canım bende acemiyim bilmiyorum ama dediğin şey bende uzun zamandır oluyor yani bebek toplanıyor bi tarafa orası yükseliyor diğer taraf alçalıyor ben 3 kez nst ye girdim şimdiye kadar hiç sancı çıkmadı bende kasılma nasıl bişey bende bilmiyourm yani
tatlim bahsettiginden daha farkli gibi bu ya, o dedigin bana da cok oldu son birkac aydir ama simdi ogleden beri daha az araliklarla daha da sertlesiyor karnim, hayirlisi bakalim, 10 dakikada 2-3 kez olursa bunlar hastaneye gitmek gerekir diyor nette, kismet, Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
allah yardımcınız olsun canım benim dediğim biraz bebeğin hareketleri ile alakalı sanırım rahminde olması lazım kasılmanın ben ablama hep soruyorum oda onu anlarsınız o çok farklı bişey dyor...
a.şahin canım her erkek bir olmuyor malesef valla nazar değmesin eşimden çok memnunum haaaa benimkininde tuhaf huyları yok değil ama ben daha huylu olduğumdan sorun yokbiz herşeyde mantıkla hareket ediyoruz aklın yolu bir deyip orta yolu buluyoruz çok şükür
a.şahin canım artık bütün belirtiler var sende ha doğurdun haa doğurcan
bende bişey sorucam kızlar bugün iç çamaşırımda lekelenme oldu tuvalet kağıdı ile silince kan falan yok ama iki kez iç çamaşırım lekelendi sizce normalmi napsam cuma günü kontrolüm var yarınmı gitsem acaba herhangi bir rahatsızlığım yok bebeğimin hareketleride normal ...
seni çok iyi anlıyorum canım..insan bi kere evlenince artık baba evinde o kadar da rahat edemiyor insan ..kendi düzenini kendi evini özlüyor arıyor...ilk kızımı dünyaya memlekette getirdim annemler ve kayınvaldemler hepimiz çok yakın orutuyoruz hatta ben kayınvalidemlerin üst katında annemler de karşı cadde üstündeler lohusayken herkes geldi bişeler yaptı sağosunlar herkes yardımcı oldu ama kafam kazan gibiydi her biri şunu şöle yap bunu böle yap dedi durdu tabii iyiliğimi düşünerektem ama yorucu oluyor tabii herkesi menun etmeye çalışmak o halinle...şimdi doğudayım tek kardeşim eşim ve kızım olacağız bebişin başında..başım rahat olacak bu sefer insan ailesini arıyor tabii ama bazen de kafası sakinlik istiyor insanınn sessizlikte dinlenmek...Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...canım benimki şaka zaten hayırlısıyla inşallah normal doğum yaparsın tabi bende öleya zaten anneler çekiyor bütün dertlerimizi bende 5 aydır ailemin yanında ankaradayım eşimden uzaktayım eşim izmirde ilk bebişi ailemin yanında doğurayım dedim buraya geldim allah razı olsun bana çok iyi bakıyolar ama ben sıkıldım artık evime gitmek istiyorum her yaptıkları gözüme batıyor belki şimdi annesinden uzak olan yeni anneler kızacak ama kendi evin olduktan sonra bu kadar uzun sürede baba evinde kalınmıyor ... bebişimi alıp biran önce evime dönmek istiyorum ama bu hayalim en erken mayısın sonunu bulur herhalde kısmet önce bebişimi bi kucağıma alayımda
canım yaa büyümüştür annesi yeri daralmıştır ondan hareket edemiyordur...sanırım herkeste oluyor zaman zman böle bişicik olmaz canım inş merak etme...kızım bugun cok az hareket ettı..babannesıne gıttık yenı geldım eve acaba ondan mı dıorumD anannesıne gıdınce hıc yerınde durmuyor masallah..ama bugun bır tuhaftı bı daha gıtmıcem D
offf saka bır yana canım sıkıldı sımdı yahu bu kız nıye az oynadı suan ıse hıc tık yok .. pasta yedıgım halde((
hastaneden ayrılırken 8.5tu.buhgün bir ölçtürelim hemde 1 haftalık old için genel bi baktıralım dedik.iyiki gitmişiz.17.5 olmuş.gündüz 3ten beri fototerapi alıyor.yarın aynı saatte tekrar ölçüğlecek.9un altına düşerse taburcuyuz.ytoksa yatışa devam.kadıfegül seni şimdi daha iyi anlıyorum.kucak almak gözünü açmak yasak.daha doyamadan ayrı kaldık.bitek sağdığım sütü biberonla veriyorum ve altını değişmek var.allahım sağlığı için olduğundan dayanmaya çalışıyorum.
