Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın arkadaşlar... bende yarım saattir arıyorum.. meğer buradaymışsınız.... :44:

canım benim benim özelden mesaj atma hakkım henüz yokmuş bilgi veremedim kusura bakma buradan takip daha kolay diğer sayfada çok fazla sayıda hamiş var konular çok hızlı ilerliyor yazılar yorumlar arada kayboluyor burası süper oldu

yokl kuzummmm buluştuk işteee :) evet evet burası daha iyi olacak sanırım.

kızlar bugün üçlü test sonucumu aldım herşey gayet iyiymiş doktor gözün aydın hadi dedi inşallah allahım sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi

gözünaydın canım Allah sağ salim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.bende bayram sonra gidicem dr ikili test benim güzel çıktı.üçlü yaparmı bilmiyorum.sen geçen hafta mı yaptırdın üçlü testi.

kızlar ben 15 gün sonra doktora gidicem ama bu aralar sanki karnımda büyüme durdu gibi hissediyorum.bide okadar uzandım bebeişimin hareketleri varmı diye dinlemeye ama hiç bi hareket yok .korktum açıkcası beklemesemmi 15 gün geçmesini

kızlar bugün üçlü test sonucumu aldım herşey gayet iyiymiş doktor gözün aydın hadi dedi inşallah allahım sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi

canım hayırlı uğurlu olsun..... maşallahhh darısı bizlerin başına inşallahhh... .:)

canım karnın hergün büyümez daha bebişlerimiz ufak korkma bence ben ikinci bebişime hamileyim hareketlerini çok sınırlı hissediyorum.çok fazla kendini dinleme rahatla biraz için rahat edicekse git ama sakin ol.

Aklına kötü birşey getirme... hem öyle her an düzenli göbişin büyüyecek diye bir kaide yokki...belkide minicik büyüyor sen farketmiyorsun :)

aklına kötü şeyle getirmesene hemen. hem düzenli olarak göbiş büyüycek diye bir durum yokki belkide büyüyordur sen farketmiyorsundur...

geçen cuma günü yaptırdım cnm darısı sizin başınıza inşallah güzel sonuçlar duyarız hepinizden

Benim 3 lü test sonucumda yarın çıkacaktı bakalım, hayırlısı inşallah.
ESETTTİN, merak etmek canım, gazdan falan günü gününe uymuyor göbişlerin. hareket hissetmemen hele çok normal. benim dkt. 20 hafatdan itibaren hissedersin demişti.

Amin canım inşallah :)

Görkems canım, benim de tam 3 lü yapmadı zaten, sadece 1 değere baktı kandan. o da yarın çıkacak. arkadaşımın doktru hiç istemedi 3lü testi. doktorun doğru yönlendirmeyi yapar. zaten en güveniliri testte, 2liymiş. (tabii aminiyosentezi saymıyorum)için rahat olsun.

ilk hamileliği olanlar genelde 20 ve sonrasında hissediyor.ben ilk hamileliğimde 20 haftaya girdiğimizde hissetmiştim.

ilk hamileliği olanlar genelde 20 ve sonrasında hissediyor.ben ilk hamileliğimde 20 haftaya girdiğimizde hissetmiştim.

benim doktor plesenta arkada olduğu için 1-2 haftaya hissedersin bebeğin hareketlerini demişti plesentası önde olan daha geç hissedermiş

teşekkür ederim canım ilk hamileliğimde preeklampsi geçirdim.oğlum 35 haftalık doğdu.bu hamileliğimde çok stres yapıyorum.kötü birşey olacak diye.:18:

Beralkucum, O da ne ki ??:44::44::44: ben sadece benim paşamın rahmin ön duvarına tutunduğunu biliyrum. doktor öle dedi. ama plesanta başka tabii. bilemiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…