Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
martim seni davet etmiştik faceye,ayrıca elem seni eklemiş ,bekliyoruz en kısa zamanda,eviniz hayırlı olsun,güle güle oturun

hıc kolay gecmıo benım ıcın ztn kusmalarım yenı bıttı we 7. ayımdayım bıse yerken heran cıkartcagm aklıma gelıo we asırı streslı gecıo hamılelıgım esım we esımın aılesıyle alakalı zor zmnlar gecırdım cok uzuluorum aglıorm bebegımde hıssedıomudur dıe dusunmeden edemıorm ıclı ıclı aglıorm cunku hormonlardan oturu alt ust oldu btn yapım duygusallık cok on planda napcam bılmıorm

Martimmmmmmmm

Cnm ekle sen foto bak gırıyoruz topiğe hayırlısı olsun cnm evinz. Ahhh ev toparlama temızlık vs Allah yardımcın olsn güç kuvvet versn.

Yase

Ben de duygusalım. Annem dıo yıne duygusallştın:) haber ızlerkn aglamalarım vs....
Aklına kötü olayları takmasn ıı olur bbebek tabıı hıssedıyor. Müzik dinlemeye rahatlayıp uyumaya calış. Umarım herseyınız de duzene gırer

martim tekrar hayırlı uğurlu olasun hem yasınız hem yeni eviniz...

valla bu kızlara noldu anlamadım sanırım facede devam ediyorlar ama mujjun dediği gibi sen yaz kimse yoksa ikimiz giriyoruz :)resimleride koy koy koy da bakalım başka yerden göremiez çünkü...

tsk. ederm bende oleyım haber ızlerken hatta reklamlara bıle aglıorum gecen gunde newyorkta 5 mınareyı ızlerken agladım :))

Yeşim görkemli mujj elfznr çok dağılım kızlar. Allah utandırmasın öderken de. Oğlumun odasını boyattık çok güzel oldu perde avize masa vs çok masraflıyız
Kızlar benim bi face hesabım vardı sma kullanmadığım için şifresini hatırlamıyorum ve kapandı. O yüzden ben buralarda olurum gelirseniz beklerim artık

Evde resim atarım bugün elfznr ciğim. Bakarsınız siz de kızlar.

Aslında çok dertliyim bir konuda. Oğlum beni hîç aramıyor baba varsa. Ondan bana gelmiyor deli gibi ağlıyor ( tövbe tövbe ) çok canım sıkılıyor

Allah yardımcn olsun cnmcım. Borç olunca zor insan sıkıcak kendını bizde okul yapımındayız. Birkaç yıl sıkmalz kendımızı
Cnmm oldn burdn grosuruz. Bnm eskıden vardı açtım kaparım yine dıodum kaldı acık. Eşim de pek sevmez face i ama duruyor şimdilk:)

Eeeeee sen de bii gızzzz yapıvercen:)) şaka şaka azz bekle oğlan sana duser. Bızım hanımm babaa. Veee bubaaa dıye peşinde :)

martimmm canım yalandan bi face açıversen nasıl olur? Öyle yarımız burda yarımız orda olmaz, sık giremiyor olsan bile paylaşımlarımızdan hepten mahrum kalırsın böyle.
Fotoğraflarınızı merakla bekliyorummm.
Sıkıntılarınız da Allah'ın izniyle çözülür canım borç yidiğin kamçısıdır
Demek minik Ege çok babacı. Bizimki de tersine ana da ana.. Üzme kendini, biraz daha büyüsün anacı olacak o da, de de olsa erkek
Odanız da hayırlı olsun, eminim çook güzel olmuştur.

Son düzenleme:

canım sanada msj göndermi,ştim heralde gözden kaçtı,mail adresini msj atarsan davet gönderelim,,

olsun canım borçlanmadan birşey yaplmıyor hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.. en kısa amanda bekliyoz.ı benimkide anacı valla babasının kucağında bana atılıyor ama bbaba attttiiii desin tamam gezegen dün bahçede oradan oraya yuvarlandı ilk önce aman pis oldu elini sokma dedim ama sonra oluruna bıraktım :) eve geldik güzel bir duş tamamdır... tabi çamasır yıkama masrafları 2 ye katlanıcak gibi:))))))

kızlar ben görmemişim mesaj atmısnızz:))) grubu bulamadım sanırım çok gzili eheheheh:))) adresim oznur_turk1003@hotmail. eklerseniz gelirim bende özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğumdan doldurmamısım mesaj hakkımı...

mucmucccc..

mujjjj nerdesin sende umudu kestin gelmiyonmu artıkkkkkk.....

ayyy yemeğim nerdeyse yanmış az kalsın kurtaramıcaktım burada bakıyım derken çiftlik kebabım olmuş patates püreli et:))) hahahahaaa nese benim kocam ne olsa yer allahtan..

