teşekkür ederim canım ilk hamileliğimde preeklampsi geçirdim.oğlum 35 haftalık doğdu.bu hamileliğimde çok stres yapıyorum.kötü birşey olacak diye.:18:
Beralkucum, O da ne ki ??:44::44::44: ben sadece benim paşamın rahmin ön duvarına tutunduğunu biliyrum. doktor öle dedi. ama plesanta başka tabii. bilemiyorum..
Kızlar, bir sorum olacak hepinize, nasıl besleniyorsunuz? artık bulantılar da azaldı.Kalori ihtiyacımız da atacak merak ettim.
Örnek olarak, ben sabahları dmatesli peynirli cevizli tost, portakal suyu, 1 saat sonra antep fıstığı, 1 saat sonra muz yiyorum ve süt içiyorum. öğleye kadar yarım litre su; öğlen çorba, mutlaka küçük porsiyon bakliyat ve sebze yemeği (arada hamur işi, kızartma kaçırıyorum ama) üstüne mandinalina; öğleden sonra elma ve hurma. akşam 5 gibi de tavuk ya da etli sebze yemeği yoğurt ya da salata, yemekten 1 saat sonra ceviz, badem fındık üçlüsü bir kase, ardından süt, öğlden akşam yatana kadar da 1,5 litre su içmeye çalışıyorum. tabbii böyle yiyince de akşam 9 da uyuyorumDD bu arada haftada en az 1 balık. sbahları yumurta yiyemiyorum aklıma gelirse gün içinde haşlayıp atıyorum ağzıma bir tane. benden bu kadar.
Gelmiş geçmiş olsun canım, inşallah 40 haftasını doldurur ufaklık, keyfi yerinde olsun kıyamam. preeklampsi erken doğum mu tam olarak ne anlama geliyor, bir nedeni var mı
Kızlar, bir sorum olacak hepinize, nasıl besleniyorsunuz? artık bulantılar da azaldı.Kalori ihtiyacımız da atacak merak ettim.
Örnek olarak, ben sabahları dmatesli peynirli cevizli tost, portakal suyu, 1 saat sonra antep fıstığı, 1 saat sonra muz yiyorum ve süt içiyorum. öğleye kadar yarım litre su; öğlen çorba, mutlaka küçük porsiyon bakliyat ve sebze yemeği (arada hamur işi, kızartma kaçırıyorum ama) üstüne mandinalina; öğleden sonra elma ve hurma. akşam 5 gibi de tavuk ya da etli sebze yemeği yoğurt ya da salata, yemekten 1 saat sonra ceviz, badem fındık üçlüsü bir kase, ardından süt, öğlden akşam yatana kadar da 1,5 litre su içmeye çalışıyorum. tabbii böyle yiyince de akşam 9 da uyuyorumDD bu arada haftada en az 1 balık. sbahları yumurta yiyemiyorum aklıma gelirse gün içinde haşlayıp atıyorum ağzıma bir tane. benden bu kadar.
preeklampsi yüksek tansiyona bağlı vücut ödem yapıyor canım.kilo değil vücut su topluyor.sonuç olarak erken doğum oluyor.
bende kendı kendıme ya sabır cekıyordum bır baktım dolmus tasmıs yıne buralar
ilahi ömürlüksünüz vallahi
ben böyle beslenebilsem daha ne hala bulantılarımı bastırmak ıcın galeta kullanıyorum
iştahımın acılacagı gunu ıple cekıyorum bı de mılletın gobege cıkmıs bende nıye yok yaa
canım benim düşünme lütfen, hayırlısı ile bebeklerimiz gelecek.... korkarak kafanda bunu dahada büyütme. öylede böylede olacağın önüne geçemiyoruz. gelecek içn kaygılanmaktansa anımızı doldurmakta fayda var diye düşünüyorum..
preeklampsi yüksek tansiyona bağlı vücut ödem yapıyor canım.kilo değil vücut su topluyor.sonuç olarak erken doğum oluyor.
bence beslenmen gayet iyi canım.kilo alımın nasıl.
bence beslenmen gayet iyi canım.kilo alımın nasıl.
martim maşallah neredeyse 1 ay var aramızda senin doğum martta olmasın sakın... nisanı beklemez gibi yahuu. bayağı öndesin sen galiba... hatta en önde olan sensin sanırım.Sağol canım, şu ana kadar 2 kilo aldım. 18 haftalık oluyoruz yarın
Hııımmmm, çok gemiş olsun, sanırım diyet yapman gerekiyordur. Ama benim arkadaşım da da aynı şey varmış o zman. tabii hamile olmayınca detaylara dikkat etmiyrsun. o da tuzu ve hamur işini,şekeri kesti. bakliyat ağırlıklı beslendi. maşallah 3 kilo kız doğurdu. hiiç sıkma canını, her şeyin bu kez yolunda gideceğine inan ve dikkatli ol olur mu
valla cnm çok iyi besleniyormuşsun ben sabah evde kayınvalidem peynir yapmıştı bize onla tost yapıyorum bi de yumurta haşlıyorum yanında da elma suyu öğlen mutlaka sebze yemeği çünkü etten hala tiksiniyorum akşam da yine sebze mandalina bolbol her öğün yiyorum hatta ayrıca nar ayva vazgeçemediklerim arasında sonra trabzondan fındık gelmişti taze onu yiyorum bu kadar benimki de
valla cnm çok iyi besleniyormuşsun ben sabah evde kayınvalidem peynir yapmıştı bize onla tost yapıyorum bi de yumurta haşlıyorum yanında da elma suyu öğlen mutlaka sebze yemeği çünkü etten hala tiksiniyorum akşam da yine sebze mandalina bolbol her öğün yiyorum hatta ayrıca nar ayva vazgeçemediklerim arasında sonra trabzondan fındık gelmişti taze onu yiyorum bu kadar benimki de
inşallah canım herşey yolunda gider.hepinizden önce doğurmamevet dikkatli beslenmek gerekiyor.ilk hamileliğimde de dikkat ederek 35 haftaya kadar gelebildim.ilk hamileliğimde 2 aylık başlamıştı tansiyon yüksekliği şimdi öyle bir sorunum yok tansiyonlarım iyi :) inşallah bundan sonrada olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?