maşallah 2.oğlun mu geliyor... :) benimde 1 oğlum var..
allaha şükürler olsun duydum cnm en son dr gıttıgımde 9 haftalıktı dr gayet iyi dedi bakalım persembe kontrolum var ikili test yapıcaklar ama yaptırmayı düşünmüyorum bakalımyok canım uzmuyo allaha sukurler olsun buyuyoruz bızde ıste buda dıgerı gıbı erken gelebılır dedı donmus adam yerlesmıs gun dolduruyor 36 beklıyoruz bu sıpayıda senın nasıl gıdıyo duydunmu kalp atısını
ayyyy allah bagıslasın cnm allah ikisinede uzun ömür vesin cok benziyorlarıkısıde bura buda abıye benzıyor aynı
allaha şükürler olsun duydum cnm en son dr gıttıgımde 9 haftalıktı dr gayet iyi dedi bakalım persembe kontrolum var ikili test yapıcaklar ama yaptırmayı düşünmüyorum bakalım
ayyyy allah bagıslasın cnm allah ikisinede uzun ömür vesin cok benziyorlar
ben gereksiz oldugunu düşünüyorum testin kalp sesini daha duyamadık cnm sadece usg attıgını gösteriyor drumuzneden dusunmuyorsun yaptır bence cok sevındım kalp sesını duymana
inş en güzel ismi bulursunuz cnm uzum ben seni nasıl hatırlıyorum biliyormusun cnm benım kürtaj oldugum gün sen hamıle oldugunu öğrenmiştin topikte yazmıştınaynen oyle oğlum bebet kıme benzıyo dıyorum bana dıyo ben abıyım anne dıyo bana bu arada hala bebege ısım bulamadık bebet dıyoruz su anda
inşallah çok istiyorum ama bakalım hayırlısı .. bir sene olacak neredeyse isteyeli ama kısmet olmadı.. 2 kere kaybım oldu. inşallah son olur da artık kavuşuruz bizde inşallahevet canım ıkıncısı gelıyo bırı 2.5 yasında allahaım sanada nasıp etsın en kısa zamanda cok guzel emın ol sankı ılkmıs gıbı hıc farkı yok yanı anlayacagın
merhaba ... Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.. Dr. korunma vermez ise inşallah hemen hayırlısıyla hamile kalırsın.. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu sevinciMerhaba arkadaşlar bende ilk defa anne olmanın hayalini kuruyorum.. Tedavi görüyorum rahim filmi çekildi, rahimden parça alındı ve yaram varmış rahimde şuan rahimdeki yara için uğraşıyoruz. Ekimden bir beklentim yok. Tarlusal verdi doktor zaten bu ayda adet olmayı bekliyorum. Kasımdan ümitli miyim bilmiyorum ona doktor karar verecek. Zor bir durum. Herkes gibi anne olmak istiyorum. Allahım inşallah isteyen herkesi fazla bekletmez tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
merhaba ... Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.. Dr. korunma vermez ise inşallah hemen hayırlısıyla hamile kalırsın.. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu sevinci
Geçmiş olsun.. inşallah çabuk iyileşirsin de başlarsın denemelere.. ne kadardır bekliyorsunAminn aminn. şuan ilişki yasak zaten yara olduğu için hem ilaç tedavisi görüyorum hemde yarayı yaktı doktorum. ama hiç gebe kalmayan kadınlara önerilmiyormuş yara yaktırma kafam karıştı neyse hayırlısı olsun artık yaptırdık bir kere. Rahim filminden önce klomen + çatlatma iğnesi denedik olmadı regl oldum. sonra rahim filmi oda çok canımı yaktı bir yandan da psikolojik olarak etkiliyor artık parça alınması vs. yara tamamen ne zamana geçer acaba ?
inş en güzel ismi bulursunuz cnm uzum ben seni nasıl hatırlıyorum biliyormusun cnm benım kürtaj oldugum gün sen hamıle oldugunu öğrenmiştin topikte yazmıştın
inşallah çok istiyorum ama bakalım hayırlısı .. bir sene olacak neredeyse isteyeli ama kısmet olmadı.. 2 kere kaybım oldu. inşallah son olur da artık kavuşuruz bizde inşallah
maşallahh çok bekletmemiş sizi bebetiniz :)ebnde 1 sene ugrastım olmadı tedavı ıle kaldım zaten ılac ve doktor kontrolu ıle ıkıncı ayımda kaldım sukurler olsun
evt o günü hiç unutmuyorum hala aklımda olsun yenıden hamıleyım rabbıme şkürler olsun ki inş saglıklıdır bebegım tek duam buevet canım haberı verdım ama senın haberınıde alınca ıcım burkularak vermıstım uzulursun dıye kolay degıl cunku ama allaha sukurler olsun hemencık sanada nasıp ettı bı kuzucuk
AMİNNNNNevt o günü hiç unutmuyorum hala aklımda olsun yenıden hamıleyım rabbıme şkürler olsun ki inş saglıklıdır bebegım tek duam bu
Geçmiş olsun.. inşallah çabuk iyileşirsin de başlarsın denemelere.. ne kadardır bekliyorsun
çok geçmiş olsun aramıza hoş geldin cnm inş en kısa zamanda bebgıne kavusursun ...Aminn aminn. şuan ilişki yasak zaten yara olduğu için hem ilaç tedavisi görüyorum hemde yarayı yaktı doktorum. ama hiç gebe kalmayan kadınlara önerilmiyormuş yara yaktırma kafam karıştı neyse hayırlısı olsun artık yaptırdık bir kere. Rahim filminden önce klomen + çatlatma iğnesi denedik olmadı regl oldum. sonra rahim filmi oda çok canımı yaktı bir yandan da psikolojik olarak etkiliyor artık parça alınması vs. yara tamamen ne zamana geçer acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?