yo canım Armin kendi easy sini olusturdugu saolsun,sadece bırı gelirse ya da bız bı yere gıdersek duzenımız bozulabılıyo huzursuzlanıyo bıraz.
sadece 3 .aydan sonra gece için uyku egıtımı vermeyı dusunuyorum becerebılırsem
yo canım Armin kendi easy sini olusturdugu saolsun,sadece bırı gelirse ya da bız bı yere gıdersek duzenımız bozulabılıyo huzursuzlanıyo bıraz.
tatlım banyo hamam gıbı yerler boş olmaz bılırsın..ondan dolayı..
sabahları yıkamaya calıs kuzum..dr larda o sekılde onerıyo zaten..
bebekler en cok sabahları keyıflı olurmus ozellıkle 10-12 arası tavsıye edılıyor:)
hanımefendı gece beni uyutmadı şimdide 4 saattir uyuyo,ben bi uyandırıym cadıyı yoksa gece yıne benı uyutmayacak
bu arada ergom gelmiş yarın kargoya verecek inş
bi şey olmaz sanırırm. çünkü bazı dr lar 2. ay istiyor .. sen sor dr una yine de. öptüm canımCastefella
40ınız hayırlı uğurlu olsunSıkıntınız da tez zamanda geçer inşallah annesi.
Kalça ultrasonu yaptırmadık biz de, iyi oldu sorup hatırlattığın.
2 aylıkken gitsem o zaman yapılsa geç mi olur kızlar ??
ayyy doktoruyla konustum Adanin dedim bgn 1 saattir birlikte yatiyoruz ben uyuyorum tabi icim geciyor.arada emiyor.Dr. ksiir dongu icine girmissiniz suan.milipa pirincli muahllebi ver 1 corba kasigi kdr 1 gun icinde birkac gun sadece.ayy yook vermemm dedim .ama sen dinlenmen lazim biraz dedi tmm dedm.aksam verme gunduz yeni tadlara basliyoruz dedi.alerji vs. olursa die.bgn alicam yrn oglen vereyim bari
banyo demissiniz valla ben hep aksamustu yikiyorum esim gelince 18:00 gibi cunku cok rahatlayip uyuyor
slm canım, nasılsın? ben gaz ve kakaya yeni çözüm buldum bi tane. önce evirip çevirip maajla hareket, sonra ana kucağına koy valla çalkala arkdan pırt ve cort.. şimdi yaptı benimki alt değiştireceğim..
bi şey olmaz sanırırm. çünkü bazı dr lar 2. ay istiyor .. sen sor dr una yine de. öptüm canım
selam kızlar umarım bebekleriniz ve sizler iyisinizdir?
bugün kızımın yine 2gündür kaka yapmaması dışında ben çok iyiyim çünkü çok tatlı gülücükler gördüm:)
bizim çocuk doktoru bana bi liste vermişti özel aşı bunlar devlet karşılamıyo ama önemli yaptır dedi.kimine sordum ticari para için çok gerekliolsa zorunlu olur diyo,kimide yurt dışında zorunlu ama türkiyede parası olana sağlık devlet karşılamıyo diyo..
siz ne fikirdesiniz?
kızlar size söyledim mi bilmiyorum ama geçen gün ilk kez oğlum başbaşa gezmeye çıktık. apartmanda asansör yok ve biz 4. kattayız. oğlum uyandı kaka yaptı emdi. yani ağlamıyordu ve her şey çıkmak için uygundu. ben de bir gazla hemen hazırlandım. önce arabayı indirdim o kadar kat, sonra pusetle bebeği. in çık in çık zaten yoruldum ama deydi. 4 saat dışardaydık. tabii bi arkadaşa uğradım. orda pırt yaptı sanarken ben meger paketi doldurmuş ve alttaki battaniyeye kadar her yer kaka olduveeee ben şaşkın çantada kıyafet var diye övünürken bi açtım ki boş. yıkamak için almışım meğer. anlayacağız pokumuzla eve döndük koliği bi saat erteledik ama gene de kısa sürdü aslında.
izlenimlerimi paylaşacak olursam:
1. öncelikle asansörsüz bir evde üst kattan ev kiralmayın ya da almayın. bugünleri hiç düşünmemiştim. tek başına baya zor oluyor.(ama gezmeyi sevdiğim için ben katlandım)
2. bebek çantanızda en az 2 bez(hatta 3), ıslak pamuk mendil, alt açma, kirli bez ve eşya için boş poşet, 1 çıtçıtlı badi, 1 takım, yedek şapka (taktığınız yere düşebiliyor), ağız silme mendili (özellikle kucağına almak isteyen bi tanıdıkla karşılaşınca omzuna koymak için- yoksa benimki ağzının deydiği yeri yalıyor) hali hazırda hep çantanızda dursun. bi yere gideceğiz zaman eliniz ayağınıza dolaşmaz.
3. bebek arabanızın içine pusetin içine mutlaka battaniye serin, o bile kaka oldu düşünün..
4. ilk gezme denemenizde evden çok uzaklaşmayın, ağlar ve susmazsa panik olmazsınız.
5. bu anın keyfini çıkarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?