Uzm aradan sonra merhaba diyecektim ama kimseler yok artık. Doğum günümüzü kutlayan herkese çok Ma çok teşekkür ederim . Özellikle Gül cüğümün o günkü mesajları bulup buraya yazması çok duygularını beni. Başta gülce ve tüm kuzularımızın doğum günlerini tek tek kutluyorum. Çok şükür diyorum bugünlere geldik Allah düğünlerini ve torunlarımızı da göstersin bize :)
Doğum günümüz çok güzel oldu. Terk i diyar olmuş buralar o yüzden foto eklemiyorum. Topiğe hîç uğrayamayışımın bir nedeni de ev aldık ve taşınma telaşımız var/ eksik için sürekli dışardayız. Evde anane ye emanet kuzum daneyse ki. Ama düşünün oğlumu özler oldum.
Hepinizi tek tek kuzularımızla birlikte öpüyorum canlarım.
Yase
Ben de duygusalım. Annem dıo yıne duygusallştın:) haber ızlerkn aglamalarım vs....
Aklına kötü olayları takmasn ıı olur bbebek tabıı hıssedıyor. Müzik dinlemeye rahatlayıp uyumaya calış. Umarım herseyınız de duzene gırer
Yeşim görkemli mujj elfznr çok dağılım kızlar. Allah utandırmasın öderken de. Oğlumun odasını boyattık çok güzel olduperde avize masa vs çok masraflıyız
Kızlar benim bi face hesabım vardı sma kullanmadığım için şifresini hatırlamıyorum ve kapandı. O yüzden ben buralarda olurum gelirseniz beklerim artık
Evde resim atarım bugün elfznr ciğim. Bakarsınız siz de kızlar.
Aslında çok dertliyim bir konuda. Oğlum beni hîç aramıyor baba varsa. Ondan bana gelmiyor deli gibi ağlıyor ( tövbe tövbe ) çok canım sıkılıyor
martim tekrar hayırlı uğurlu olasun hem yasınız hem yeni eviniz...
valla bu kızlara noldu anlamadım sanırım facede devam ediyorlar ama mujjun dediği gibi sen yaz kimse yoksa ikimiz giriyoruz :)resimleride koy koy koy da bakalım başka yerden göremiez çünkü...
Yeşim görkemli mujj elfznr çok dağılım kızlar. Allah utandırmasın öderken de. Oğlumun odasını boyattık çok güzel olduperde avize masa vs çok masraflıyız
Kızlar benim bi face hesabım vardı sma kullanmadığım için şifresini hatırlamıyorum ve kapandı. O yüzden ben buralarda olurum gelirseniz beklerim artık
Evde resim atarım bugün elfznr ciğim. Bakarsınız siz de kızlar.
Aslında çok dertliyim bir konuda. Oğlum beni hîç aramıyor baba varsa. Ondan bana gelmiyor deli gibi ağlıyor ( tövbe tövbe ) çok canım sıkılıyor
Merhaba kızlar moralim cok bozuk. İkinci bebisimin kontrolu oldi.dr haftaya yine gel dedi.kese var dedi ama haftasi 6 degil 5 gorunuyor dediydi.bir haftayi gecirdim tam kontrole gitcem felaket bir kanama bel tutulmasıyla beraber.kaniyorum hala.kontrololdum cok inmis assaya yat dinlen dedi.magnezyum verdi. Su an devam ediyo kanamam.neyse oglumla babasi ilgileniyor. Dun cok ayakta kaldim cok yorgundum galiba onun etkisiyle oldu bence.insallah bebisim tutunur.dr demedi ama umudu yok bence.buyuk ihtimalle embiryoda sorun varsa dusuyor dedi ama bence aşırı yorgunluk.bulantim falan yok cok rahat hamileligim.ama surekli bir magnezyum ve demir eksikligim var o yüzden çabuk yorulup halsizlesen bir yapim var hep. Hayirlisi yarabbim inşallah
canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle tutunur inşallah... umudunuda duanında eksik etme etmeyelim..
Merhaba kızlar moralim cok bozuk. İkinci bebisimin kontrolu oldi.dr haftaya yine gel dedi.kese var dedi ama haftasi 6 degil 5 gorunuyor dediydi.bir haftayi gecirdim tam kontrole gitcem felaket bir kanama bel tutulmasıyla beraber.kaniyorum hala.kontrololdum cok inmis assaya yat dinlen dedi.magnezyum verdi. Su an devam ediyo kanamam.neyse oglumla babasi ilgileniyor. Dun cok ayakta kaldim cok yorgundum galiba onun etkisiyle oldu bence.insallah bebisim tutunur.dr demedi ama umudu yok bence.buyuk ihtimalle embiryoda sorun varsa dusuyor dedi ama bence aşırı yorgunluk.bulantim falan yok cok rahat hamileligim.ama surekli bir magnezyum ve demir eksikligim var o yüzden çabuk yorulup halsizlesen bir yapim var hep. Hayirlisi yarabbim inşallah
Merhaba. Çok üzüldüm yaa nasıl korkmuşsundur. Ama moralini bozma Allah'ın izniyle tutunur inşallah bebeğin. Hiiç yorma kendini, dinlen.
Oğluşunun da aşıları ağrısız sızısız geçiverir inşallah.
SAGOL CANIM YA insallah, .tekrar haftaya kontrol olucam ama parcaciklar geliyordu az once kocaman bir parca geldi.umudum vardi biraz dinlenirsem toparlarim diyordum ama bu sonuncusu korkuttu beni. dusukde nasil oluyor bilmiyorum onu arastiriyorum nasil anlicam dustumu dusmedimi diye. bakiyorum nete.
HATICE CAN CIGIM NASILSINIZ!? iyisiniz insallah. ben iste okudugn gibiyim. oglumunda bugun kontrolu ve asilari var .babasiyla gitti.biraz uyuyayim bende.insallah asisini sag salim atlatir yavrum.hic halim yok.
Ayy cnm bnmmm sevinirim vlla.ikizlerinle beraber seni de gorurdum bu arada dogum 30 agustos:))
Uzm aradan sonra merhaba diyecektim ama kimseler yok artık. Doğum günümüzü kutlayan herkese çok Ma çok teşekkür ederim . Özellikle Gül cüğümün o günkü mesajları bulup buraya yazması çok duygularını beni. Başta gülce ve tüm kuzularımızın doğum günlerini tek tek kutluyorum. Çok şükür diyorum bugünlere geldik Allah düğünlerini ve torunlarımızı da göstersin bize :)
Doğum günümüz çok güzel oldu. Terk i diyar olmuş buralar o yüzden foto eklemiyorum. Topiğe hîç uğrayamayışımın bir nedeni de ev aldık ve taşınma telaşımız var/ eksik için sürekli dışardayız. Evde anane ye emanet kuzum daneyse ki. Ama düşünün oğlumu özler oldum.
Hepinizi tek tek kuzularımızla birlikte öpüyorum canlarım.
hıc kolay gecmıo benım ıcın ztn kusmalarım yenı bıttı we 7. ayımdayım bıse yerken heran cıkartcagm aklıma gelıo we asırı streslı gecıo hamılelıgım esım we esımın aılesıyle alakalı zor zmnlar gecırdım cok uzuluorum aglıorm bebegımde hıssedıomudur dıe dusunmeden edemıorm ıclı ıclı aglıorm cunku hormonlardan oturu alt ust oldu btn yapım duygusallık cok on planda napcam bılmıorm
duygusal olman normal, ama bebisinde hissediyor bunu..ona göre dikkat et kendine... insallah sag salim kucagina almak nasip olur yavrunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?