MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Çok güzel.Eki Görüntüle 2114534 Eki Görüntüle 2114535 Eki Görüntüle 2114536 Eki Görüntüle 2114537 Eki Görüntüle 2114538 Eki Görüntüle 2114539 Eki Görüntüle 2114540 Bende prensesime bu takımı almak istiyorum sizce nasıl ?
çok kararsızım en sevmediğim huyum o yüzden bu saate kadar hiçbirşey alamadım... hala tereddütlerim var alsam mı başka bişi beğenirmiyim falan diye düşünüyorum
Teşekkürler canım inşallah sağlıcakla
Bebeklerin ayak tırnakları ete batık olduğundan uzama sürecinde çok çorap giydirmek tırnak batması sebebi olabiliyor. Zaten yaz bebeği olacağı için akşam evden çıkılmadığı sürece ben çorap giydirmeyeceğim aralığa kadar evde. Sıcaktan nefret eden biri olarak bebeği de kendi koşullarımda serin ortama alıştırmayı düşünüyorum kendimce.merhaba kızlar bebek çorabı konusunda tavsiyeniz kaç tane olmalı ortalama ?
Bebeklerin ayak tırnakları ete batık olduğundan uzama sürecinde çok çorap giydirmek tırnak batması sebebi olabiliyor. Zaten yaz bebeği olacağı için akşam evden çıkılmadığı sürece ben çorap giydirmeyeceğim aralığa kadar evde. Sıcaktan nefret eden biri olarak bebeği de kendi koşullarımda serin ortama alıştırmayı düşünüyorum kendimce.
Kızlar bu iki battaniyeyi aldım
Evet kış için aldım canım, yazlık Müslin örtüler düşünüyorum annem de bir kaç tane ince kumaştan battaniye dikecek teşekkür ederimKış için mi düşündünüz peluş gibi sanki . Temmuzda doğacaksa daha ince bişeyler de alın benceÇok güzeller ama bayıldım
Evet kış için aldım canım, yazlık Müslin örtüler düşünüyorum annem de bir kaç tane ince kumaştan battaniye dikecek teşekkür ederim
Etrafindaki buyuklere laf anlatabilirsen ne mutlu sanaBebeklerin ayak tırnakları ete batık olduğundan uzama sürecinde çok çorap giydirmek tırnak batması sebebi olabiliyor. Zaten yaz bebeği olacağı için akşam evden çıkılmadığı sürece ben çorap giydirmeyeceğim aralığa kadar evde. Sıcaktan nefret eden biri olarak bebeği de kendi koşullarımda serin ortama alıştırmayı düşünüyorum kendimce.
Bem 3 lü 2 set aldim simdilil bir de cok beğenip 6.aydan sonra giyecegi 3 lü aldim .Gordukce aliyorum sanirim :))merhaba kızlar bebek çorabı konusunda tavsiyeniz kaç tane olmalı ortalama ?
Cok tatlilar ben de bir tane ördüm bir tane daha örüyorum ,1 tane hazir aldim. Bir tane daha alacagim .Degistir değiştir kullan kuculecek bir sey de degil :))Kızlar bu iki battaniyeyi aldım
ben bunun yerine reflü yatağı alacağım. arkadaşım kullandı, çok memnun kaldı, bebeği hiç kusmamış.Almakta kararsiz oldugum seylerden biri Eki Görüntüle 2103882 Eki Görüntüle 2103883
Hepsinden azar azar olmasi en guzeli .Zibin 2 hastane çıkışı kullanacagim o kadar sonradinda ince tulum aldim ayni sekilde bir kac takim alacagim.Burda her ne kadar sicak olsa da aksamlari serin oluyor.
Böyle takımlar da var
bana sade zibinla bebek üşür gibi geliyor belki böyle kısa kol gibi şeyler de alabilirim. Bir de sade zibinla dururken kakası kenardan çıkmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?