Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam kızlar günaydın,

Bugün işe öğlen gelecektim 10 kasım anma törenleri için kızın okuluna gitmiştik anacım nasılda uzun sürdü fenalık geçirdim mi birde oralarda korktum tek başıma gittim birde yanımda kimse yok Allah'ımmm ne korktum şükür düzeldim kısa sürede ama. Size de oluyormu ben uzun süre ayakta duramıyorum içime fenalık geliyor sanki oturmasam bayılıcam sanki.
İşbaşı yaptık bayram ertesi gerçektende çok zor oluyor işe gelmek yaaa

süper ya beceri işte.bende mecbur bulamazsam terziye gidecem kumaş alıp.tabi ucuza gelmeyecek ama en azından adam gibi bişiler olur.

ben de ayakta uzun süre kalmıyorum canım ya, hatta ani hareketler de başımı döndürüyor. yüksek sese de tahammülüm kalmadı

ayy evet ya bende uzun süre ayakta duramıyorum bayılacak gibi oluveriyorum ve eskiden hızlı yürüyen ben şimdi yavaş yavaş gidebiliyorum yetişemiyorum arkadaşlara, iyice büyüyünce göbekler ne olcak bilmem

ne mutlu sana benimde annem dikiş dikiyor neyseki, şimdiye kadar hamile kıyafeti dikmedi erken dedi ama artık sıkıştırmaya başlıyacam sende varsa güzel modeller yolla banada

kızlar merhaba bugün gene hüzünlüyüm anlatamam size ihtiyacım var ağlamaktan gözlerim şişti.eşim gene mesaj atmış bana ''geçmişinle ilgili şüphelerim var senden bana kadın olmaz acil boşanmak istiyorum'' diye.

allahım yaa şimdide iftirayamı başvurdu bu nasıl bi çirkinleşmedir böyle aklım dimağım durdu. kayınpederime telefon açıp attığı mesajdan bahsettim bu durumu artık babama aktarıcağımı ve nasıl çözülecekse öyle çözsünler dedim.insan mesnetsiz böyle cümleler sarfedermi sabrımımı sınıyoor hiçmi vicdanıyla başbaşa değil anlayamıyorum çözemiyorum acil boşanmak istiyorum dedi.derdim zaten bu kadar incitici laflar söyleyen biriyle aynı yolda yürümek değil ama hukuken cezasını çekmesini istiyorum şaşatım kaldım allaha sığındım.babamla konuştum biraz önce bana gönder mesajı kızım dedi.çok şükür annamle babama bana verdikleri için

HayAllah..
konunuzu tam olarak bilmiyorum ama sanırım eşiniz size iftira ediyor...

bence biraz zamana bırakın..yanılmıyorsam hamilesinizde..bu süreçte sadece bebişinizi düşünün..

şuanda üzüntü,sinir,keder size yaramaz..bebişi bi sağlıkla kucağınıza alın hele..eşinizde o zamana kadar ıslah olur inşallah..

hay Allah nasıl bir insanmış ya...acil boşanmaya çalışarak ne yapıyo acaba çocuğa nüfusunu vermemek mi.var gizli bi politikası ve onun bozulmaması için uğraşıyor.boşanmak isteyen o ama sana diretiyor başvuru için ve bebek olana kadarda boşanmaya çalışıyor.benim anladığım şu, bebekten sonra boşanırsanız kütükte çocuklu görünecek ve boşansanızda insan evladından boşanamaz çocuk her zaman için ondan hak talep edebilecek.başka evlilik yapsada nüfusta bu çocuğuda çıkacak.birde senden talep ediyo ki nafakadır bilmem nedir bişi isteyemeyesin. takma canım böyle baba olmaz olsun.bebek doğmadanda boşanma o dava edersede elinden geleni hukuki açıdan ardına koyma ama doğumdan sonra.mesajları falan hele sakın silme aleyhine delil olarak kullan.hamile bi kadına bu kadarda yapılmaz ki ya yuh...

