buldum seni hayrıl olsun bu topik herkese ugurlu gelsin inşMerhaba arkadaşlar....
Yeni konumuzun hayırlı bol bebekli ve sağlıklı olması ümidiyle....
Ben ve arkadaşlarım bebeklerimizin bize gelmesini bekliyoruz. Kimimiz ilk bebek için kimimiz ikincisi için beklemedeyiz. Rabbim tüm bekleyenleri beklediklerine kavuştursun inşallah...Eki Görüntüle 1268919
inşallah canım.. artık umutsuzluklardan hayal kırıklıklarından o kadar çok yoruldum kii....sakin ve huzurlu geçecek günleri arıyorumbuldum seni hayrıl olsun bu topik herkese ugurlu gelsin inş
evt cnm okadar yoruldukki anlatamam hakkımzda hayırlısı artık cnm hepimize uğurlu gelsin inşasi_m
inşallah canım.. artık umutsuzluklardan hayal kırıklıklarından o kadar çok yoruldum kii....sakin ve huzurlu geçecek günleri arıyorum
canım yeni konun hayırlı uğurlu bol bebekli olsun hepimiz için inşalah...benim bilgisayar dün tamirdeydi giremedim...Merhaba arkadaşlar....
Yeni konumuzun hayırlı bol bebekli ve sağlıklı olması ümidiyle....
Ben ve arkadaşlarım bebeklerimizin bize gelmesini bekliyoruz. Kimimiz ilk bebek için kimimiz ikincisi için beklemedeyiz. Rabbim tüm bekleyenleri beklediklerine kavuştursun inşallah...Eki Görüntüle 1268919
asim fotodaki kişilerden hangisi sensin açık mı kapalı mı?evt cnm okadar yoruldukki anlatamam hakkımzda hayırlısı artık cnm hepimize uğurlu gelsin inş
bata son 6 gün kaldı senın galıba heycan dorukta
evet heyecan var ama açıkçası umutlu değilim.. şuan hiçbir belirti yok.. ne göğüslerde ne başka bir şey sadece kasığımda ağrılar bazen oluyor.evt cnm okadar yoruldukki anlatamam hakkımzda hayırlısı artık cnm hepimize uğurlu gelsin inş
bata son 6 gün kaldı senın galıba heycan dorukta
olabilir yani mümkün değerlendirdin mi bari günlerikızlar bu arad be ovu testi yapiyorum ya başta 2. çizgi daha belirgindi şimdi git gide çizgi siliniyor anlamadım acaba ben başta mı yumurtladım yoksa
evet canım neyseki değerlendirdim...olabilir yani mümkün değerlendirdin mi bari günleri
hayırlısı canım.evet heyecan var ama açıkçası umutlu değilim.. şuan hiçbir belirti yok.. ne göğüslerde ne başka bir şey sadece kasığımda ağrılar bazen oluyor.
bakalım hayırlısı
sen yine takipte ol lucky gibi aman kaçırayım deme bak tekrar yumurtlaman mümkünevet canım neyseki değerlendirdim...
buldum seni hayrıl olsun bu topik herkese ugurlu gelsin inş
:) hayırlı olsun bebeğin Allah tamamına erdirsin inşallah...sevdım ben burayı bebısler durmasın gobuslere dolsun
aaaaa cnm benım nasılsın ben iyiyim allaha şükürler olsun perşembe dr kontrolum var bakalım senın nasıl gıdıyor hamılleık oglun seni üzmüyorur umarımbende senı buldum nasıl gıdıyor hamılelık
amin inşallah :)aynen oyle canım allahım hayırlısı ıle herkezı musmutlu etsın burası her konuda guzel paylasım ıcın
aaaaa cnm benım nasılsın ben iyiyim allaha şükürler olsun perşembe dr kontrolum var bakalım senın nasıl gıdıyor hamılleık oglun seni üzmüyorur umarım
maşallah 2.oğlun mu geliyor... :) benimde 1 oğlum var..yok canım uzmuyo allaha sukurler olsun buyuyoruz bızde ıste buda dıgerı gıbı erken gelebılır dedı donmus adam yerlesmıs gun dolduruyor 36 beklıyoruz bu sıpayıda senın nasıl gıdıyo duydunmu kalp atısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?