Merhaba kızlar moralim cok bozuk. İkinci bebisimin kontrolu oldi.dr haftaya yine gel dedi.kese var dedi ama haftasi 6 degil 5 gorunuyor dediydi.bir haftayi gecirdim tam kontrole gitcem felaket bir kanama bel tutulmasıyla beraber.kaniyorum hala.kontrololdum cok inmis assaya yat dinlen dedi.magnezyum verdi. Su an devam ediyo kanamam.neyse oglumla babasi ilgileniyor. Dun cok ayakta kaldim cok yorgundum galiba onun etkisiyle oldu bence.insallah bebisim tutunur.dr demedi ama umudu yok bence.buyuk ihtimalle embiryoda sorun varsa dusuyor dedi ama bence aşırı yorgunluk.bulantim falan yok cok rahat hamileligim.ama surekli bir magnezyum ve demir eksikligim var o yüzden çabuk yorulup halsizlesen bir yapim var hep. Hayirlisi yarabbim inşallah

canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle tutunur inşallah... umudunuda duanında eksik etme etmeyelim..

canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle tutunur inşallah... umudunuda duanında eksik etme etmeyelim..

SAGOL CANIM YA insallah, .tekrar haftaya kontrol olucam ama parcaciklar geliyordu az once kocaman bir parca geldi.umudum vardi biraz dinlenirsem toparlarim diyordum ama bu sonuncusu korkuttu beni. dusukde nasil oluyor bilmiyorum onu arastiriyorum nasil anlicam dustumu dusmedimi diye. bakiyorum nete.

HATICE CAN CIGIM NASILSINIZ!? iyisiniz insallah. ben iste okudugn gibiyim. oglumunda bugun kontrolu ve asilari var .babasiyla gitti.biraz uyuyayim bende.insallah asisini sag salim atlatir yavrum.hic halim yok.

Merhaba. Çok üzüldüm yaa nasıl korkmuşsundur. Ama moralini bozma Allah'ın izniyle tutunur inşallah bebeğin. Hiiç yorma kendini, dinlen.
Oğluşunun da aşıları ağrısız sızısız geçiverir inşallah.

umarım yolundadır herşey Allah yardımcın olsun...bebeğinin durumundan haber ver lütfen...

Aynisefa

Cnm zor bir durum elbette ama sen iyi ol yeterki . İnşallah bebek de sen de iyisinizdir şimdi.

canim duyunca cok üzüldüm, insallah bebisin tutunurda düsük falan yasamazsin. 2 kere düsük yasamis biri olarak nasil oldugunu cok iyi biliyorum... insani psikolojik olarak yipratiyor ama dua etki ilk bebisinde basina böyle bisey gelmedi... ben ilk 2 bebegimi hep 7-8 haftalikken kaybettim.
Insallah sende böyle bir sey olmaz ama sana kendi yasadigimda ki belirtileri söyleyeyim... sanki regl oluyormussun gibi bel agrisi ve kanama... benimkiler ikiside kendiliginden düstüler, birincide kürtaj olmak zorunda kaldim, ikinci de ise gerek olmadi...

Canim sen yüregini temiz tut, olacagi varsa oluyor, Allah büyük.. embryo da dedigin gibi bir sorun oldugu zaman olabiliyor düsük, eger düsüyorsa vardir Rabbimin bir bildigi... hayirlisi olur insallah...

Biz iyiyiz sükür, senden de iyi haberler almak istiyoruz... lütfen dinlenmene bak, yorma kendini fazla... Edizi de öpüyorum... Allaha emanet ol...

Ayy cnm bnmmm sevinirim vlla.ikizlerinle beraber seni de gorurdum bu arada dogum 30 agustos:))

canim, dogum tamda zafer bayramina denk geliyormus.... adini zafer bari koyun , saka saka...

martim canim,
hayirli olsun yeni eviniz, insallah kolayca tasinir ve huzurla oturursunuz...resimleri bende merak ediyorum

duygusal olman normal, ama bebisinde hissediyor bunu..ona göre dikkat et kendine... insallah sag salim kucagina almak nasip olur yavrunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…