tatlım daha önceki mesajında aynen şunu yazmıştı '' doğumdan önce ilişkimzin resmiyette bitmesini istiyorum diye. bende dedimki boşanmak istiyorsan sen aç sonra yok sen aç dedi bende açmıyorum ve boşanmıyorum dedim bu çocuğun günahı ne ben bunu kimin üstüne kaydettirim ne saçma sapan laf . sen her şeye çözüm buluyorsun bunuda çözersin artık dedi. yazdığı mesajları koruyorum benim cevaben ona gönderdiklerimide koruyorum.maddi olarak eşimden daha güçlü durumdayım ondan herhangi maddi bi talebim olmayacağını biliyor.ama bu tacizler gece yarısı bana çektiği mesajlar iftiralar ya allahım ben nasıl bi insanla evlendim diye kahroluyorum . bu nasıl bi mahalle ağzıdır insan hiçmi saygınlığını koruyamaz güya kendime eş değer statüde ve aile yapısında olsun istedim karşıma neler çıktı.adam okumuş doktor olmuş ama kenar mahallenin zibidisi gibi davranıyor.

canım ya yapma üzme kendini, nasıl bi vicdan bunu yapar anlayamıyorum. bence maddi açıdan düşünmüş olabilir nafakadan falan kurtulmak istiyor olabilir ama bence hakkını sonuna kadar ara seni bu halinle bu kadar üzmeye hakkı yok sonuçta baba olacak sorumluluk almak zorunda. allah kimseyi çaresiz bırakmasın. sabret canım geçecek inşallah bu kötü günler.

canım sıkma canını herşey olucagına varır ama bu yaptıgı cok ayıp sanırım hamilesinde üzme kendini sadece bebeğini düşün

ya ben ne yapim bilmiyorumki hay allahım aklımdan neler geçiyor bi bilseniz.. büyük amcama haber vermeyi, kenara çektirmeyi bi temiz dövdürmeyi bile düşünüyorum akıl sağlığımı yitirdim hastalıklı şeyler düşünürken buluyorum kendimi.ya bir ceza diliyorum allahtan tez zamanda böyle başına bişi düşşün benden bilsin allahım ben neler ettim felan diye bi toparlansın insan felan olsuın... toplu beddua topiği açıp beddua sinerjisi yapmayı bile düşünüyorum varın siz düşünün artık

canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum, eminim hukuken bir yaptırım bulabilirsin ama herşeyden önce ne olur kendin ve bebeğin için sakin olmaya çalış. Ailen de senin gibi sağduyulu insanlar çok şanslısın böyle durumlarda onların desteği de senin ayakta durabilmen kadar önemli. Seni daha fazla üzmek istemiyorum canım yine de fikrimi söylemeden edemeyeceğim. Eşinin bu kadar acele etmesi normal değil. Yani tamam anlaşamazsınız, bebeğe rağmen yürümez, ayrılmaya karar verirsiniz herkesin kendi bileceği birşey ama bu adamın yaptığı bana farklı geldi. Ya ailesiyle anormal bir durum var ortada yani bir anda senden nefret etmeye karar vermişler onu bir anda ayırmaya çalışıyorlar, ki babasıyla yaptığın konuşmadan bunu çok mümkün görmüyorum, ya da bu adamın evlilik dışı başka bir ilişkisi var. Daha fazla çirkinleşmemesi için onunla devam etmek konusunda bir talebin olmadığını açıkça göstermelisin bence. bir de avukatla acilen görüş derim. dur hatta ben bir avukat arkadaşımı arayacağım bu konunun hukuki bir yönü olur mu diye. Hamile halinle sana şu yavrucağa yaptığı eziyetin bedelini hiçbir şekilde ödemesi mümkün değil. Allah ona da hakettiğini verecektir buna eminim.

