Bem 3 lü 2 set aldim simdilil bir de cok beğenip 6.aydan sonra giyecegi 3 lü aldim .Gordukce aliyorum sanirim :))
Patikli tulum onerilmiyor hizli buyudukleri icin bebegin bacaklari icerde kasiliyor diye .Ben de hastane cikislari haric patiksiz olmasina dikkat ediyorum canim.Ben daha hiç çorap almadım ama hep çoraplı zıbınlardan almışım. 3 lü setlerden bende alacagım ulusa gidebilirsem toplu da alabilirim belki orada varmış bol miktarda. Ankara/ ulus
Patikli tulum onerilmiyor hizli buyudukleri icin bebegin bacaklari icerde kasiliyor diye .Ben de hastane cikislari haric patiksiz olmasina dikkat ediyorum canim.
Bol citcitli badin olsun gerisini idare edersin .Bende burda okuyup öğrendim ama artık çok gecti
Ama çok da şirinler yahu 1 ay bile giyse skımtı olmaz. İlerisi için hatıra olsun diye saklarım napim.
zaten ben hastane çıkışı olarak aldım bir tane 20 lik 2 tane de 5 li takımdan. 1 tane de tek tulum aldım bunlar bana ilk ay yeter diye fazla da patikli tulum almadım. Bir de havalar malum nisan ayında gelecek bebek muhtemelen o yüzden fazla bişey almadım eksikleri doğunca netten bile sipariş veririm diye düşündüm. Kıyafet her yerde var. Elinde kalmaktansa daha iyi galiba
Bol citcitli badin olsun gerisini idare edersin .
ay çok mutluyum
demode olmayan modern gecelik sabahlık ararken kafayı yicektim
iki ayrı markayı kombinledim, benim içime çok sindi inşallah giyince de güzel olurlar
mayısta doğumum o sebeple gecelik istiyordum, bir de pijama takımı alırım
sabahlık marks and spencer 100 tl
gecelik bonprix 90 tl
Ben bebek için güneş kremi araştırıyordum. Müptelâmın seti gördüm. Güneş kremi vücut kremi ve şampuanı vardı ve incirindeydi. 0+ yazıyordu. Rızacı. Güneş kremini sende kullanabilirsin. Cildin lekelenmeye başlamış ona da iyi gelir dedi. Buçuk kreminden de yüzün e sürebilirsin kuruluğunu alır dedi. Kız için aldım ama en çok ben kullaniyorum:)))Afilim92 taylim hic anne icin gunes kremi arastirdin mi peki?
Markalarını yazabilir misin? İnternette bulmayı deneyeceğim:)
Kızlar bunları Instagram'da en uygun 25 tlye görmüştüm ama çarşıda 10 TL'ye buldum aldım hemen
Bu da 13 lu hastane çıkışı 50 TL'ye aldım. Yumuşacık yine son kalmıştı.
Bir de Melis bebe diye bir internet sayfasından epey biseyler aldım henüz elime ulaşmadı.
Yarın da bebek odası gelecek inşallah sözlerinde dururlarsa
Ulus'ta nerede varmış tam olarak? Ben hergün oradayım neredeyse aslında ama hiç bilmiyorumBen daha hiç çorap almadım ama hep çoraplı zıbınlardan almışım. 3 lü setlerden bende alacagım ulusa gidebilirsem toplu da alabilirim belki orada varmış bol miktarda. Ankara/ ulus
Ulus'ta nerede varmış tam olarak? Ben hergün oradayım neredeyse aslında ama hiç bilmiyorum
kızlar benim moralim çok bozukkaraba bulamıyorum saçma saçma arabalar var mağazalarda, bi kaç tane güzel var onlarda aşırı pahalı.eskişehirde önerebileceğiniz mağazalar varmı
internete güvenemiyorum ya firmalar defolu ürünlerini falan gönderiolar iade vs alıcıya yüklüolar suçu falan.nerden aldınız acaba sorunsuz geldimiBende hic guzel bulamamistim icime sinen internetten yoyko siparis ettim. 2 gunde elime ulasti. Kullanmadigim icin memnuniyetimle ilgili sizi yaniltmayim. Ama goruntu olarak sk bi urun
Esparkta jokerde bulamadın mi canım? Ben almadım eltiminkini kullancam. Ama jokerde epey marka vardı galiba.internete güvenemiyorum ya firmalar defolu ürünlerini falan gönderiolar iade vs alıcıya yüklüolar suçu falan.nerden aldınız acaba sorunsuz geldimi
dün baktım saçma sapan arabalar var canım ya bu netteki arabalar nerde hiç anlamıyorum.mağaza ismi joker die bi sürü fiyat koymuşlar sinir oldum arabaların yüzüne bakılmaz.bi pierre cardın vardı doğru düzgün o da gereksiz pahalı.ya 400e falan saçma arabalar var yada 3 bin 4bin e gereksiz pahalı arabalarEsparkta jokerde bulamadın mi canım? Ben almadım eltiminkini kullancam. Ama jokerde epey marka vardı galiba.
Neoplusta e bebek var oraya gittin mi? Ben bugün uğrayacağım. Bişey almam belki ama gözüme kistiririm ellerim bakarım nasıl diye sonra internetten indirim kovalarim. Başka da mağaza bilmiyorumdün baktım saçma sapan arabalar var canım ya bu netteki arabalar nerde hiç anlamıyorum.mağaza ismi joker die bi sürü fiyat koymuşlar sinir oldum arabaların yüzüne bakılmaz.bi pierre cardın vardı doğru düzgün o da gereksiz pahalı.ya 400e falan saçma arabalar var yada 3 bin 4bin e gereksiz pahalı arabalar
E bebekte joie travel i incelemistik .600 700 civarıydı .Olumlu yorumlar da okumustum .Hatya bugun olabilir indirim vardi .Bir arastir.kızlar benim moralim çok bozukkaraba bulamıyorum saçma saçma arabalar var mağazalarda, bi kaç tane güzel var onlarda aşırı pahalı.eskişehirde önerebileceğiniz mağazalar varmı
Yoyko yu ben de arastirdim ama hic yetkili bayii yok .Sadece internetten pazarlaniyor ve üründe hata olursa muhatap bulmak zor diye yorumlar okumustum.Insallah seninki kullanislidir .Bende hic guzel bulamamistim icime sinen internetten yoyko siparis ettim. 2 gunde elime ulasti. Kullanmadigim icin memnuniyetimle ilgili sizi yaniltmayim. Ama goruntu olarak sk bi urun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?