Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hahaha tebrikler tam süpriz olmuş inşallah sağlıkla gelsinler bebişler

tafacım sana da iyi geceler .benim de göbüşüm büyük ama sanılanın aksine kız gelecekmiş. hayırlısı canım 15 inde sonucu bekliyoruz bakalım.

Aynı anda yazmamızda ayrıca büyük bir tesadüf oldu.Biz cinsiyetini söyliyecek diye beklerken doktorumuz" ikiz olduğunu söylemişmiydim" dedi.Bende gayet ciddi olmayacak bir tavırla doktor beye "doktor bey şaka mı yapıyorsunuz" dedim.Ve ikisininde o güzel kafalarını aynı ekranda görünce anladım ki şaka değilmiş.
Benim başka çocuğum yok canım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 6 yıldır bekliyorduk böyle güzel haberleri ama nasip bu zamanaymış.
Senden gelecek haberleri de bekliyorum artık hiç bir şeye olmaz diyemiyorum.Kızınıda çok öptüm canım.

merhaba kızlar hepinize geçmiş bayramınız mübarek olsun, önce destekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız, sizle paylaşınca kendimi rahatlamış hissediyorum. ama bu bayram benim için pek iyi geçmedi genede çok şükür. kendimi rahatlatmaya çalışsamda kafamdan atamıyorum bazı şeyleri bol bol dua etmeye çalışıyorum allah bebeklerimize sağlık versin

kızlarr hepinize hayırlı sabahlar

bizim kontrolumuz arefe gunuydu doktorumuza gıttık ama

edeplı yavrum benım gostermedı cınsıyetını toplamıs bacaklarını keyıf yapıyordu ıcerıde

12 cm boyu 140 gram agırlıgıyla debelenıp duruyordu anacıgının karnında.

henuz gobegım olmasa da doktor gelısımını cok begendı bır daha kıaya da kontrole cagırdı

bu arada dun gezdım dolastım bı kıyafet bulamadım dogru duzgun sonunda bır yerde hamıle etegı buldum da

onu aldım hamılelık ısıne mı gırsem dıye de dusunmeden edemedım yanı

canım gönlünü ferah tut Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.kendinide bebişinide üzme annesi onun sana ihtiyacı var.

maşallah bebişine haftasına göre kilosu boyu iyi heralde Allah nazarlardan korusun.
güle güle kullan canım eteğini hamile kıyafetleri genelde klasik oluyor.daha modern birşeyler bulmak istiyorsan fiyatları artıyor.

maşallah bebişine bende hamile kıyafetlerinden nefret ediyorum kendime bi pantolon bi gömlek aldım daha seftelemedim inan hep bol elbiselerime devam ediyorum ama artık giymem gerekecek sanırım karnım bayağı büyüdü

merhaba arkadaşlarr,
bayram bitti tatil bitti yine döndük işlerimizin başına. nasılsınız bebişleriniz nasıl?
bir ikiz haberi okuyup şok oldum ne süpriz Allah analı babalı büyütsün çok sevindim sizin adınıza zordur ama hep heves etmişimdir ikize.
kızlar benim bebiş de bir hareket bir hareket anlatamam sert değil yumuşak ama sanki kız hiç uyumuyor çok sıklaştı hareketleri. internette ilk hamilelikte 20.ay tecrübeli annelerde 16.ayda hareketler hissedilir diyo ama bebek yani bağırsak hareketi olamaz bu kadarıda.kurban eti iyi geldi herhalde kızıma güçlendi mi ne?
benim gibi haftası olanlar hareket var mı nasılsınız?

teşekkür ederiz ikiz olduklarını duyunca şok oluyor insan gerçekten.Senin dediğin gibi bize de kurban etleri çok yaradı daha küçüğüz tekmeleri duymuyoruz ama ben et yedikçe mi ne benim bulantılarım bitti.Sadece sabah uyanınca biraz oluyor onada ben razıyım artık.Umarım kısa zamanda bizde o güzel tekmeleri duyarız

merhaba omrümüz,
kızlar geç gösterir derler aslında ama bellide olmazki benim kız 12haftada açtı gösterdi.bende bayramda tatlı tatlı giyim diye cici bi kıyafet aradım ama nerdee hep kocaman kocaman kıyafetler var.çok göbeğim yok ama normal kıyafetler olmuyo artık hamile olduğum belli olacak derecede göbeğim var.birde aman Allah ım mecburuzya nasıl pahalı satıyolar normalde 30-40tl ye aldığımız kışlık kalın kumaş yada kaşe elbiseler 90-100.güzelde olsalar içim gam yemeyecek. genç işi değil bide insan giyince kendini yaşlı hissediyor.
sen bu işe el at ilk müşterin benim:))

Selam cici anneler

mavi45, hayırlı olsuuuunnn
Çok güzel bir haber bu ya, sağlıkla kucağına al ikizlerini inş..

bence de hamile kıyafetleri ne tarz olarak ne de fiyat olarak uygun oluyor.ben dikiş dikiyorum çok şükür de olmayan pantolonlarımı hamile pantolonuna çevirdim.elbise falan diktim.yoksa altından kalkılacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…