hahaha tebrikler tam süpriz olmuş inşallah sağlıkla gelsinler bebişleriyi akşamlar arkadaşlar herkese.Geçen hafta yani ayın 3ünde doktor randevumuz vardı ve heycanla bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik ki bebeğimizin bir değil iki tane olduğunu öğrendik.Bebeğimizin bir tanesi kendini 15. haftaya kadar saklamış ve bize süpriz yapmıştı.Bu haberi aldığımızda gerçekten çok şaşırdık ve 5-6 gündür ikiz bebek ile ilgili araştırma yapmaktayız.Cinsiyetlerimizi öğrenemedik ama haftaya yeniden doktorumuz bizi bekliyor.Bizi mutlu eden bu haberi sizinlede paylaşmak istedim.Bu arada hepinizin bayramını da kutluyorum.
tafacım sana da iyi geceler .benim de göbüşüm büyük ama sanılanın aksine kız gelecekmiş. hayırlısı canım 15 inde sonucu bekliyoruz bakalım.İyi akşamlar arkadaşlar ,
Yarın işbaşı tatil bittineyse haftayı bende iple çekiyorum 15 kasım doktor randevum bakalım hayırlısıyla 3lü testimi yaptıracağım ve çok uzun zamandır bebişimi görmedim çok özledim hemde onu göreceğim inşallah bu arada artık cinsiyetinide netleştiririz belki eğer gösterirse :)
Bu arada benim göbek nolacak böyle bilmiyorum hemen mi büyüdü banamı öyle geliyor bilmem sanki yarın doğuma gideceğim Allah'ım bu ne gerginlik çatlıcam mı gene nolcak böle tef gibiyim. Bide gidermişim ikiz derlermiş diye takılıyoruz eşimle birbirimize yoooo gördük 1 taneydi falan deyip gülüyoruz ama sanırım iri olacak gerçi kızımda da böyle büyüktü karnım gören ikiz mi diyordu:)
Bakalım erkek bebekler iri olurmuş derler belkide oğluştur...
Bebişlerimiz, çocuklarımız ve bizler Allah' a emanet olalım arkadaşlar ii gecelerrrr...
Canım yazdığın yazıyı şaşkınlıkla okuduk benim yazdığımı da sen okumuşsundur bizde hatta bunun esprisini yapmıştık şimdi senin yazdığını okuyunca bütün ev halkına okudum ki eşim ve kızım şok olduk yok artık falan yaptık ve inanılmaz şaşırdım ama gerçekten çok şaşırtıcı birşey eşimde çok küçük olabilir saklayabilir dedi bizde bu akşam öyle bir espri yapmıştık:) Tatlım hayırlısı olsun ikisi bir arada ne güzel benim kızda senin adına çok sevindi nasıl güldü inşallah bizimde olur diye düşünüyor hep ona kalsa 3üzde olsun :)
Hayırlısı olur inşallah bebişlerini kucağına almak nasip etsinnn....
hahaha tebrikler tam süpriz olmuş inşallah sağlıkla gelsinler bebişler
merhaba kızlar hepinize geçmiş bayramınız mübarek olsun, önce destekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız, sizle paylaşınca kendimi rahatlamış hissediyorum. ama bu bayram benim için pek iyi geçmedi genede çok şükür. kendimi rahatlatmaya çalışsamda kafamdan atamıyorum bazı şeyleri bol bol dua etmeye çalışıyorum allah bebeklerimize sağlık versin
kızlarr hepinize hayırlı sabahlar
bizim kontrolumuz arefe gunuydu doktorumuza gıttık ama
edeplı yavrum benım gostermedı cınsıyetını toplamıs bacaklarını keyıf yapıyordu ıcerıde
12 cm boyu 140 gram agırlıgıyla debelenıp duruyordu anacıgının karnında.
henuz gobegım olmasa da doktor gelısımını cok begendı bır daha kıaya da kontrole cagırdı
bu arada dun gezdım dolastım bı kıyafet bulamadım dogru duzgun sonunda bır yerde hamıle etegı buldum da
onu aldım hamılelık ısıne mı gırsem dıye de dusunmeden edemedım yanı
canım gönlünü ferah tut Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.kendinide bebişinideüzme annesi onun sana ihtiyacı var.
edeplı yavrum benım gostermedı cınsıyetını toplamıs bacaklarını keyıf yapıyordu ıcerıde
henuz gobegım olmasa da doktor gelısımını cok begendı bır daha kıaya da kontrole cagırdı
bu arada dun gezdım dolastım bı kıyafet bulamadım dogru duzgun sonunda bır yerde hamıle etegı buldum da
saol canım biliyorum, sen bebişin nasılsınız
sende hoşgeldin canım aramıza birbirimize yakın haftalardayız.
merhaba arkadaşlarr,
bayram bitti tatil bitti yine döndük işlerimizin başına. nasılsınız bebişleriniz nasıl?
bir ikiz haberi okuyup şok oldum ne süpriz Allah analı babalı büyütsün çok sevindim sizin adınıza zordur ama hep heves etmişimdir ikize.
kızlar benim bebiş de bir hareket bir hareket anlatamam sert değil yumuşak ama sanki kız hiç uyumuyor çok sıklaştı hareketleri. internette ilk hamilelikte 20.ay tecrübeli annelerde 16.ayda hareketler hissedilir diyo ama bebek yani bağırsak hareketi olamaz bu kadarıda.kurban eti iyi geldi herhalde kızıma güçlendi mi ne?
benim gibi haftası olanlar hareket var mı nasılsınız?
Selam cici anneler
mavi45, hayırlı olsuuuunnn
Çok güzel bir haber bu ya, sağlıkla kucağına al ikizlerini inş..
maşallah bebişinebende hamile kıyafetlerinden nefret ediyorum kendime bi pantolon bi gömlek aldım daha seftelemedim inan hep bol elbiselerime devam ediyorum ama artık giymem gerekecek sanırım karnım bayağı büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?