a.şahin bebeğin odası harika olmuş.allah sağlıkla yatmayı nasip etsin güzelimm.
vusi allah analı babalı büyütsün.uzun ömürlü olsun canım..
kızlar kızımın oda hazırlıkları bitiyor inşallah bi beşiğimiz kaldı burdakini kendi yatak odama alacağım beşikte haftasonu yerini alcak inşallah
Eki Görüntüle 388337 Eki Görüntüle 388338 Eki Görüntüle 388339 Eki Görüntüle 388340 Eki Görüntüle 388341 Eki Görüntüle 388342 Eki Görüntüle 388343 Eki Görüntüle 388344 Eki Görüntüle 388345 Eki Görüntüle 388346 Eki Görüntüle 388347 Eki Görüntüle 388348 Eki Görüntüle 388349 Eki Görüntüle 388350 Eki Görüntüle 388351 Eki Görüntüle 388352 Eki Görüntüle 388353
hastaneden ayrılırken 8.5tu.buhgün bir ölçtürelim hemde 1 haftalık old için genel bi baktıralım dedik.iyiki gitmişiz.17.5 olmuş.gündüz 3ten beri fototerapi alıyor.yarın aynı saatte tekrar ölçüğlecek.9un altına düşerse taburcuyuz.ytoksa yatışa devam.kadıfegül seni şimdi daha iyi anlıyorum.kucak almak gözünü açmak yasak.daha doyamadan ayrı kaldık.bitek sağdığım sütü biberonla veriyorum ve altını değişmek var.allahım sağlığı için olduğundan dayanmaya çalışıyorum.
a.şahin bebeğin odası harika olmuş.allah sağlıkla yatmayı nasip etsin güzelimm.
vusi allah analı babalı büyütsün.uzun ömürlü olsun canım..
günaydın kızlar
anacım nıye kımseler yok burada,Armin dün korkuttu bizi biraz.dılı genzıne kactı boguluyodu yavrum az kalsın dılını acana kadar mahvoldum öldüm öldüm dirildim o 5 sanıyede.peşine kustu hemen rahatladı yavrucum.
kızlar kızımın oda hazırlıkları bitiyor inşallah bi beşiğimiz kaldı burdakini kendi yatak odama alacağım beşikte haftasonu yerini alcak inşallah
Eki Görüntüle 388337 Eki Görüntüle 388338 Eki Görüntüle 388339 Eki Görüntüle 388340 Eki Görüntüle 388341 Eki Görüntüle 388342 Eki Görüntüle 388343 Eki Görüntüle 388344 Eki Görüntüle 388345 Eki Görüntüle 388346 Eki Görüntüle 388347 Eki Görüntüle 388348 Eki Görüntüle 388349 Eki Görüntüle 388350 Eki Görüntüle 388351 Eki Görüntüle 388352 Eki Görüntüle 388353
kızım bugun cok az hareket ettı..babannesıne gıttık yenı geldım eve acaba ondan mı dıorumD anannesıne gıdınce hıc yerınde durmuyor masallah..ama bugun bır tuhaftı bı daha gıtmıcem D
offf saka bır yana canım sıkıldı sımdı yahu bu kız nıye az oynadı suan ıse hıc tık yok .. pasta yedıgım halde((
günaydın kızlar
anacım nıye kımseler yok burada,Armin dün korkuttu bizi biraz.dılı genzıne kactı boguluyodu yavrum az kalsın dılını acana kadar mahvoldum öldüm öldüm dirildim o 5 sanıyede.peşine kustu hemen rahatladı yavrucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?