evet belirli haftalarda oluyo bıraz sıkıntılı oluyo,anneden ayrılmak istemıyolar ama netıcesı ıyı 1-2 cm uzuyolar en azından.bız de şimdi atak haftasındayız,son bı kaç gundur yapışık dolasıyoruz,gece ustumde yattı resmen tabı ben yatamadım zombı gıbıyım su an
:)) kiyamam yaa,cok da guzel oluyor oyle uyumak ama kendini verip uyuyamadigindan bas agrisinla kalkiyordum ben de oyle uyudugum zmn
evet kullanımı sürüşü çok konforlu fakat dediğin gibi bebekle beraber tasımak zor,zaten arastırdıgım kadarıyla okadar hafiflikte bi araba baston pusetlerin dışında henüz yok,onlarda şimdi uygun değil.
mei tai güzel bi ürün kullananlar çok memnun fakat bağlama olayı bana bıraz ters geldi yanı emın olamıyorum yaıyı baglayamazsam dıye aynı ürünün kemerlisi var daha güvenli yanı slingo hug hatta unnado da ındırımde su anda.bende basta bundan alacaktım,sanalbebekmagazası ndan,Hülya var onunsahıbı sipariş için aradım hatta detaylı bılgı istedım ürüleri kıyasladık felan derken pimpirikli biri oldugumu farkedıp ergo babyı tavsıye ettı,sonra ben bı daha bı arastırdım dunyada en cok kullanılan kanguruymus su anda,kullananlarla felan gorustum netten tabı,sonunda onu almaya karar verdım,ama dediğim gibi mei tai slingo hug da cok ıyı hıc kotu değil.standart kangurulardan alma sakın onlar bacak arasına baskı yapıyormus özellikle erkek çocuklar için önermiyorlar.sana tlf msj atarım istersen Hülya Hanımla gorus o sana çok guzel anllatacaktır herseyı,sorularını sorarsın.
banyoyu akşamları eşimle beraber yaptırıyoruz,o su döküyo ben bi elimle tutuyorum diger elimle şampuanlıyorum.banyodan sonra sıkı gıydıryorum 1 kat daha fazla,bızım buralar hala çok ısınmadı çünkü,üstünü giydirirken kalın battanıyeye sarıyorum,battanıyenın altından gıydırıorum,bu arada tekmelıyo tabı eşim hemen açılan yerlerı kapatıyo bı taraftan.ama çok rahatlıyo uykuyadalması 5 dakıka surmuyo
evet ayneeeeeeen o durumdayım şimdi :111:
Selam kızlar, hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum.
Benim meleğim Azra bugün 26 günlük oldu. Bakışlarıyla gözlerimin içine bakıyor sanki beni görüyor gibi
Ama annem daha görmediğini söylüyor,kokna yöneliyor diyor.
Sorum şu: bebekler ne zaman görmeye başlar net olarak. Karartı şeklinde görüyorlarmış sanırım
Bu konuda doktoru açıklama yapan var mı yada bilgilisi olanlar paylaşırsa sevinirim.. ii akşamlar booool uykular şimdiden
kanguru erkek berbekler için ii değilmiş, evet o yüzden ben de ince eleyip sık dokuyorum ve yazın bu ürünleri kullanmak zor olmaz mı diye de düşünüyorum. inşallah armin de sever ergoyu. rahat eersiniz, alınca paylaş deneyimlerini canım. ben de irtibata geçeyim bakalım.
benim eşim geç geliyo ve koliğimiz çoktan başlamış oluyor. o öyle çırpınırken de banyo yaptırmak istemiyorum. bizimki giyinirken çok ağlıyor bir de. memeye kavuşuncaya kadar ağlıyor. çıplak kalmak güvensiz hissettiriyor benim oğluşumu. artık çok rahat anlıyorum tepkilerinden. havalarda ısınmadı gitti ya. suya sokup çıkarsam bi başıma o bile yeter..
kumaş seçenekleri var canım,ararsan Elem in arkadaşıyım dersin
bzimkide bazen çıldırıyo resmen o kıayfetlerı gıydıremk olüm gıbı geliyo bana memeyi görünce herşey bitiyo
alcak olan varsa kesinlikleeeeeee onermiyorum.bosuna aldim,gecen hfta hadi pazara gidelim dedim esime.1 de arabamiz sigmadi die alisverise ittim o kdr.cok sikici yazin hiic cekilmez.kisin da soguk da yurunmez yolda.tercih sizin bnden dusunceler bunlar
canım armin nin gün içinde bi düzeni var mı normalde? yani easy falan ne alemde? ben belli bir çaba göstermedim ama ege kendi düzenini kurdu. easy programına tam uymasa da bi düzen var artık. gaz sancısı ve kolik bitse süper olacak. ama memede uyuma ve sırt üstü yatamama devam..
