Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Permersayyybnde hep Ada harekt edio sanardim.megersem o kasilmaymis:))) bilmedigimizden .cook simsiki oluo semsert bir ynda bebis kasilmalr cnm onlar,Funda da olsaydi yazardi sana hadiiiii bkalim hayirlisi.herkesin suyu gelck diebirsey yok.eger cook sIklasirsaaa doktorrrrr
Martimiyi bari inmissn hemen.yaaa yuzuklern gelio mu?? Ben takamiyorum.gerci gelsede daha takmam 3 ay bebisle zor

Günaydın kızlar

gorkemli
Hemencik düşer sarılığı inşallah da evinize gidersiniz bir an önce canım geçmiş olsun.

elemsu
Oyy geçmiş olsun kuzuna da sana da. Ben panikten dokunamazdım herhalde yaa :18: Aman son korkun olsun inş..

gorkemli denız cadısına cok cok gecmıs olsun cnm..en kısa zamanda tabrcu olursunuz ınsallah..uzmez annesını sen merak etme..

elemsu aman kuzum g.olsun sanada..cok dıkkatlı olmak gerekıyor.allahtan yanındaymıssında kotu sonuclanmamıs..Allah korusun bı daha olmasın ınsallah..

dun gun boyu oynamayan kızım ıcın baya uzulmus ve panık yapmıstım..gece 2.00 gıbı yatıyordumkı Allahh o da nee:)))) benım kız oryantale basladı heueheueeheuee:)) ee tabı anneyı uzdugunu anladı canım kızm yarım saat kıvrandım yatakta..
bugun evde tekım canım sıkılıor napsamkı..nereye gıtsem acepp:))

Golgemayyy yer mi biraktin cocuga iki oynasin:))) son zmnlarda tekmeler pek mumkun olmuo cnm bNm hemen herseye sIkilmaaa

haklısın kuzum ama ıste panık yapıyor ınsan bu hafta cok hareketlıydı bırden olmayınca tuhaf oldumda Allahtan annesıne saka yapmıs heueeheueheueue:))

canım çok güzel bir oda olmuş güzel günlerde kullanın inşallah ahhh ahhhh benim içimde kaldı yaaa oda yapma isteği gerçi annem burda yatak aldı torunu için bizde onu süslüyoruz falan

tşk ederim cnm benim inşallah herkesin başına sende kendi evine geçtiğinde dilediğin gibi yaparsın

benim kız maşşallah cnm bi hareketli hele müzik duymaya dursun kıpır kıpır bazen hareket etmiyor babası soruyor kızım hareket ettimi tekmeledimi yok diyorum bırak uyusun bende rahat edeyim az demeye kalmadan zilli sanki babasını duyuyo bi tekmeler bi vurmalar sorma gitsin

a.sahın oda cok guzel olmus cnım.ellerıne saglık..gule gule buyusun bebıs:)
permers hadı sekerım bu hafta bıtmeden senden bır atak beklıyoruz:) gelsın bebısın

cnm çok sağol inşallah darısı herkesin başına

çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda düşer kavuşursunuz
amin cnm inşallah

çok sağol cnm darısı herkesin başına walla bizim kız çıkmıyor kaldı içimde öylece :)

canım odanız çok cici olmuş güle güle kullanın

çok sağol cnm ya

çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız o durumu

Elemsuayy gecmis olsn.goruon mu bak 5 dk. Uzak durmamali,ne kdr tehlikeli Allah korusun .dimi kimse yok bak sen de dogurdun burdasin,nerdeyse cogu kacak.
A.sahinoyyyy iyi gunlerde kullanih cnm gule gule misil misil uyusu. Odasinda.

sağol cnm ya amin inşallah

ayy inşallah cnm ya sabırsızlıkla kızımın gelmesini bekliyorum artık

bak gördünmü korkulcak bişey yok
bugün otur akşama kadar yat dinlen cnm

merhaba güzel annişler
dün gece karnımın altı ve rahmimin ağrısından uyuyamadım çok kötüydüm hala da ağrıyor
kaynanam çatlıyor ondandır dedi krem falan sür dedi
bence çatlama değil kızımın baskı yaptığını hissediyorum bazı hareketleri nefesimi kesiyor
ben normalde alttan çıtçıtlı badi giyerim asla normal atlet giyinemem ama dün gece eğilipte çıtçıtlarını kapatamadım bile ağrımdan
nedendir acep????

hemende kaynananın üstüne at suçu
sıkma canını bıseyy yoktur ama her ıhtımale karsı.ıcın rhat etsın dr unu ara..tatlım

yok canım iyiyim akşam bi duş aldım birazda gergin bi gün geçirdim kendi kendime bi duygusallık b alınmacalar vardı bende dün neyse bi duş aldım sonra kitabımı okudum iyide uyumuşum şimdi iyiyim yarın için dr randevusunu alıcam artık yarın dr söylerim

Yaaa sorma doğumlar yaklaştıkça biz herşeyi kafaya takar olduk allahım biran önce hayırlı kolay doğumlar nasip etsin ....

