Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

:)) kiyamam yaa,cok da guzel oluyor oyle uyumak ama kendini verip uyuyamadigindan bas agrisinla kalkiyordum ben de oyle uyudugum zmn

kanguru erkek berbekler için ii değilmiş, evet o yüzden ben de ince eleyip sık dokuyorum ve yazın bu ürünleri kullanmak zor olmaz mı diye de düşünüyorum. inşallah armin de sever ergoyu. rahat eersiniz, alınca paylaş deneyimlerini canım. ben de irtibata geçeyim bakalım.

benim eşim geç geliyo ve koliğimiz çoktan başlamış oluyor. o öyle çırpınırken de banyo yaptırmak istemiyorum. bizimki giyinirken çok ağlıyor bir de. memeye kavuşuncaya kadar ağlıyor. çıplak kalmak güvensiz hissettiriyor benim oğluşumu. artık çok rahat anlıyorum tepkilerinden. havalarda ısınmadı gitti ya. suya sokup çıkarsam bi başıma o bile yeter..

evet ayneeeeeeen o durumdayım şimdi :111:

canım armin nin gün içinde bi düzeni var mı normalde? yani easy falan ne alemde? ben belli bir çaba göstermedim ama ege kendi düzenini kurdu. easy programına tam uymasa da bi düzen var artık. gaz sancısı ve kolik bitse süper olacak. ama memede uyuma ve sırt üstü yatamama devam..

maşallah kızına tatlım, valla bi fikrim yok süreyle ilgili.ama önce karaltı olarak görürlermiş, siyah ve beyazı ayırt ederlermiş, sonra da yeşil turuncu kırmızı gibi konttras renkleri seçerlermiş. ne zaman sana bilinçli gülücük atarsa o zaman görüyor bence..

kumaş seçenekleri var canım,ararsan Elem in arkadaşıyım dersin
bzimkide bazen çıldırıyo resmen o kıayfetlerı gıydıremk olüm gıbı geliyo bana memeyi görünce herşey bitiyo

kumaş seçenekleri var canım,ararsan Elem in arkadaşıyım dersin
bzimkide bazen çıldırıyo resmen o kıayfetlerı gıydıremk olüm gıbı geliyo bana memeyi görünce herşey bitiyo

tamam canım, sağol.... memenin gücü diyorum ben ona...

Son düzenleme:
alcak olan varsa kesinlikleeeeeee onermiyorum.bosuna aldim,gecen hfta hadi pazara gidelim dedim esime.1 de arabamiz sigmadi die alisverise ittim o kdr.cok sikici yazin hiic cekilmez.kisin da soguk da yurunmez yolda.tercih sizin bnden dusunceler bunlar

benım aldıgım urun normal kangurulardan farklı bıraz,yıne de kullanmadan bısey söylemek zor tabı arabayla her an her yere gıdılmıyo
bı bakalım kullanıp gorecez,zaten memnun kalmazsak iade edebiliyoruz

yo canım Armin kendi easy sini olusturdugu saolsun,sadece bırı gelirse ya da bız bı yere gıdersek duzenımız bozulabılıyo huzursuzlanıyo bıraz.
sadece 3 .aydan sonra gece için uyku egıtımı vermeyı dusunuyorum becerebılırsem

Selam kızlar

golgemm Maşallah kuzuna canımmm çok benzettim benim cimcimeme, hele saçlar başlar aynı ayy eşime göstersem bizim kız sanar

Merhaba güzel anneler, nasılsınız? Daha önceki sayfalara bakamadım yine ama hyrm'nın mesajını görünce gölgemm bebişinin resmine baktım

Maşallah çok güzel, Allah bağışlasın canım. Biz Pazt. günü 40'ımızı uçurduk babaanneye de gezmeye gittik
Sürekli emme isteği ve ağlama krizi yaşıyoruz bu aralar sanırım kolik denilen şey bu.. Aylık kontrolümüzde uzamış sarılıktan dolayı doktorumuz bayağı
testler istedi İdrar kültüründe sünnet derisinin yapışık olması nedeniyle erkek bebeklerin çoğunluğunda ortaya çıkan bir enfeksiyon olduğunu söyledi doktor bu nedenle de antibiyotik verdi günde 1 kez 2 çay kaşığı, sanırım bu da bebeişim de huysuzluk yapıyor günlerdir ne uyuyorum ne yiyorum anlayamadım doğrusu.. antiniyotiğimiz bittikten sonra 2 gün bekleyip idrar kültürünü yenileyeceğiz inşallaj kültür temiz çıkarsa sünnet yapılması gerekiyormuş hem bebekken daha kolay oluyormuş Hayırlısı olsun.

Gaz için günde 50 ml rezene hazırlayıp içine 1 kesme şeker atıyorum akşama kadar 10-15 cc zor alıyordu gaz sancılarıyla başa çıkamaynca bir kriz anında eşim nöbetçi eczaneden sab aldı gece 10da verdikte 2 saat uyuyabildi. Gündüz de 1saat 1.5 saat sleeper sayesinde uyuyor yavrum İnşallah antibiyotik işe yarar da bebişim bu huysuz günlerden kurtulur. Bu arada erkek bebeklerde bu bakteri illa belirti vermezmiş, idrar kültüründe çıkarmış.

