bence de hamile kıyafetleri ne tarz olarak ne de fiyat olarak uygun oluyor.ben dikiş dikiyorum çok şükür de olmayan pantolonlarımı hamile pantolonuna çevirdim.elbise falan diktim.yoksa altından kalkılacak gibi değil
Selam kızlar günaydın,
Bugün işe öğlen gelecektim 10 kasım anma törenleri için kızın okuluna gitmiştik anacım nasılda uzun sürdü fenalık geçirdim mi birde oralarda korktum tek başıma gittim birde yanımda kimse yok Allah'ımmm ne korktum şükür düzeldim kısa sürede ama. Size de oluyormu ben uzun süre ayakta duramıyorum içime fenalık geliyor sanki oturmasam bayılıcam sanki.
İşbaşı yaptıkbayram ertesi gerçektende çok zor oluyor işe gelmek yaaa
Selam kızlar günaydın,
Bugün işe öğlen gelecektim 10 kasım anma törenleri için kızın okuluna gitmiştik anacım nasılda uzun sürdü fenalık geçirdim mi birde oralarda korktum tek başıma gittim birde yanımda kimse yok Allah'ımmm ne korktum şükür düzeldim kısa sürede ama. Size de oluyormu ben uzun süre ayakta duramıyorum içime fenalık geliyor sanki oturmasam bayılıcam sanki.
İşbaşı yaptıkbayram ertesi gerçektende çok zor oluyor işe gelmek yaaa
bence de hamile kıyafetleri ne tarz olarak ne de fiyat olarak uygun oluyor.ben dikiş dikiyorum çok şükür de olmayan pantolonlarımı hamile pantolonuna çevirdim.elbise falan diktim.yoksa altından kalkılacak gibi değil
kızlar merhaba bugün gene hüzünlüyüm anlatamam size ihtiyacım var ağlamaktan gözlerim şişti.eşim gene mesaj atmış bana ''geçmişinle ilgili şüphelerim var senden bana kadın olmaz acil boşanmak istiyorum'' diye.
allahım yaa şimdide iftirayamı başvurdu bu nasıl bi çirkinleşmedir böyle aklım dimağım durdu. kayınpederime telefon açıp attığı mesajdan bahsettim bu durumu artık babama aktarıcağımı ve nasıl çözülecekse öyle çözsünler dedim.insan mesnetsiz böyle cümleler sarfedermi sabrımımı sınıyoor hiçmi vicdanıyla başbaşa değil anlayamıyorum çözemiyorum acil boşanmak istiyorum dedi.derdim zaten bu kadar incitici laflar söyleyen biriyle aynı yolda yürümek değil ama hukuken cezasını çekmesini istiyorum şaşatım kaldım allaha sığındım.babamla konuştum biraz önce bana gönder mesajı kızım dedi.çok şükür annamle babama bana verdikleri için
kızlar merhaba bugün gene hüzünlüyüm anlatamam size ihtiyacım var ağlamaktan gözlerim şişti.eşim gene mesaj atmış bana ''geçmişinle ilgili şüphelerim var senden bana kadın olmaz acil boşanmak istiyorum'' diye.
allahım yaa şimdide iftirayamı başvurdu bu nasıl bi çirkinleşmedir böyle aklım dimağım durdu. kayınpederime telefon açıp attığı mesajdan bahsettim bu durumu artık babama aktarıcağımı ve nasıl çözülecekse öyle çözsünler dedim.insan mesnetsiz böyle cümleler sarfedermi sabrımımı sınıyoor hiçmi vicdanıyla başbaşa değil anlayamıyorum çözemiyorum acil boşanmak istiyorum dedi.derdim zaten bu kadar incitici laflar söyleyen biriyle aynı yolda yürümek değil ama hukuken cezasını çekmesini istiyorum şaşatım kaldım allaha sığındım.babamla konuştum biraz önce bana gönder mesajı kızım dedi.çok şükür annamle babama bana verdikleri için
hay Allah nasıl bir insanmış ya...acil boşanmaya çalışarak ne yapıyo acaba çocuğa nüfusunu vermemek mi.var gizli bi politikası ve onun bozulmaması için uğraşıyor.boşanmak isteyen o ama sana diretiyor başvuru için ve bebek olana kadarda boşanmaya çalışıyor.benim anladığım şu, bebekten sonra boşanırsanız kütükte çocuklu görünecek ve boşansanızda insan evladından boşanamaz çocuk her zaman için ondan hak talep edebilecek.başka evlilik yapsada nüfusta bu çocuğuda çıkacak.birde senden talep ediyo ki nafakadır bilmem nedir bişi isteyemeyesin. takma canım böyle baba olmaz olsun.bebek doğmadanda boşanma o dava edersede elinden geleni hukuki açıdan ardına koyma ama doğumdan sonra.mesajları falan hele sakın silme aleyhine delil olarak kullan.hamile bi kadına bu kadarda yapılmaz ki ya yuh...
canım ya yapma üzme kendini, nasıl bi vicdan bunu yapar anlayamıyorum. bence maddi açıdan düşünmüş olabilir nafakadan falan kurtulmak istiyor olabilir ama bence hakkını sonuna kadar ara seni bu halinle bu kadar üzmeye hakkı yok sonuçta baba olacak sorumluluk almak zorunda. allah kimseyi çaresiz bırakmasın. sabret canım geçecek inşallah bu kötü günler.
canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum, eminim hukuken bir yaptırım bulabilirsin ama herşeyden önce ne olur kendin ve bebeğin için sakin olmaya çalış. Ailen de senin gibi sağduyulu insanlar çok şanslısın böyle durumlarda onların desteği de senin ayakta durabilmen kadar önemli. Seni daha fazla üzmek istemiyorum canım yine de fikrimi söylemeden edemeyeceğim. Eşinin bu kadar acele etmesi normal değil. Yani tamam anlaşamazsınız, bebeğe rağmen yürümez, ayrılmaya karar verirsiniz herkesin kendi bileceği birşey ama bu adamın yaptığı bana farklı geldi. Ya ailesiyle anormal bir durum var ortada yani bir anda senden nefret etmeye karar vermişler onu bir anda ayırmaya çalışıyorlar, ki babasıyla yaptığın konuşmadan bunu çok mümkün görmüyorum, ya da bu adamın evlilik dışı başka bir ilişkisi var. Daha fazla çirkinleşmemesi için onunla devam etmek konusunda bir talebin olmadığını açıkça göstermelisin bence. bir de avukatla acilen görüş derim. dur hatta ben bir avukat arkadaşımı arayacağım bu konunun hukuki bir yönü olur mu diye. Hamile halinle sana şu yavrucağa yaptığı eziyetin bedelini hiçbir şekilde ödemesi mümkün değil. Allah ona da hakettiğini verecektir buna eminim.kızlar merhaba bugün gene hüzünlüyüm anlatamam size ihtiyacım var ağlamaktan gözlerim şişti.eşim gene mesaj atmış bana ''geçmişinle ilgili şüphelerim var senden bana kadın olmaz acil boşanmak istiyorum'' diye.
tatlım daha önceki mesajında aynen şunu yazmıştı '' doğumdan önce ilişkimzin resmiyette bitmesini istiyorum diye. bende dedimki boşanmak istiyorsan sen aç sonra yok sen aç dedi bende açmıyorum ve boşanmıyorum dedim bu çocuğun günahı ne ben bunu kimin üstüne kaydettirim ne saçma sapan laf . sen her şeye çözüm buluyorsun bunuda çözersin artık dedi. yazdığı mesajları koruyorum benim cevaben ona gönderdiklerimide koruyorum.maddi olarak eşimden daha güçlü durumdayım ondan herhangi maddi bi talebim olmayacağını biliyor.ama bu tacizler gece yarısı bana çektiği mesajlar iftiralar ya allahım ben nasıl bi insanla evlendim diye kahroluyorum . bu nasıl bi mahalle ağzıdır insan hiçmi saygınlığını koruyamaz güya kendime eş değer statüde ve aile yapısında olsun istedim karşıma neler çıktı.adam okumuş doktor olmuş ama kenar mahallenin zibidisi gibi davranıyor.
canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum, eminim hukuken bir yaptırım bulabilirsin ama herşeyden önce ne olur kendin ve bebeğin için sakin olmaya çalış. Ailen de senin gibi sağduyulu insanlar çok şanslısın böyle durumlarda onların desteği de senin ayakta durabilmen kadar önemli. Seni daha fazla üzmek istemiyorum canım yine de fikrimi söylemeden edemeyeceğim. Eşinin bu kadar acele etmesi normal değil. Yani tamam anlaşamazsınız, bebeğe rağmen yürümez, ayrılmaya karar verirsiniz herkesin kendi bileceği birşey ama bu adamın yaptığı bana farklı geldi. Ya ailesiyle anormal bir durum var ortada yani bir anda senden nefret etmeye karar vermişler onu bir anda ayırmaya çalışıyorlar, ki babasıyla yaptığın konuşmadan bunu çok mümkün görmüyorum, ya da bu adamın evlilik dışı başka bir ilişkisi var. Daha fazla çirkinleşmemesi için onunla devam etmek konusunda bir talebin olmadığını açıkça göstermelisin bence. bir de avukatla acilen görüş derim. dur hatta ben bir avukat arkadaşımı arayacağım bu konunun hukuki bir yönü olur mu diye. Hamile halinle sana şu yavrucağa yaptığı eziyetin bedelini hiçbir şekilde ödemesi mümkün değil. Allah ona da hakettiğini verecektir buna eminim.
kızlar merhaba bugün gene hüzünlüyüm anlatamam size ihtiyacım var ağlamaktan gözlerim şişti.
.........
iyiyki sizler varsınız teşekkür ederim nefesimin kesildiğini hissettim bugün çözümleyemedim.ama adaletin terazisine ,ve tanrının merhametine sığınıyorum.bu hastalıklı davranışların muhakkak benim görebileceğim bir cezası olmalı.
iyi akşamlar arkadaşlar herkese.Geçen hafta yani ayın 3ünde doktor randevumuz vardı ve heycanla bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik ki bebeğimizin bir değil iki tane olduğunu öğrendik.Bebeğimizin bir tanesi kendini 15. haftaya kadar saklamış ve bize süpriz yapmıştı.Bu haberi aldığımızda gerçekten çok şaşırdık ve 5-6 gündür ikiz bebek ile ilgili araştırma yapmaktayız.Cinsiyetlerimizi öğrenemedik ama haftaya yeniden doktorumuz bizi bekliyor.Bizi mutlu eden bu haberi sizinlede paylaşmak istedim.Bu arada hepinizin bayramını da kutluyorum.[/QUOOO
OOooo! Hayırlı olsun mavi45Maşallah ikizlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?