kadifegüle katılıyorumm..herşeyi sakla...yavaş yavaş klasik iftiralara da başlamış...sen tepkisiz kaldıkça aadam daha çok çıldırıo sanırım..adamın niyeti ortada ama bi tanıdığın arkadaş avukatın olsada sorabilsen keşke... yaşadığın olaylar gerçekten çok üzücü Allah sana sabır versin...bi sürü depresif hastalalık var dışardan hemen anlaşılmayacak, zeki olupta şizofren olan çok kişi var, ben adamın psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüorumm hatta ilaçla tedavisi gerektirecek kadar ağır bence durumu yazık ki doktorlukda yapıyor o psikoloji ile gelecek hastanın sonunu düşünemiorum..normal insanların bunu yapması mümkün değil zaten..inadına nafaka al derim ama böyle insanla da uğraşılmaz..sen bebişini düşünn aşkın ta kendisi oo :)

Canım çok üzüldüm sakın moralini bozma bebeğini düşün o düşünmüyor sen düşün onuda üzme sakın Allah yardımcın olsun Allah'tan anne baba gibi desteğin var o konyda şanslısın öyle düşün.

iyiyki sizler varsınız teşekkür ederim nefesimin kesildiğini hissettim bugün çözümleyemedim.ama adaletin terazisine ,ve tanrının merhametine sığınıyorum.bu hastalıklı davranışların muhakkak benim görebileceğim bir cezası olmalı.

kızlar merhaba bugün gene hüzünlüyüm anlatamam size ihtiyacım var ağlamaktan gözlerim şişti.

.........

Yazılanları okudum, inanamadım. İki insanın anlaşamaması çok normal ama durumu bu noktaya gelmesi ne kadar çirkin. Yaşadığın şeyler çok zor, fakat en önemlisi sen ve bebişin sağlığı, biliyorsun. Çok şükür ki ailenin desteği de varmış, yalnız değilsin.
Allah, herkese yaptıklarının karşılığını verecektir zaten. Dua et bol bol.. Ve zor olsa da moralini yüksek tutmaya çalış

canım avukat arkadaşımla yeni görüşebildim. durumu özetledim. ilk söylediği şey ister boşanmış ol ister evli evli kaldığınız süre içinde hamile kaldıysan bebeğin resmi olarak babası o oluyor, ismini vermeme gibi bir durum sözkonusu değil. ancak doğumdan sonra bebeğin kendinden olmadığını iddia eder ve dna testiyle ispatlayabilirse bu durum değişebilir başka yolu yok. yani sen bi gün de evli kalsan ertesi gün boşansan o sürede hamile kalırsan bebeğin resmi babası o oluyor. senin eşin bunu bilmiyor sanırım . ayrıca bunun için boşanma davasını ister sen aç ister o açsın önemli değil değişen bişey yok. şuan sana attığı iftiradan ötürü savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin. aynı evde ya da ayrı evlerde yaşıyorsanız duruma göre sana yaklaşmasına tedbir konabilir. arkadaşımın tavsiyesi önce boşanma davası ardından bunun içerisinde maddi manevi tazminat davası açman yönünde. senin ekonomik durumunun ondan iyi olması sana bu yaptıklarını haklı göstermez. mahkeme kararıyla doğum ve gebelik masraflarını ödemek zorunda kalacak. ve canım çocuğunun olduğunu da artık saklayamaz çünki vukuatlu nüfus kaydı diye birşey var, evlenirken herkes çıkarıyor, orada hanesinde evlenen boşanan doğan ölen hepsi yazar. şuan aklıma gelen birşey, doğum olmadan saklayabilir çocuklu olduğunu bence birilerini kandırabilir bu sürede. o yüzden yapabilirsen doğuma kadar boşanma. hiç bir hakim sen istemeden kısa sürede seni boşamaz zaten bu adamın planı da boşa gider böylelikle. keşke bunlara hiç gerek olmasa ama şu şartlar altında yaptığını yanına bırakmamak en iyisi.elbette kanunlar çerçevesinde. sen çok cesur ve akıllı birisin çocuğun babadan görmediği şansı senden görüyor. Allah yardımcın olsun. Buradan ya da özelden yazabilir arkadaşıma sormak istersen soru sorabilirsin. Allah sana ve bebeğine sağlık huzur versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…