Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esettin bende yazılanları okudum ve çok üzüldüm. Böyle bir zamanda bunlar yaşanmamalı ama madem yaşanıyor zarar görmemeye çalışılmalı. Bence de doğuma kadar asla boşanma. Zaten eşin istese bile bu durumunda seni hiçbir hakim boşamaz. İnşallah zaman gelicek yaşanan bu saçma günleri hatırlamıcaksınız bile. Bebişinle mutlu mutlu yaşıcaksınız inşallah...

merhaba canim,
inan üzüldüm yazdigini okuyunca, bu esin ne yapmaya calisiyor böyle anlamis degilim, insan bir insana nasil iftira atabilir ya, hic mi düsünmez sonucta ister kabul etsin ister etmesin o senin cocugunun babasi. Allah akil fikir versin, yaptiginin cezasini er yada gec ceker. Allah büyük. Lütfen kendini ve bebisiniz üzme, cünkü bebegin üzülmeyi hak etmiyor. Babana aktardigin bir yandan iyi olmus, en azindan onlar sana destek oldumu, senin yanliz olmadigini anlar. Kayinpederine söylediginde iyi olmus, bilsinler ogullari nasil bir karaktere sahipmis. Hukuken mutlaka cezasini ver, elinden geleni yap.

Rabbim yar ve yardimcin olsun, insallah tez zamanda cözülür - sende huzura kavusursun bebeginle. Elimizden keske daha cok sey gelse. Allaha emanet ol canim.

süper ya beceri işte.bende mecbur bulamazsam terziye gidecem kumaş alıp.tabi ucuza gelmeyecek ama en azından adam gibi bişiler olur.

evet canım hem beceri hem ilgi.ben çok seviyorum dikiş dikmeyi.hayırlısıyla doktor kız olacağını söyledi ona da bol bol dikerim inşallah

ne mutlu sana benimde annem dikiş dikiyor neyseki, şimdiye kadar hamile kıyafeti dikmedi erken dedi ama artık sıkıştırmaya başlıyacam sende varsa güzel modeller yolla banada

canım benim diktiklerimi paylaştığım bir bloğum var.orayı ziyaret edebilirsin. HOBİ DÜNYAM

okuyunca çok üzüldüm böyle bir zamanda bunları yaşamak senin için çok zor olmalı.bence yaptığın gibi allaha sığın elbet bu kötü günlerin arkası güzellikler olacaktır. haddimi aşmıyorumdur inşallah böyle söyleyerek ama ben burdan okuyunca bile çok hırslandım seni böyle bir zamanda bu şekilde üzen birinden ne babalık ne de sana eş olmasını bekle.hakkınızda hayırlısı olsun.doğacak bebeğinin sana tüm acılarını unuttursun inşallah

terbiyesizlik bu,bu halinde sana bunları çektiriyo ya Allah bunun bedelini ödetir hiç merak etme.
onun ailesi ne diyo bu duruma ailesinin yaptıklarına?
sen güçlü olmaya çalış canım bebeğine sığın,o sana güç verecektir...

iyi akşamlar arkadaşlar size bir şey soracaktım aile hekimimiz bana haftaya gel aşı olman lazım dedi tetenoz aşısı.bu aşıyı olan yada bilgisi olan var mı doktoruma olmadan danışmam gerekiyormu acaba

iyi akşamlar arkadaşlar size bir şey soracaktım aile hekimimiz bana haftaya gel aşı olman lazım dedi tetenoz aşısı.bu aşıyı olan yada bilgisi olan var mı doktoruma olmadan danışmam gerekiyormu acaba

bana sağlık ocağından doktoruma danışarak aşı olmam gerektiğini söylediler. gerekirse onun yönlendireceğini. bence doktorunla görüşmelisin bazıları sıcak bakmayabiliyor

canım gerçekten de Allah yardımcın olsun böyle hamile halinle seni ve bebeğini bu strese sokmaya hiç mi hiç hakkı yok.Ailenin desteği olması senin için çok önemli.Ne olursa olsun senin ve bebeğinin durumunun her durumdan çok daha önemli olduğunuzu unutma.

canım okuyunca çok sinirlendim ne demek ya senden bana kadın olmaz asıl ondan sana koca olmaz bebeğine baba olmaz.kendini ne sanıyor okumuş doktor olmuşta ne olmuş insan olamamış.
biz ne söylesek boş sonuçta bunu yaşayan sensin.Allah yardımcın olsun.kendine dikkat et bebişini üzme annesi unutmaki hamilelik döneminde sen ne yaşarsan bebişin etkileniyor.Allah herşeyin hayırlısını sana ve bebeğine göstersin.

canım benim diktiklerimi paylaştığım bir bloğum var.orayı ziyaret edebilirsin. HOBİ DÜNYAM

canım ya inanmıyorum sen o blogun sahibimisin ben senin takipçilerindenim.bende bir blog açtım ama ilgilenemedim.inşallah ilerde bende blogumla ilgilenmek istiyorum.

kızlar kontrole gıttıgımızde bebegım 15. haftanın sonlarındaydı

boyu 12 cm agırlıgı 140 gram cıktı sımdı netten bakıyorum da

15. haftadayken ortalama boy 11 cm agırlık ıse 90 gram dıyorlar

bu durumda benım bebegımın gelısımı onde gıdıyor doktoruma gore

gelısımı cok guzel ama ıcım yıne de rahat etmedı ıste bu bır sorun belırtısı

olabılır mı?su anda 16. haftanın ortalarındayız bır daha kı kontrolümüz de

20. haftada olacak hayırlısıyla. cinsiyetini de gostermedi zaten.

Günaydıınnn
Nasılsınız güzel anneler?
Bizim doktor 3lü testi istedi, aklımız azcık orda, inş güzel çıkar. Bir de bu sefer cinsiyet öğreniriz umarım

Sen netten bakıpta karşılaştırma yapma herkesin farklı olur onlar yaklaşık olarak yazıyorlar zaten birde bazı siteler kırmızı not olarak düşüyorlar her hamilelikte farklılık gösterebilir diye ortalama veriyor onlar yanii normalde de ilk 3-4 ay 2 ile 5 kilo arası alır anne diyor ama 10 kilo da alan var hiç almayan veren de var gibi:)
Sen doktorun ne dediyse ona güven bence

yok canım ne sorun olacak ki ne güzel işte bebişini besliyorsun.yediklerin ona yarıyor.benim arkadaşımında bebeği 2 hafta önden gidiyordu.Allaha şükür hiç bir sorunu yok.hatta bugün dogum yapıyor.

Hiiç sorun olarak görme, öyle olsa doktorun uyarırdı zaten.
Maşallah bebişe iyi besleniyor

günaydın kızlar
@ömrümüz canım hiç merak etme bebek gelişimi bir iki haftaya kadar ileriden ya da geriden olabiliyor. bizim de doğum tarihimiz gitgide önde geldi usg a göre, doktorum doğum haftasını artık SAT değil usg göre söylüyor.
@tafa
kolaylar gelsin canım
kızlar yüzümde çilller çıkmış bu mevsimde. normalde burnumun üzerinde çok az vardı sevimlilik katacak kadar. bugün bir dikkat ettim ki yanaklarım altlarına kadar çil içinde. gebelik maskesi dedikleri bu mu acaba? geçer mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…