öle canım benim evimden uzak kalma sürem biraz uzadı neyse artık kısmetse mayıs sonuna doğru evimde olucam annemde benimle gelicek 1 hafta falan yanımda kalıcak ordaki düzenimizi kurup geri dönücek gerçekten şu sıra sakinliğe çok ihtiyacım var tatil yapmak istiyorum yaaaaaaaa

canım alttan kesikten korkma çünkü kesinlikle hissetmiyosun sadece bi iğne vuruyolar alttan ama sancıdan acısını anlamıyosun sadece battığını hissediyosun o kadar ben kesiği hangi ara attılar bilmiyorum bile.tamam sancılar arttıkça doğum yanaştığını biliyosun korku artıyo ama başladımı bitiyo Allah yardım ediyo. bende yalancı sancıları çok uzun çektim ve hep acaba doğum mu başlayacak bu yalancı mı doğum sancısımı diye düşünüyodum ama emin ol doğum sancısı gelince kesinlikle anlıyosun.gerçek doğum sancısının başlangıcı bitişi çok belirgin.sancı geliyo aah diyosun gidiyo sanki 3saniye önce kıvranan sen değilsin çok rahat. bide stres son günler oluyo canım normaldir bende yaktım kavurdum son günler ortalığı.

kasılma ağrı gibi oluyo. sancıda karn taş gibi oluyo. karnın taş gibi olmasıyla bel ağrısı gibi bir ağrı birden girersede doğum sancısı oluyo.a.şahine dediğim gibide başlangıcı bitişi çok belirgin oluyo doğum sancısının.

iyidir arkadaşım iyidir kemiklerin genişliyodur sancılar başlayıncada çabuk açılırsın çatın genişliyodur belkide. benim gece 12,30gibi başladı sancılar 1saat falan ağır çektim sancıyı bi baktılar 8cm haydii doğuma birden açılmama şaşırdı ebeler.ama aynı senin gibi uzun süre kasılma ve yalancı sancı çektim doğumumun uzamamasına belkide onun faydası oldu. iyi tarafından bak. hadi Allah yardımcın olsun..

Elemsuayy gecmis olsn.goruon mu bak 5 dk. Uzak durmamali,ne kdr tehlikeli Allah korusun .dimi kimse yok bak sen de dogurdun burdasin,nerdeyse cogu kacak.
A.sahinoyyyy iyi gunlerde kullanih cnm gule gule misil misil uyusu. Odasinda.

sorma canım sabaha kadar başında nöbet tuttuk valla,ya yanında olmasaydım Allah korusun,düşünmek bile istemiyorum

Cnmmmmmmm( cook uzuldum cnm benim,kiyamam ben Denizime.coook gecmis olsunnnn tatlimm vlla.simdi nslll umarim hmen hbr verebilirsin bana .insallah dusmustur simdi sariligi .agladi mi cok?
sağol teyzesi.canım 1 saate belli olcak haber vercem.ağladı teryzesi.ama annesi daha çok ağladı

ayy büyük geçmiş olsun vallahi insan çok kötü oluyo ama sen soğukkanlıkla açmışsın .ne güzel

teşekkür ederiz teyzeleri.allah hepimizin bebeğini bağışlasın bize

ayy ne bilim ya gün yaklaştıkça korkuda artıyormu nedir anlamadım yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız inşallah çatı da çok açılma olmuşturda rahat doğum yaparım Allah'ın izniyle yarın bi olsun hayırlısıyla başka bişey istemiyorum
inşallah dediğin gibi olur ama ben hiç yürüyüş falan vs hiçbirşey yapmadım görümcemler öyle diyo açılma bol bol yürüyüşle olurmuş korkuttular beni açıkçası

ben ona inanmıyorum artık ben o kadar yürüdüm hareket yaptım nooldu?sonuç:3,5 cm açıklık

kızlar epidural sezeryan olacağı kesinleşti benimki
20 nisan Cuma günü saat 10.30 gibi olacak kısmetse

operasyon öncesi lavman yapılmışmıydı size

gorkemlicnm ya kiyamammm:S yazin 1 saati gecmis belli oldu mu merak ettm
janipamhayirlisi olsunn tatlimmmm cnm bana yapildi ama herkese yapilmistir die dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…