Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Maşalllaahhhh size o zaman, annesi kıyamıyor bebeşin sana baksana, sen de aklını bunlarla yorup meleğini üzme tamam mı, her şey güzel olacak İNŞALLAAAH

Aaaaa geldimmmm ben de geldimmmmmmmmmm Martimcigimmm sana ozel'den msj atmaya calistim 1 saat kadar once, yeni topic acarmisin diye, ama henuz msj gonderemeyecek kadar az post yapmisim diye gonderemedim mesaji. Senden gelen mesaji gorunce bi sevindim bi sevindim ayy sukur kavusturana kizlarrrrrrrr hemen neler yazmissiniz diye bakiyorummm

Canimmm gecmis olsunnn, madem dogumdan sonasina birakabiliyorsun ameliyati icim nasil rahatladi bilemezsin. Insallah o gune kadar rahat, huzurulu gecer hamisligin.

Hoşgeldin canımmmmm, hadi sen bi bak bakalım...

FUNDA07 sağolun hoşbulduk nasılsınız bakalım ne var ne yopk iyimisiniz?

cuma günü troid kontrolüme gittim... ameliyat olmam gerekiyor benim.. hamileliğin ikinci döneminde bile yapıyorlarmış bu ameliyatı... tabiki kabul etmedim... doğumdan sonraya inşallah bakalım... ilaçlara devam

Çok geçmiş olsun fundacım, benim de tshım yüksek çıktı. euthrox 50 kullanıyorum. ama ben de nodül yok. sanırım sen nodüllerden dolayı ameliyat olucaksın. neyse şu an değerlerin riskli değilse doğumdan sonra yaptırırsın. ilaçlar baya frenliyor. çok geçmiş olsun tekrar...

Maşalllaahhhh size o zaman, annesi kıyamıyor bebeşin sana baksana, sen de aklını bunlarla yorup meleğini üzme tamam mı, her şey güzel olacak İNŞALLAAAH

İNŞALLAH CANIM.Allah hepimizi bebişlerimizi korusun.sağ salim alalım kucağımıza.

Canimmm gecmis olsunnn, madem dogumdan sonasina birakabiliyorsun ameliyati icim nasil rahatladi bilemezsin. Insallah o gune kadar rahat, huzurulu gecer hamisligin.

ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİN İÇİN ÇOK SAĞOL......yani ocakta tekrar kontrolüm var.. İnşallah doğumdan sonraya bırakabileceğim kesinleşir o zaman :2:

FUNDA07 sağolun hoşbulduk nasılsınız bakalım ne var ne yopk iyimisiniz?

cuma günü troid kontrolüme gittim... ameliyat olmam gerekiyor benim.. hamileliğin ikinci döneminde bile yapıyorlarmış bu ameliyatı... tabiki kabul etmedim... doğumdan sonraya inşallah bakalım... ilaçlara devam

Çok geçmiş olsun fundacım, benim de tshım yüksek çıktı. euthrox 50 kullanıyorum. ama ben de nodül yok. sanırım sen nodüllerden dolayı ameliyat olucaksın. neyse şu an değerlerin riskli değilse doğumdan sonra yaptırırsın. ilaçlar baya frenliyor. çok geçmiş olsun tekrar...

merhaba kizlar,

bende geldim pardon bizde geldik oglusumla. Martimm ya iyi ki acmissin burayi. Mesaj icin tesekkürler, sonunda buldum .

Gecmisi okuyarak geldim, sizleri gördügüme sevindim...

Beslenme konusuna gelince kizlar benim beslenmem söyle:

sabah: domates, peynir, salatalik, zeytin ve isterse canim portakal suyu. Kahvaltidan sonra meyve cayi, yada normal su. Kahvaltidan sonra folik asit ve balik yagi hapimi iciyorum..

Ögle: sebze yemegi yada tavuk etli bisey, 250 gr yogurt, ardindan meyve (mandalina, kiwi, armut, elma)

aksam: arada kizartma - corba, pilav ve yaninda tavuk yada balik, tursu

aksam yemeginden sonra acik iki bardak cay, yaninda cekirdek, kayisi ve incir kurusu, bazen findik, sonra yine meyve...

yatmadan öncede magnezyum hapi yutuyorum...

sizce az mi yiyorum acaba ya? sanki bana iyi beslenemiyorum gibi geliyor.. hamile olmadan önce 56 kg´daydim, en son cuma tartildim doktorda 61 kg geldim... yani 5 kilo almisim ve su an bebisim 4,5 aylik. Sizde kilolar nasil kizlar..

Liste hazirlasak mi acaba???

Öpüldünüz!!!!

Hoş geldin canım, maşallah beslenmen gayet iyi, aldığın kiloya takılma ona bakarsan ben daha 2 kilo aldım :) bizden ziyade bebekler alıyrsa sorun yok. ben daha ne demir ne magnezyum içiyorum. sadece elevit içiyorum.

Bu arada kızlar bebeklerimizi beklerken artık biz de göbüş fotoları koyalım arada. bakalım ne hallerdeyiz ne hallere gireceğiz. onun için ayrıca topiğe gerek yok, burdan ekleriz. açılış kimden olacak bakalım

Son düzenleme:
Ah nasil sevindim yaa benim butuun sevgili annislerim buradaaaaaaa valla su kisacik bi kac gunde nasil ozlemisim sizi neydi o diger sayfa yaa
Hepiniz burdasiniz, tek tek mesajlarinizdan alinti yapip sayfa yapisini uzatmak yerine hepinize toplucana kocccamaan opucuk yolluyoruz teyzeleri.

