slmlar yıne kımseler yok
bız dun 2 aylık aşıllarımızı olduk,3 aşıbırden Armin çok ağladı,ben de onla beraber.dr a sordum gitmeden parol vereyim mi diye verme eger atesçıkarsa verirsin dedi,iyiki de vermemısım atesımız cıkmadı cok sukur ilaçsız atlattık çok şükür.darısı basınıza ,saglıkla atlatsın kuzucuklar
Nasılsınız Güzel Anneler?
Öncelikle Martim minik EGE'ye acil şifalar diliyorum. inşallah ilaçlar ile kısa sürede enfeksiyonu atlatır. sakın kendini suçlu hissetme allah yardımcı olsun...
Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. Bugün alt komşum evini tadilata soktu sabahtan beri matkap sesleri yükseliyor bebeğimde uykusunda sıçrıyor. banyo yaptıktan sonra 2-3saat uyurdu ama ses nedeniyle hep uyandı. şimdi ustalar gitti bebeğimde uyuyor.
eşimde 3gündür Van'da. iş için gitti. bu hafta sonu gelecek. babamız oğluşundan ayrı kaldı. birde üşütmüş oralarda, aklım onda şimdi.
bebeğim 2gündür akşam 8-9 arası bir ağlama krizine giriyor anlamadım gitti. ilk defa böyle oldu. gazı falan da yok. yani ben öyle sanıyorum. bir yeri ağrıyor ama anlamadım. inşallah bir daha olmaz. bu arada artık oğlum çok güzel gülücekler saçıyor. konuşuyorum bana gülücüklerle tepki veriyor ... allahım anne olmak çooook güzel yaaa...
Hepimize ağrısız, sancısız, gazsız , bol gülücüklü bir akşam diliyorum..
yok canım ne kusura bakacam gerizekalı işte değil uzaktan akrabam öz kardeşimde bunu yaparsa oda gerizekalı...ben üstüne titrerken biri zarar verip sonra ben kaç tane muhabbetine girince sinirden çatlıyorum.gül kusura bakma akrabanmıs ama çok aferdersın gerızekalı mı bu adam yaa dudaktan öpmek ne demek pis herif el kadar bebek nasıl kıyıyorsunuz yaa,anlamıyorum bu ınsanları kayınvalden nasıl izin veriyo çekseydı çocugu hemen.çok sinirlendım gercekten
gecen eşimin arkadası aldı Armin i kucağına oturttu hemen koşup aldım naapıyosun dedım küçücük çocuk oturtturulur mu,ya ne var bız 2 cocuk buyuttuk bı sey olmadı dedı.onlar senın cocugun nasıl buyuttugun benı ılgılendırmez dedım,benım kızım daha cok küçük.bozuldu bıraz ama napım kızım herseyden önemli
çatladım çatladımm...valla bu insanları anlamak zor, Allah akıl fikir versin.. ben sinir oldum burdan seni düşenemiyorum..
kız senin bebek uslu mu ne iyi giriyorsun maaşallah ben bazen bırak buraya girmeyi WC ye giremiyorum çatlıyorum tuta tuta:)))slmlar yıne kımseler yok
bız dun 2 aylık aşıllarımızı olduk,3 aşıbırden Armin çok ağladı,ben de onla beraber.dr a sordum gitmeden parol vereyim mi diye verme eger atesçıkarsa verirsin dedi,iyiki de vermemısım atesımız cıkmadı cok sukur ilaçsız atlattık çok şükür.darısı basınıza ,saglıkla atlatsın kuzucuklar
yok canım ne kusura bakacam gerizekalı işte değil uzaktan akrabam öz kardeşimde bunu yaparsa oda gerizekalı...ben üstüne titrerken biri zarar verip sonra ben kaç tane muhabbetine girince sinirden çatlıyorum.
çatladım çatladımm...
kız senin bebek uslu mu ne iyi giriyorsun maaşallah ben bazen bırak buraya girmeyi WC ye giremiyorum çatlıyorum tuta tuta:)))
maşallah de teyzesiiii
maaşallah armine maaşallah...
kızının boyu kilosu nasıl?
benim tosuncuk 7kg ve 60cm. ebeler sen mamamı veriyorsun dediler yyoo dedim sakın obez olur diye korkma kilolu ama her istediğinde meme ver dediler...
bu arada iki aylıkken özel rota aşısı varya sen yaptıracak mısın?
Slmm annecikler nasılsınız biz bugün 1 ayı doldurduk ve hepatit b nin 2.dozunu olduk çok şükür şimdilik sıkıntı yok bebişti ama 2.ay aşısı zormuşherşey iyi hoş ama benim bebiş gündüz hiç uyumuyor gibi bişey kuş uykusu bizimkisi ne olacak bilmiyorum şimdilik annem var da yemek falan sorun değil bide annem ayağında sallayınca uyuyor ben sallayınca uyumuyo anlamadım ben bi türlü uyutamadım bende sadece memede uyuyor memeyi çekince uyanıyor
kızlar kızımın bugün aşıları vardı gittik yaptırdık. inşallah ateşi çıkmaz her ihtimale karşı ateş düşürücü aldm çıkarsa veririm diye.
çok canımı yakan bi şey oldu,
geçen gece kızımın mızmızlığı üstündeydi uyutmaya çalışıyordum kaynanam geldi odaya ver ben uyutim siz uyuyun dedi aldı yanımdan çıkarken duvara çarptıfırldım yerimden kızım çığlık attı sonra katıldı ver diyorum vermiyo bağırıyorum ver diye sımsıkı tuttu vermiyo bebeğim kıpkırmızı oldu morarıyo, uyuyodu tekrar daldı diyo oysa nefesi gitti. kolundan lavaboya çektim hemen su sürdüm kızımın başına sonra ver diye bağırdım zorla aldım elinden yüzüne su sürdüm nefes almaya başladı.bir kaç saniyelik birşeydi ama aklım çıktı. kaynanam ağlamaya başladı salonda biraaz oyaladık uyutmadık sonra odaya geçtim sarıldım kızıma yattım birden sinirlerim boşaldı ağladım ben sana birşey olsa napardım diye...ben üstüne titrerken başkasının zarar vermesi beni çıldırtıyo oof of...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?