maşallah canım maşallah, gayet iyi .. günde 30 gr alırlarmış olrtalama. çok nazlı tatlı bir şey, Allah bağışlasın, nazarlardan korusun..kızlar biliyorsunuz prensesim 17 nısanda doğdu dun ıtıbarıyle de kırkımız cıktı 2870 gram 48 cm doğan kızım bugun ıtıbarıyle 3700 gr 52 cm boyunda sızce gelışımı normal mi? işte prensesimiz :) Eki Görüntüle 429775
canım biz ne kadar dikkat etsekte oluyor işte bunların bağışıklık zayıf.bence böyle böyle bağışıklık artcak.fazla takmamak lazım.mujja katılıyorum eldende öptürmemek lazım.size bişey anlatayım.komşumun oğlu 10 aylıkgeçen 5 gece hast yattı sebebi uçuk virüsü.uçuklu bir kız çocuğu bahçede bunu öpmüş.annesi dur yapma diyenece.bebeğin sırtında çıkmış virüs
ilk zamanlar oluyodu, ben de öyle olur diye okumuştum ama sonra artmaya başladı yeşil kaka sayısı(epeydir var aslında) ve sümüklü gibi yapış yapış bi kaka oldu. test yptırdık lökosit ve maya çıktı kakao yüzden şurup kullancaağız artık. siz nasılsınız canım, pek giremez oldun foruma, özledik .. güzel kızımız yoruyor mu annesini yoksa..
hiç sorma canım, o yüzden Allah a emanetler işte.. rabbim korusun hepsini göremediimiz duyamadığımız her şeyden.. yeri gelir bizden bile ... allah korusun.. yazık yavruya.. deniz nasıl şimdi. uyudu mu yoksa?
kızlar ya bu sutu arttırmak ıcın ne yapmak lazım acaba
kızlar geçende eşimin bi akrabasına gittik.adamın sakalı bıyığı var öptü kızın yüzünü hemen bezle sildim temizledim kızımda huylandı istemedi hatta ay bıyığım olmasa ben seni daha çok öperdim falan dedi şükür dedim daha öpmeyecek. neyse oturduk falan yemek yendi kınpederle bıyıklı akrabası masa kurdu biraz alkol aldılar sonra evden ayrıldık.bebek kaynanamdaydı ben arabaya oturdum kucağıma verecekti adam ay ben dayanamam dedi bebeğe eğildi,sonra kaynanam bebeği bana bi uzattı beynimden vurulmuşa döndüm ağzını öpmüş yaa adamın tükmüğü çocuğun ağzının yanında.hemen ıslak mendille sildim anne ağzını mı öptü dedim evet dedi...nasıl çıldırdım anlatamam ya ben yanağını öpmeye kıyamıyorum sen kim olursunda kızımın dudağını öpersin.ben kızın ağzını silene kadar eşim oradan uzaklaşmış oldu yoksa adama dalardım o sinirle.hala size yazarken elim titriyo...
canım sağol arada tutuyor benimkinin krizleri dışarı çıkmak yaramıyo galiba:))biz zinco verdi dr onu kullanıyoz.
napıyor adacık yine annesini yoruyomu emerek.ogün sorcaktım unuttum.bir saat emiyor diyosunya o bir saatin tümünde yutkunuyormu yoksa bekleye bekleyemi içiyor.eğer öyleyse sana süt yetmez kuzum:))
canım biz ne kadar dikkat etsekte oluyor işte bunların bağışıklık zayıf.bence böyle böyle bağışıklık artcak.fazla takmamak lazım.mujja katılıyorum eldende öptürmemek lazım.size bişey anlatayım.komşumun oğlu 10 aylıkgeçen 5 gece hast yattı sebebi uçuk virüsü.uçuklu bir kız çocuğu bahçede bunu öpmüş.annesi dur yapma diyenece.bebeğin sırtında çıkmış virüs
valla bu insanları anlamak zor, Allah akıl fikir versin.. ben sinir oldum burdan seni düşenemiyorum..kızlar geçende eşimin bi akrabasına gittik.adamın sakalı bıyığı var öptü kızın yüzünü hemen bezle sildim temizledim kızımda huylandı istemedi hatta ay bıyığım olmasa ben seni daha çok öperdim falan dedi şükür dedim daha öpmeyecek. neyse oturduk falan yemek yendi kınpederle bıyıklı akrabası masa kurdu biraz alkol aldılar sonra evden ayrıldık.bebek kaynanamdaydı ben arabaya oturdum kucağıma verecekti adam ay ben dayanamam dedi bebeğe eğildi,sonra kaynanam bebeği bana bi uzattı beynimden vurulmuşa döndüm ağzını öpmüş yaa adamın tükmüğü çocuğun ağzının yanında.hemen ıslak mendille sildim anne ağzını mı öptü dedim evet dedi...nasıl çıldırdım anlatamam ya ben yanağını öpmeye kıyamıyorum sen kim olursunda kızımın dudağını öpersin.ben kızın ağzını silene kadar eşim oradan uzaklaşmış oldu yoksa adama dalardım o sinirle.hala size yazarken elim titriyo...
Bu yazini simdi gordum.nette Ada dogmadan okumustum.INgiltere de 2 bebek bu yuzden olmus yenidogan bebegi ucuklu annelerin opmesinden dolayi:/ buaradaucuk dedin yine sinirim bozuldu.3 gun once yan komsum gelmis,hello mello seviyor bebegi uyuzzz ayyyyy birde ne goreyim dudagi ucuk dolu.birde demesin gunesten.olceklerr halaaa gunesleniyor INgilizler ya yasi da var gidecek kalpten tovbe.hemen iceri girdim elini silmistim.arkadasim gelince dedim tut Adayi guzelce muslukta sampuaniyla yikicam.neyse yikadim snra da.valla kizlar soyleyin kimse dokunmasin,hickimse bosuna alinmasin bebisler savunmasiz bize muhtac gidip el de yikayamaz aman biri optu elimi sokmayim da demez.surekli yalanma modu.ya ben anlamiyorum gecen de de bir adam market de patt die elini optu,basi goge erdimi soracaktim da simdi dedim sinirimi bozmayim.
GunYdinnnnn buarada arkadaslar:))
Martim,dun sen kumanda dedin yane zmndr silmemistm dezenfektnla sildim:)) temizlik yapiyordu ablada bna bakiyrsildim amaa tabi norml bezle dio,dedim olsun ben silerm .iyiki hatirlttin:) nbr buarada?
iyidir canım ya, iyi iyi ohh mis gibi olmul işte. en çok ellediğimiz şeyler.. bu arada biz ilacı değiştirdik canım. önce probiyotik ilaç kullanıcaz, sonra antibiyotik. inşallah gerek kalmaz canım ya..
insallah cnm bnm yaa
dün verdik ilk, bugün kaka sayısı direk 2 ye düştü. normalde şimdiye 4. kakasını yapmış olurdu. bu iyiye işaretr mi acaba. tabii hjemen etki etmez ama kakamız daha yeşil ve sümüksü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?