Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Bem 3 lü 2 set aldim simdilil bir de cok beğenip 6.aydan sonra giyecegi 3 lü aldim .Gordukce aliyorum sanirim :))

Ben daha hiç çorap almadım ama hep çoraplı zıbınlardan almışım. 3 lü setlerden bende alacagım ulusa gidebilirsem toplu da alabilirim belki orada varmış bol miktarda. Ankara/ ulus

Ben daha hiç çorap almadım ama hep çoraplı zıbınlardan almışım. 3 lü setlerden bende alacagım ulusa gidebilirsem toplu da alabilirim belki orada varmış bol miktarda. Ankara/ ulus
Patikli tulum onerilmiyor hizli buyudukleri icin bebegin bacaklari icerde kasiliyor diye .Ben de hastane cikislari haric patiksiz olmasina dikkat ediyorum canim.

Patikli tulum onerilmiyor hizli buyudukleri icin bebegin bacaklari icerde kasiliyor diye .Ben de hastane cikislari haric patiksiz olmasina dikkat ediyorum canim.

Bende burda okuyup öğrendim ama artık çok gecti
Ama çok da şirinler yahu 1 ay bile giyse skımtı olmaz. İlerisi için hatıra olsun diye saklarım napim.
zaten ben hastane çıkışı olarak aldım bir tane 20 lik 2 tane de 5 li takımdan. 1 tane de tek tulum aldım bunlar bana ilk ay yeter diye fazla da patikli tulum almadım. Bir de havalar malum nisan ayında gelecek bebek muhtemelen o yüzden fazla bişey almadım eksikleri doğunca netten bile sipariş veririm diye düşündüm. Kıyafet her yerde var. Elinde kalmaktansa daha iyi galiba

Bol citcitli badin olsun gerisini idare edersin .

melinda beden boy bilgisi verebilirmisin. KARARSİZ KALDIM BENDE YA BUNU YA MORU ALCAM DA.

Afilim92 taylim hic anne icin gunes kremi arastirdin mi peki?
Ben bebek için güneş kremi araştırıyordum. Müptelâmın seti gördüm. Güneş kremi vücut kremi ve şampuanı vardı ve incirindeydi. 0+ yazıyordu. Rızacı. Güneş kremini sende kullanabilirsin. Cildin lekelenmeye başlamış ona da iyi gelir dedi. Buçuk kreminden de yüzün e sürebilirsin kuruluğunu alır dedi. Kız için aldım ama en çok ben kullaniyorum:)))

Kızlar aldığım hastane çıkışları ve alt üst takımlar tulumlar hep uzun kollu.
Terler mi çocuk acaba ya??
Kısa kol ve şort tarzı şeyler almadım hiç.
İlk gebeliğim tecrübem de yok.
Acaba kısa kollu alt üst alsam mı?bide aldıklarım 0-3aylık. Artık 3-6mı almalıyım?

Markalarını yazabilir misin? İnternette bulmayı deneyeceğim:)

Ulus'ta nerede varmış tam olarak? Ben hergün oradayım neredeyse aslında ama hiç bilmiyorum

kızlar benim moralim çok bozukk araba bulamıyorum saçma saçma arabalar var mağazalarda, bi kaç tane güzel var onlarda aşırı pahalı.eskişehirde önerebileceğiniz mağazalar varmı

Ulus'ta nerede varmış tam olarak? Ben hergün oradayım neredeyse aslında ama hiç bilmiyorum

Valla bende bilmiyorum tam adresini ogrendigimde sna. yazagim ama bu malzemelerin satildigi toptancilar varmis. Corap ve atlet gbi seyler toptancidan 10 lu 5 li alinabilir

kızlar benim moralim çok bozukk araba bulamıyorum saçma saçma arabalar var mağazalarda, bi kaç tane güzel var onlarda aşırı pahalı.eskişehirde önerebileceğiniz mağazalar varmı

Bende hic guzel bulamamistim icime sinen internetten yoyko siparis ettim. 2 gunde elime ulasti. Kullanmadigim icin memnuniyetimle ilgili sizi yaniltmayim. Ama goruntu olarak sk bi urun

Bende hic guzel bulamamistim icime sinen internetten yoyko siparis ettim. 2 gunde elime ulasti. Kullanmadigim icin memnuniyetimle ilgili sizi yaniltmayim. Ama goruntu olarak sk bi urun
internete güvenemiyorum ya firmalar defolu ürünlerini falan gönderiolar iade vs alıcıya yüklüolar suçu falan.nerden aldınız acaba sorunsuz geldimi

internete güvenemiyorum ya firmalar defolu ürünlerini falan gönderiolar iade vs alıcıya yüklüolar suçu falan.nerden aldınız acaba sorunsuz geldimi
Esparkta jokerde bulamadın mi canım? Ben almadım eltiminkini kullancam. Ama jokerde epey marka vardı galiba.

Esparkta jokerde bulamadın mi canım? Ben almadım eltiminkini kullancam. Ama jokerde epey marka vardı galiba.
dün baktım saçma sapan arabalar var canım ya bu netteki arabalar nerde hiç anlamıyorum.mağaza ismi joker die bi sürü fiyat koymuşlar sinir oldum arabaların yüzüne bakılmaz.bi pierre cardın vardı doğru düzgün o da gereksiz pahalı.ya 400e falan saçma arabalar var yada 3 bin 4bin e gereksiz pahalı arabalar

Neoplusta e bebek var oraya gittin mi? Ben bugün uğrayacağım. Bişey almam belki ama gözüme kistiririm ellerim bakarım nasıl diye sonra internetten indirim kovalarim. Başka da mağaza bilmiyorum
Bı de sihhiye meydanı mi nedir orda mundo bebe Store diye bı yer açılmış açılışa özel indirimdeymiş. Bebek arabası var mı bilmiyorum yakınsa bı bak istersen

E bebekte joie travel i incelemistik .600 700 civarıydı .Olumlu yorumlar da okumustum .Hatya bugun olabilir indirim vardi .Bir arastir.

Yoyko yu ben de arastirdim ama hic yetkili bayii yok .Sadece internetten pazarlaniyor ve üründe hata olursa muhatap bulmak zor diye yorumlar okumustum.Insallah seninki kullanislidir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…