diye) demişti
Neyse kendi mutlu ailesiyle devam etsinEvet bibi ben anneyim sen ailesizsin gibi sacmalamıstı
girip çıkıp bakıyor 2 gündür . maşallah millete carcarcar saydırırken sıralarken çenesi durmuyordu şimdi gık demiyorNeyse kendi mutlu ailesiyle devam etsin
Ayynen öyle, o zamanlar nicki womanme'ydi.Bunu bana yazmiştı dimi senin ailen yok (çocuğum yok diye) demişti
Ben lohusa depresyonunda 1 haftalık oğlumu yere atmak istiyordumKız 20 günlük bebeğe napıcak, ölür bebe Allah korusun. Muhtemelen bakmıyor hiç.
Herkese hakaret beddua dolu mesaj yazacakta tam olarak ne yazacağını düşünüyorgirip çıkıp bakıyor 2 gündür . maşallah millete carcarcar saydırırken sıralarken çenesi durmuyordu şimdi gık demiyor
Güya yanlışlıkla hamile kalmış bütün bina düşüreceksin artık yıkama halı malı demekten bi hal olmuştuk... aklı fikri gecelik alıp sabaha kadar iş pişirmekte onun gece seslerini duymayan kalmadı... Allah ıslah etsinİstemeyen doğurmasın neden böyle garip şeyler yapıyorlar ya tövbe tövbe
Yazdıklarınızı hiç bilmiyordum, kesinlikle çok kötü şeylermiş, işte tam da bu yüzden bize ders olsun ki konu sahibi gereksiz başkalarını kıranlar / yargılayanların başına neler gelebiliyor ve ihtiyacı olacak şefkatten nasıl kendini yoksun bırakıyor insan kötülüğüyle..Bu kadın şefkat dili haketmiyor hanımefendi. Bilmiyorsunuz belki ama kendisi senelerce bebek sahibi olmaya çalışıp tüp bebeğe karar veren onlarca kişiye ithafen tüp bebek imitasyon bebek ya sahte bebek gibi geliyor dedi. Lohusa depresyonuna girmiş kendisi gibi depresyonda olan bir kadına kendi daha hamileyken seks yaparken iyi anneliği haketmiyorsunuz doğurmasaydın bakmayacaksan dedi. Vajinismus yaşayıp burda çare arayan çoğu kişi için ağıza alınmayacak şeyler söyledi. O yüzden acımıyoruz bu hanımefendiye umarım açıklayıcı olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?