Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

biz daha öyle çıkmadık hiç akşamları. bir kez avm ye gittik.o da koliği sussun diye arabaya bindirmiştik. hakikaten gözleri kızardı ama uyumadı. eve gelip memede sızdı. baksana hayatın kontrolu onlarda artık. küçük sıpalar yaaaaa, çok seviyorum ben hepsini...

biz daha öyle çıkmadık hiç akşamları. bir kez avm ye gittik.o da koliği sussun diye arabaya bindirmiştik. hakikaten gözleri kızardı ama uyumadı. eve gelip memede sızdı. baksana hayatın kontrolu onlarda artık. küçük sıpalar yaaaaa, çok seviyorum ben hepsini...

aay tövbe bismillah neysekı be salonda yıkıyorum orası daha sıcak oluyo,bende kaç dr sorduysam akşam yıka guzel uyur dedı,bu dr larında aralarında anlaşması lazım,önceleri gunduz yıkıyodum zaten şimdi akşam yıkıyorum öyle çok karanlıkta değil güneş batmamış oluyo 7-7 bucuk gıbı

hanımefendı gece beni uyutmadı şimdide 4 saattir uyuyo,ben bi uyandırıym cadıyı yoksa gece yıne benı uyutmayacak
bu arada ergom gelmiş yarın kargoya verecek inş

Castefella
40ınız hayırlı uğurlu olsun Sıkıntınız da tez zamanda geçer inşallah annesi.
Kalça ultrasonu yaptırmadık biz de, iyi oldu sorup hatırlattığın.

2 aylıkken gitsem o zaman yapılsa geç mi olur kızlar ??

bi şey olmaz sanırırm. çünkü bazı dr lar 2. ay istiyor .. sen sor dr una yine de. öptüm canım

ayyy doktoruyla konustum Adanin dedim bgn 1 saattir birlikte yatiyoruz ben uyuyorum tabi icim geciyor.arada emiyor.Dr. ksiir dongu icine girmissiniz suan.milipa pirincli muahllebi ver 1 corba kasigi kdr 1 gun icinde birkac gun sadece.ayy yook vermemm dedim .ama sen dinlenmen lazim biraz dedi tmm dedm.aksam verme gunduz yeni tadlara basliyoruz dedi.alerji vs. olursa die.bgn alicam yrn oglen vereyim bari
banyo demissiniz valla ben hep aksamustu yikiyorum esim gelince 18:00 gibi cunku cok rahatlayip uyuyor

castefellabacaklarina bakip dr. anlar prob varmi yok mu die.ztn problem olsa bence dr. derdi birsey,hayirlisi olsun cnm 40iniz

oyyy desene bugünde yemiş bitirmiş adacık seni ....hadi bakalım... ilk ek gıda mı şimdi? inşallah hiç alerjisi olmaz.. castefallaya yazdığın sarılık için di değil mi? benimkinin de yüzü sarı, ama göz akında bi şey yok. olsa derdi herhalde dr. bu arada günde 5 kaka normal mi ? ve sizinkilerin kakası kokuyor mu? merak ettim. benimkinin cırtlatınca koku da çıkıyor hemen. pırtla cırt ayırt ediliyor yani..

Son düzenleme:
slm canım, nasılsın? ben gaz ve kakaya yeni çözüm buldum bi tane. önce evirip çevirip maajla hareket, sonra ana kucağına koy valla çalkala arkdan pırt ve cort.. şimdi yaptı benimki alt değiştireceğim..

canım gözün aydın diyim o zaman:))anakucağı arabaya taktığımızı mı diyosun yoksa titreşimli olanlardanmı fisherprice varya

selam kızlar umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir?
bugün kızımın yine 2gündür kaka yapmaması dışında ben çok iyiyim çünkü çok tatlı gülücükler gördüm:)

bizim çocuk doktoru bana bi liste vermişti özel aşı bunlar devlet karşılamıyo ama önemli yaptır dedi.kimine sordum ticari para için çok gerekliolsa zorunlu olur diyo,kimide yurt dışında zorunlu ama türkiyede parası olana sağlık devlet karşılamıyo diyo..
siz ne fikirdesiniz?

selam kızlar umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir?
bugün kızımın yine 2gündür kaka yapmaması dışında ben çok iyiyim çünkü çok tatlı gülücükler gördüm:)

bizim çocuk doktoru bana bi liste vermişti özel aşı bunlar devlet karşılamıyo ama önemli yaptır dedi.kimine sordum ticari para için çok gerekliolsa zorunlu olur diyo,kimide yurt dışında zorunlu ama türkiyede parası olana sağlık devlet karşılamıyo diyo..
siz ne fikirdesiniz?

Bi kaç gün önce burda duydum bu aşıları ben de, kendimce düşündüm araştırdım ama bilemedim. Az daha araştırmam gerek sanırım :44:
Bu arada kuzun çok geçmeden rahatça yapsın kakaları inş. Dualarımız da değişti artık

Ne guzel anlatmissin ya cok hostu guldum epey sayende benim oglanda tipkisi aynisi valla iseme konusunda cok deha her altini actigimda ya beni isiyor ya kendini bizim sizden fakli olarak kendimize kiyafet alip tasimamiz oluyor galiba
birde erkek bebeklerde sizde oluyormu bilmem ama bez icinde eger pipisi asagi olarak kalmazsa cisi bezinden siziyor oylede bir durumumuz soz konusu
alem ya bu veletler :0) akil erdiremiyorum

Bugun kandil malum kutlamadan edemiyecem allah hepinizin kandilini mubarek kilsin ins. dularimiz hepiniz icin kizlar allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…