Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizim de Sali gunu 40'imiz cikti teyzeleri :) anneannemiz ve babamizla dualar ederek yikadik, babamiz ayrica kameraya aldi :)bir tek su 40 ucurma dedikleri gezmemizi yapamadik hala, gunlerdir burada baya bir firtina var.

canim su sab simplex'i nasil kullaniyorsun, gunde kac kez ve hangi olculerle? ben de denesem iyi olacak.

Herkese günaydınlarrr,
Umarım gaz sıkıntısı olanlar geceyi rahat geçirmişlerdir. Bilmiyorum geçmişte bahsedildi mi ama elma yağı da gaza iyi gelir. Yağdan 3 damla kadar topuklarına masaj şeklinde sürerek kullanılıyor. Aktarlarda satılıyor.
bizimde yarıkırkımıza kadar gaz sıkıntımız çoktu. ağlamaktan katılacak gibi oluyordu yavrum benim. Ama şimdi atlattık çok şükür...

amin canım, Allah kabul etmiştir inşallah.. yüzünüzü güldürebildeysek ne güzel :) pipi fena canım, sağı solu belli olmuyor, benimki de gece suladı ayağımı.. valla canım, ben hep aşağıya doğru bağladığım için o şekilde sızdırma hiç olmadı. bizim de ana kucağında kaka yapınca yandan sızıyor, nasıl oluyo sa artık

oyy hayırlı uğurlu olsun canım, maşallahh kuzumuza maşallahhh... burda da havalar nane molla, haziran geldi hala serin.. bizmkilerin şansına işte.. sab simplex i dr bana günde 4 defaya kadar her seferde 8 damla şeklinde kullan dedi. ben de mujj gibi hiç 4 kez kullanmadım. genelde akşamları çok sıkıntı olunca verdim. işe yarıyor yine de. en azından o anı kurtarıyor. belki sabah akşam düzenli versem daha kolay çıkarır. ama bizimki sabah bi şekilde masajla çıkarıyo da akşam hiç çıkaramıyor. :18:

selamm cnm bnm,ay cnm evet ilk ek olacak ama stum gelirken de vermenin anlamsiz oldugunu dusunuyorum.biberonunu yikadim ml acisindan onu kullanayim diye aslinda kasikla yedircem alt tarafi 1 corba kasigi kdr ztn ama elim gitmedi yapamadim.gerci birkac gune de 5 aylik olacak ay ne bileyim kafam durdu.mama alan bebeklerde alerji ileri yaslarda olma olasiligi da cok buarada aklima gelmisken yazayim.evet insalllah bu pirincli muhallebiyi yedirince de alerjisi olmaz ona.tabiii tabii normal kaka dHA cok kucuk coook zicar:) buyudukce o kdr cok aza iniyorki kaka gunde 1 oluyor.sormaaa gecen de Adadan da bir koku cikti pufff durmaa kacc :))annem diyor durrr bakalim daha yemek yemiyor koku agir geldi yemek yesin o zmn gor:) ama kucukken o kdr da agir kokulu dgldi

martimcnm yok sariliktan dgl,kalcadan bahsetmistim.tabiii ols aonu da anlardi dr. vucudu nsl sari mi bastir parmgini anlarsin cnm ama gozlerde baslar gozlerde biter eger yoksa sukur yok demektir

martimcnm yok sariliktan dgl,kalcadan bahsetmistim.tabiii ols aonu da anlardi dr. vucudu nsl sari mi bastir parmgini anlarsin cnm ama gozlerde baslar gozlerde biter eger yoksa sukur yok demektir

gözlerde yok ama yüzü sarı gibi. gelen giden de aynı şeyi söylüyor. ya onu geçtim de şimdi de kakası yeşilimsi ya. birkaç gündür takip ediyorum. gün içinde 1 kez sarımsı yaptı mesela. şimdi silince pamukta sarı ama suyu yeşilimsi ve bezde koyu yeşil taneceikler var. canım sıkıldı. mikrop mu kaptı ya bu oğluş.. dr a götürsem diyorum öğlden sonra.

canım kakası yeşilleniyorsa üşüyor demektir..sıkı giydir derimm

martimm,kuzummm ne sariligi bkmamisim sizzz kocamn oldunuz vlla nerdeyse 2 aylikoldu oglus/artik yok sarilik riski cmm.vllsa kaka norml geldi bna,koku diosn ayagina corap gydr cnm.usuttumu acaba,gecen Adanin elbse vrdi ustunde sadecr cor yktu o gun kokulydu usuttu die dusundm.ertesi gune gcti cnm.buarada degisk bir damlaya bsladimi?ondn da olur

canım kakası yeşilleniyorsa üşüyor demektir..sıkı giydir derimm

valla ev 26 derece. içine uzun kollu çıtçıtlı badi, üste tulum , alta da tek patıkli alt ve çorap giyiyor. sürekli sırtına bakıyorum ter var mıdiye. gündüz değil de gece bi bakıyorum omuzlarını açmış. gece de 24-25 derece ev. yanlış ne yapıyırum kızlar. ek damlamız da yok mujjcum..

