- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Ben de henüz hiç yapmadım ama sanırım şöyle; beğendiğin ürünün sayfasına mesaj atıyorsun şu ürünü istiyorum diyorsun. Sana bana para havale et diyor ya da kargoya veriyor ürünü sen kapıda ödeme yapıyorsun.Kizlar instagramdan bir suru sayfa yaziyorsunuz iyi hos da ben instagram kullanmiyorum Ordaki alisveris sistemini merak ediyorum suan Tamam uyelik actim diyelim Mesela biz hepsi burada morhipo vs buralardan alisveris yapiyoruz Instagramdan alisveris nasil oluyor peki ?
Ben de henüz hiç yapmadım ama sanırım şöyle; beğendiğin ürünün sayfasına mesaj atıyorsun şu ürünü istiyorum diyorsun. Sana bana para havale et diyor ya da kargoya veriyor ürünü sen kapıda ödeme yapıyorsun.
Çok tatlı bence. Ama kimileri bornoz almayın hemen kuculuyor giydirilmiyor da onun yerine iyi bir havlu alın diyor. Bilemedim anne olmadığım için. Yine de çok şirin. Hediye gelse mutlu olurdum.Eki Görüntüle 2114315 Hanımlar sizce bu bornoz takımı nasıl ? Arkadaşımın bebeğine hediye almak istiyorum ama kararsız kaldım
Canim bornoz kullanisli olmuyor pek ama sen bilirsin .Hediye alacaksan bir onceki sayfada benim paylastigim ürünler var onlara bakabilirsin.Eki Görüntüle 2114315 Hanımlar sizce bu bornoz takımı nasıl ? Arkadaşımın bebeğine hediye almak istiyorum ama kararsız kaldım
Ayyy masallah bir tek bebis eksik insallah o da saglikla gelip o odayi doldurur Cok duygulandim gercekten .Canlar monilyalarımız geldi kuruldu daha yerleşmedi tam ama şimdilik böyle süsü püsü hazır olmadan dayanamadım paylaştım sizle
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. Ne ara aldın o oyuncakları kıyafetleri koydun hemenCanlar monilyalarımız geldi kuruldu daha yerleşmedi tam ama şimdilik böyle süsü püsü hazır olmadan dayanamadım paylaştım sizle
Canım benim çok teşekkürler Allahım esirgesin bebişlerimizi inşallah sağlıcakla gelir yuvasına yavrularımızAyyy masallah bir tek bebis eksik insallah o da saglikla gelip o odayi doldurur Cok duygulandim gercekten .
Bende boyasam mı diye düşündüm odayı da geri vazgeçtim bide biz lojmandayız daha yeni boyamıştık bi daha uğraştırmayim eşimi çok masraf ettik adam etmek için evi pembe stickerlar alırım diyorum. O oyuncaklar eşimden hediyelerden kızıma kısmet olacak inşallahÇok güzelmiş canım güle güle kullan. Ne ara aldın o oyuncakları kıyafetleri koydun hemen
Bizim de geldi mobilya ama tek başlarına öyle duruyorlar. Oda boyancak perde halı yatak koruyucu falan filan...
Guzel canimEki Görüntüle 2114534 Eki Görüntüle 2114535 Eki Görüntüle 2114536 Eki Görüntüle 2114537 Eki Görüntüle 2114538 Eki Görüntüle 2114539 Eki Görüntüle 2114540 Bende prensesime bu takımı almak istiyorum sizce nasıl ?
çok kararsızım en sevmediğim huyum o yüzden bu saate kadar hiçbirşey alamadım... hala tereddütlerim var alsam mı başka bişi beğenirmiyim falan diye düşünüyorumGuzel canim
Bunlar yenidogan ama zaten cok az giydircen basla bir sey olsa daha uzun dusunebilirsin de bunlarda gerek yok.çok kararsızım en sevmediğim huyum o yüzden bu saate kadar hiçbirşey alamadım... hala tereddütlerim var alsam mı başka bişi beğenirmiyim falan diye düşünüyorum
al diyosun yaniBunlar yenidogan ama zaten cok az giydircen basla bir sey olsa daha uzun dusunebilirsin de bunlarda gerek yok.
Kararsizlik yasamana gerek yok diyorum begenmissin icine sinmis acaba mi demene gerek yokal diyosun yani
Bende bornoz konusunda kararsız kaldım ama çok güzel duruyor.Çok tatlı bence. Ama kimileri bornoz almayın hemen kuculuyor giydirilmiyor da onun yerine iyi bir havlu alın diyor. Bilemedim anne olmadığım için. Yine de çok şirin. Hediye gelse mutlu olurdum.
Canım 4 takım kıyafet aldım bir de farklı hediye almak istediğim için bunu seçtim.Canim bornoz kullanisli olmuyor pek ama sen bilirsin .Hediye alacaksan bir onceki sayfada benim paylastigim ürünler var onlara bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?