Selam kızlar, hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum.
Benim meleğim Azra bugün 26 günlük oldu. Bakışlarıyla gözlerimin içine bakıyor sanki beni görüyor gibi
Sorum şu: bebekler ne zaman görmeye başlar net olarak. Karartı şeklinde görüyorlarmış sanırım
Bu konuda doktoru açıklama yapan var mı yada bilgilisi olanlar paylaşırsa sevinirim.. ii akşamlar booool uykular şimdiden
önce 40 nız hayırlı olsun sonrada geçmiş olsun canım.. kıyamam oğluşuna. iyileşsin hemen.. bizimde yüzü sarı gibi ama baktım gözden gittiyse sarılık bitermi,ş. bizimki kansızlık sanırım. hoş aylık kontrolde dr bi şey demedi, kilo alımı çok iyidi hatta. görkemliylede yazışmıştık.insan evham yapıyor işte. gaz için ben de sab kullanıyorum. kalça kolAY canım. bezini bile açtırmıyor. bi sağ bi sol baldıdan kalçaya yakın ultrasonla bakılıyor. bebişler üzülmüyor yani. biz doğum yaptığımız hastane yaptırdık. radyoloji böl. olan bi hastanede yaptırabilirsin. çok çok geçmiş olsun.Merhaba güzel anneler, nasılsınız?Daha önceki sayfalara bakamadım yine ama hyrm'nın mesajını görünce gölgemm bebişinin resmine baktım
Maşallah çok güzel, Allah bağışlasın canım. Biz Pazt. günü 40'ımızı uçurduk babaanneye de gezmeye gittik
Sürekli emme isteği ve ağlama krizi yaşıyoruz bu aralar sanırım kolik denilen şey bu.. Aylık kontrolümüzde uzamış sarılıktan dolayı doktorumuz bayağı
testler istedi İdrar kültüründe sünnet derisinin yapışık olması nedeniyle erkek bebeklerin çoğunluğunda ortaya çıkan bir enfeksiyon olduğunu söyledi doktor bu nedenle de antibiyotik verdi günde 1 kez 2 çay kaşığı, sanırım bu da bebeişim de huysuzluk yapıyor günlerdir ne uyuyorum ne yiyorum anlayamadım doğrusu.. antiniyotiğimiz bittikten sonra 2 gün bekleyip idrar kültürünü yenileyeceğiz inşallaj kültür temiz çıkarsa sünnet yapılması gerekiyormuş hem bebekken daha kolay oluyormuş Hayırlısı olsun.
Gaz için günde 50 ml rezene hazırlayıp içine 1 kesme şeker atıyorum akşama kadar 10-15 cc zor alıyordu gaz sancılarıyla başa çıkamaynca bir kriz anında eşim nöbetçi eczaneden sab aldı gece 10da verdikte 2 saat uyuyabildi. Gündüz de 1saat 1.5 saat sleeper sayesinde uyuyor yavrum İnşallah antibiyotik işe yarar da bebişim bu huysuz günlerden kurtulur. Bu arada erkek bebeklerde bu bakteri illa belirti vermezmiş, idrar kültüründe çıkarmış.
Kalça ultrasonunuzu yaptırdınız mı kızlar? veya nerede yaptırmak lazım, zor mu bizi de bilgilendirir misiniz?
Allaha emanet olun, sevgiler, selamlar
canım 15 gunden sonra goz perdesı kalkıyor3 aya kaar anneyı kokusundan tanıyor..3 aydan sonra anneyı tanıyor 6 aya kadar baska kımseyı tanımıyor..6 aydan sonra cevreyı tanıyor yavas yavas:))) ve bunu bılıyormuydunuzz..bebekler erıskın ınsan gıbı gormeye yanı net gormeye tam 4-5 yaslarında baslarmıs..okudugumda cok sasırmıstım:))Selam kızlar, hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum.
tatlım aksam banyo yaptırmak bebekler ıcın ıyı degıl derler..ımkanı olan gunduz yıkasın..tam hava kararmadan yıkıyorum ben berenı..daha dogrusu henuz cesaret eıp ben yıkayamadım sadece su dokuorum:))günaydın dünürcüm nasılsın
ben gezme olayına şöyle bi çözüm buldum çantamda beziydi,kıyafetiydi bolca bulundruyorum ve onları çıkarmıyorum cantadan hıc.hatta kendıme de yedek kıyafet alıyorum.
arabayla ilgili düşüüncelerin nedir bu arada,alırken bu kadar ağırmıydı bu araba?