Kalça ultrasonunuzu yaptırdınız mı kızlar? veya nerede yaptırmak lazım, zor mu bizi de bilgilendirir misiniz?

Allaha emanet olun, sevgiler, selamlar

Gözünaydın canım güle güle büyüt Azra prensesi.. Bebişler annelerinin kokularını tanıyorlar evet ama doğumdan itibaren 15-25 cm mesafedeki şeyleri bulanık olarak görebiliyorlar kırmızı,siyah,beyaz gibi zıt renkleri daha kolay seçebiliyorlar 6 ay gibi bir zamanda da görme fonksiyonu tam olarak gelişiyor. Sevgiler..

önce 40 nız hayırlı olsun sonrada geçmiş olsun canım.. kıyamam oğluşuna. iyileşsin hemen.. bizimde yüzü sarı gibi ama baktım gözden gittiyse sarılık bitermi,ş. bizimki kansızlık sanırım. hoş aylık kontrolde dr bi şey demedi, kilo alımı çok iyidi hatta. görkemliylede yazışmıştık.insan evham yapıyor işte. gaz için ben de sab kullanıyorum. kalça kolAY canım. bezini bile açtırmıyor. bi sağ bi sol baldıdan kalçaya yakın ultrasonla bakılıyor. bebişler üzülmüyor yani. biz doğum yaptığımız hastane yaptırdık. radyoloji böl. olan bi hastanede yaptırabilirsin. çok çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
canım 15 gunden sonra goz perdesı kalkıyor3 aya kaar anneyı kokusundan tanıyor..3 aydan sonra anneyı tanıyor 6 aya kadar baska kımseyı tanımıyor..6 aydan sonra cevreyı tanıyor yavas yavas:))) ve bunu bılıyormuydunuzz..bebekler erıskın ınsan gıbı gormeye yanı net gormeye tam 4-5 yaslarında baslarmıs..okudugumda cok sasırmıstım:))
tatlım aksam banyo yaptırmak bebekler ıcın ıyı degıl derler..ımkanı olan gunduz yıkasın..tam hava kararmadan yıkıyorum ben berenı..daha dogrusu henuz cesaret eıp ben yıkayamadım sadece su dokuorum:))
ergo yu cok ovuyorlar bende almayı dusunuyorum..sen kullandıktan sonra paylasırsın kuzum dusuncelerını..
Selam kızlar

golgemm Maşallah kuzuna canımmm çok benzettim benim cimcimeme, hele saçlar başlar aynı ayy eşime göstersem bizim kız sanar
tesekkur ederız teyzesı:)) sende paylasmıstın bır ara yanlıs hatırlamıorsam ve gordugumde berene ne kadarda benzıyor demıstım kendı kendıme:))
bızımkıler cok benzıyor farkettım bende kuzum:)) esmer guzelı olcaklar masallah ıkı kızımızada:))

tsk ler cnm:))
ben 1.ayında yaptırdım kontrolu..cocuk dr una gıttım dogum yaptıgım hast.de..oda radyolojıye yonlendırdı..renklı doppler ckıldıgım yerde yaptılar usg yı Allaha sukur bırsey cıkmadı 2.5 ayımızda tekrar kont.var cnm

tatlım nasılsınız..paşamızın kolık sounundan sıkayetcısın okuyorum formda..ınsallah hemencık gecer tam olarak 4 aydan sonra rahatlıcaz bu konuda sanırım .. benım kızımda bu aralar gazdan dolayı cok cekıyor..yawrumu uykusundan uyandırıyor piss gazlar

canımcım 40ınız hayırlı olsun,inş her bi şeyınız temız cıkar,oğluşunda gaz sancısımdam kurtulur bır an önce
kalça ultrasonu yaptırdım ben co kolay bı sey bebısı yatırıp ultranason aletiyle kalça kemıklerını ıncelıyo,bız özelde yaptırdık ama devlette de yapılıyo

nıye ıyı değilmiş kıss şlk defa duydum

nıye ıyı değilmiş kıss şlk defa duydum

tatlım banyo hamam gıbı yerler boş olmaz bılırsın..ondan dolayı..
sabahları yıkamaya calıs kuzum..dr larda o sekılde onerıyo zaten..
bebekler en cok sabahları keyıflı olurmus ozellıkle 10-12 arası tavsıye edılıyor:)

evet canım ya baya baya ağlıyor kuzum , pis kolik ... oğlumun içine girdi çıkmıyor. inşallah en kısa zmanda unutur bu koliği. o gazlar uyandırıyor zaten. bak şimdi emdi uyudu. ağzından çıkarmadı. birazdan totodan ağlaya ağlaya çıkacaklar.. sonra o ağlama alışkanlığa dönüşüyor ve kolik oluyor işte. ah yavrular ahh biz pırtlatsak sizin yerinize ahh değil mi kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…