dün bende sadece akşam ağlama krizleri yanaşınca verdim gayet rahat geçirdik akşamı, gün boyuda belirgin bi sıkıntısı yoktu galiba benimkide seninki gibi gün boyu olanı çıkarıyo akşam sorun yaşıyo.neyse bende akşamdan akşama veririm artıkın. bu arada benimki öyle çok gaz çıkarıyoki küçücük bebek şaşıp kalıyorum sesli sesli eğır yemek yemiş üstünede sodayı içmiş gibi...

benimkindede olmuştu doktora gidince sordum normal yeşil kaka olabilir dedi hatta bi açıklama yaptı bağırsakta bekleyip çıkınca mıı beklemeden çıkınca mı oksijenle temas olunca mı valla net hatırlamıyorum böyle bi nedeni varmış.hatta dediğin gibi böle mercimek tanesi gibide taneler vardı olabilir dedi doktor. sarılık için parmağını bastır bak

sorma 7-8 defa alttan atıyo bizimki de, yuuhh diyorum ama maşallahhhh, onları atmasa nolurdu halimiz.

mesela az önceki bağırsakta beklemeden çıkandı. çünkü sabah 6da yapmıştı. o kaka gecenın bağırsakta bekleyen kaksıydı ama bi de 10 da yaptı. o yeni kakaydı. ikisi de aynı renkte. ayy inşallah dr unun dediği gibidir. insan korkuyor ya. siz nasıl oldunuz bu arada ?

uyandığında ben yelekte giydiriyorum o sıcağı üzerinden atana kadar canım, altımızzda da iki kat ve çorap oluyo..evler hala buzz gibi..ben bile hırkayla oturuyorum, dediğin gibi kontrol ediyorum terini uyuyup uynadıklarında aşırı sıcak oluyolar.. bilmiyorum giydiriyomusun ama yelek giydirebilirsinn

yeleği genelde ihmal ediyorum. bakalım şimdi uyudu. kalkınca giydireyim ve ayağına sıcak su torbası koyayım. sağol canım, siz nasıslnız? toprak paşa nın keyfi nasıl?

yeleği genelde ihmal ediyorum. bakalım şimdi uyudu. kalkınca giydireyim ve ayağına sıcak su torbası koyayım. sağol canım, siz nasıslnız? toprak paşa nın keyfi nasıl?

aman ihmal etme, bizler bile yataktan kalkınca nasıl ürperiyoruz düüüşünsene

sen mujj a bakma iklimler bir değilki anacım, hava atıp duruyo zaten bize, elbiseler giydirmiş, denize girmiş flnnn
biz öyle şanslı değiliz anacım, Allah'ın Çorum'unda halaaa hava buzzz :))

canım biz günde 2kez kaka yapıyoruz ama yapana kadar da kök söktürüyoruz, eskiye nazaran maşallah çok iyiyiz..
şu gazlı günler bir geçsede rahatlasak.. biizm sıkıntımız mamayla malesef, benim sütüm hiç çoğalmadı
her öğün mamayla ve oldukça fazla miktarda veriyoruz, haliyle sıkıntı veriyor..

senin aylardaki yaptigim bildigim buyuk yanlis,derecen yuksek cnm 24 kafi:) ama bak Adanin da bazen olurdu ayni sekilde kakasi,sorun yktr de dusunuyorum.pirtdaki koku acaba usttu mu demstim ama mumkun dglllmis

kaka ile ilgili söylemeyi unuttum, doktor bana kakasının yeşil olması değil sümüklü aynı zamanda kötü kokulu olursa gel demişti.

canım benim üzülme hiç ,sen olumlu düşün, az bile olsa bi damlası bile değerli. benimde annem gidince azaldı ne yalan söyleyim. ama kafama takmıyorum ki daha da azalmasın diye.. kıyamam ona. ama mama ile beslenen bebeklerde kaka sayısı az olurmuş. ben evirirp çevirip sallıyorum anca öyle çıkarıyor bizimki de.. istanbulda çorumdan farksız. sürekli rüzgarlı..

senin aylardaki yaptigim bildigim buyuk yanlis,derecen yuksek cnm 24 kafi:) ama bak Adanin da bazen olurdu ayni sekilde kakasi,sorun yktr de dusunuyorum.pirtdaki koku acaba usttu mu demstim ama mumkun dglllmis

dr da 23-24 yeterli dedi. ama bu kezde ben üşüyorum o sıcaklıkta o da üşür gibi geliyor. burda havalar bi öyle bi böyle.. bigünsıcak bigün serin. evde ısıtıcı çalışmıyor ama kapıyı açıyorum buz gibi serinlik geliyor holden kapatıyorum içersi sıcak oluyor. ayarlayamadım gitti. benim aklıma takılan da önceden gün içinde düzelirdi şimdilrde düzelmiyor da. tek başıma rezil olmadan gidip gelebilir miyim acaba. eşim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…