malum arabayla heryere gidilmiyo,arabasız da dolaşmak için ergo baby kanguru siparişi verdim haftaiçi,o da yırtdısından geliyomus sanırım bı dahakı hafta elimde olacak
sen ege yi banyo yaptırsana her aksam çok guzel uyuyolar banyo yapınca,ben alerjıden sonra maalesef hergun yaptıramıyorum ama 2 gune mutlaka yapıyoruz
tesekkur ederız teyzesı:)) sende paylasmıstın bır ara yanlıs hatırlamıorsam ve gordugumde berene ne kadarda benzıyor demıstım kendı kendıme:))Selam kızlar
golgemm Maşallah kuzuna canımmm çok benzettim benim cimcimeme, hele saçlar başlar aynı ayy eşime göstersem bizim kız sanar
Merhaba güzel anneler, nasılsınız?Daha önceki sayfalara bakamadım yine ama hyrm'nın mesajını görünce gölgemm bebişinin resmine baktım
Maşallah çok güzel, Allah bağışlasın canım. Biz Pazt. günü 40'ımızı uçurduk babaanneye de gezmeye gittik
Sürekli emme isteği ve ağlama krizi yaşıyoruz bu aralar sanırım kolik denilen şey bu.. Aylık kontrolümüzde uzamış sarılıktan dolayı doktorumuz bayağı
testler istedi İdrar kültüründe sünnet derisinin yapışık olması nedeniyle erkek bebeklerin çoğunluğunda ortaya çıkan bir enfeksiyon olduğunu söyledi doktor bu nedenle de antibiyotik verdi günde 1 kez 2 çay kaşığı, sanırım bu da bebeişim de huysuzluk yapıyor günlerdir ne uyuyorum ne yiyorum anlayamadım doğrusu.. antiniyotiğimiz bittikten sonra 2 gün bekleyip idrar kültürünü yenileyeceğiz inşallaj kültür temiz çıkarsa sünnet yapılması gerekiyormuş hem bebekken daha kolay oluyormuş Hayırlısı olsun.
Gaz için günde 50 ml rezene hazırlayıp içine 1 kesme şeker atıyorum akşama kadar 10-15 cc zor alıyordu gaz sancılarıyla başa çıkamaynca bir kriz anında eşim nöbetçi eczaneden sab aldı gece 10da verdikte 2 saat uyuyabildi. Gündüz de 1saat 1.5 saat sleeper sayesinde uyuyor yavrum İnşallah antibiyotik işe yarar da bebişim bu huysuz günlerden kurtulur. Bu arada erkek bebeklerde bu bakteri illa belirti vermezmiş, idrar kültüründe çıkarmış.
Kalça ultrasonunuzu yaptırdınız mı kızlar? veya nerede yaptırmak lazım, zor mu bizi de bilgilendirir misiniz?
Merhaba güzel anneler, nasılsınız?Daha önceki sayfalara bakamadım yine ama hyrm'nın mesajını görünce gölgemm bebişinin resmine baktım
canım 15 gunden sonra goz perdesı kalkıyor3 aya kaar anneyı kokusundan tanıyor..3 aydan sonra anneyı tanıyor 6 aya kadar baska kımseyı tanımıyor..6 aydan sonra cevreyı tanıyor yavas yavas:))) ve bunu bılıyormuydunuzz..bebekler erıskın ınsan gıbı gormeye yanı net gormeye tam 4-5 yaslarında baslarmıs..okudugumda cok sasırmıstım:))
tatlım aksam banyo yaptırmak bebekler ıcın ıyı degıl derler..ımkanı olan gunduz yıkasın..tam hava kararmadan yıkıyorum ben berenı..daha dogrusu henuz cesaret eıp ben yıkayamadım sadece su dokuorum:))
ergo yu cok ovuyorlar bende almayı dusunuyorum..sen kullandıktan sonra paylasırsın kuzum dusuncelerını..
tesekkur ederız teyzesı:)) sende paylasmıstın bır ara yanlıs hatırlamıorsam ve gordugumde berene ne kadarda benzıyor demıstım kendı kendıme:))
bızımkıler cok benzıyor farkettım bende kuzum:)) esmer guzelı olcaklar masallah ıkı kızımızada:))
tsk ler cnm:))
ben 1.ayında yaptırdım kontrolu..cocuk dr una gıttım dogum yaptıgım hast.de..oda radyolojıye yonlendırdı..renklı doppler ckıldıgım yerde yaptılar usg yı Allaha sukur bırsey cıkmadı 2.5 ayımızda tekrar kont.var cnm
nıye ıyı değilmiş kıss şlk defa duydum
tatlım nasılsınız..paşamızın kolık sounundan sıkayetcısın okuyorum formda..ınsallah hemencık gecertam olarak 4 aydan sonra rahatlıcaz bu konuda sanırım .. benım kızımda bu aralar gazdan dolayı cok cekıyor..yawrumu uykusundan uyandırıyor piss gazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?