O yeni topik'e tasindigimizda ayin 28'inde bir mesaj atmistim, kaciranlar icin buraya kopyalayip, bizden haberlerle de sizleri hemmencecik bilgilendiriyoruuusss:

"Ben dun hastanelik oldum sonunda. Son iki haftadir gayet guzel toparlanmis, bulantilarim gecmis ve istahim acilmisti. Dun mide bulantisi ile uyandim ve oglene kadar ne yediysem cikardim. Anormal bir bas donmesi ve bulanti vardi. Oglen tansiyonumu son olctugumde nabzimin 145 oldugunu gorunce hemen esimi aradim. Hemen geldi ve doktorumuza gittik, hemen bizi hasteneye sevk edip serum baglatti. Cok sukur bugun daha iyi olsam da hala iki gun oncesine kadar oldugu gibi istahli yiyemiyorum, hatta cok az yiyebiliyorum.
Ama bu telasin arasinda bizi cok mutlu eden bir haberi de almis olduk, sizlerle de esas paylasmak istedigim aslinda buydu :)
Benim nabzimi ve dusuk tansiyonumu goren doktorum hemen beni ultrasona alip bebisin durumuna bakti. Rabbime sukurler olsun bebisim cok cok iyiydi ve bu arada cinsiyetini de ogrendikkkkkkk
Sehzade anneleri listesine beni de ekleyin kizlar "

Cok sukur bugun cok daha iyiyim. Doktor o gun bebisimizin kilosunun, boyunun, saglik durumunun iyi oldugunu soylemisti, ayin 27'sinde 132 gr'di yani. Martimcigim yine aklimi okumus beslenmemizle ilgili de bir soru sormus. Martimcigim senin kadar yiyebilecegim gunu iple cekiyorum. Hala istahim yok, azalsa da mide bulantilarim devam ediyor. 132gr iyi dedi doktor, sizler ne diyorsunuz? Bir de aksamlari ne yesek daha cok mu fikir paylassak? Hani okudukca istahim acilir belki

ya kızlar ne kılo alması ben ustune kılo verdım 3,5 aylık olduk ve ben 58 de 56 kg ya ındım

ne yapsam acep kı

çok çokkk geçmiş olsun..... şehzaden hayırlı olsun vallahi... maşallah. bende yiyemiyorum henüz... bulantı devam... ama çıkarmalarım çok azaldı. bende deli gibi yemek istiyorum...

hatice nasıl bir liste hazılayalım önerin nedir?

hamile nicki - yas - hamile olmadan önce ki kilo - su an ki kilo - kacinci hamilelik - kacinci hafta - cinsiyet - tahmini dogum tarihi

Böyle bunlari iceren bir liste olabilir diye düsündüm, ama tabi vakti olan arkadas olursa öyle yapilabilir...

Bu arada Permers, gecmis olsun canim rahatsizlandigin icin, ama bebisin cinsiyetinide ögrenmissin - onun icinde hayirli olsun.. hosgeldin sehzade anneleri listesine

selam canım çok geçmiş olsun.şimdi iyi olduğuna sevindim.evet diger topik neydi öyle.kafam karıştı kim kimdi diye konu bir yerden başka bir yere gidiyordu.iyi oldu yeniden bir araya gelmemiz.şehzadenede maşallah

HaticeCan'im, hala senin kadar listeleyecek kadar yiyemiyorum ne yazik ki. Sabah midem neyi kabul ederse kahvaltimi yapip elevit iciyorum. Kahvaltidan bir saat sonra meyve. Gun icinde bol su, yatana kadar yaklasik 2-2.5 litre iciyorum. Eger bizim kucuk bey uygun gorurlerse, aksamustleri bir kase pekmezli yogurt yiyorum, en azindan iki gunde bir. Insallah detayli liste yapabilecek hale gelirim ben de.

selam canım çok geçmiş olsun.şimdi iyi olduğuna sevindim.evet diger topik neydi öyle.kafam karıştı kim kimdi diye konu bir yerden başka bir yere gidiyordu.iyi oldu yeniden bir araya gelmemiz.şehzadenede maşallah

ya kızlar ne kılo alması ben ustune kılo verdım 3,5 aylık olduk ve ben 58 de 56 kg ya ındım

ne yapsam acep kı

omrumuz çıakrtmalar devam mı? benim sağım solum belli olmuyor.. songünlerde bir iyiyim bir kötüü.. geçsin artık bizimkide tamami ile.........

hatice nasıl bir liste hazılayalım önerin nedir?

hamile nicki - yas - hamile olmadan önce ki kilo - su an ki kilo - kacinci hamilelik - kacinci hafta - cinsiyet - tahmini dogum tarihi

Böyle bunlari iceren bir liste olabilir diye düsündüm, ama tabi vakti olan arkadas olursa öyle yapilabilir...

Bu arada Permers, gecmis olsun canim rahatsizlandigin icin, ama bebisin cinsiyetinide ögrenmissin - onun icinde hayirli olsun.. hosgeldin sehzade anneleri listesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…