bebeğimi beklerken......

Kızlar bisey sorcam kirkinizi tam kırk günlükken mi yaptınız nasıl yaptiniz

Slm kızlar nasılsınız gorunmuyorsunuz biz bir aylık olduk pazar günü
Maşşallah size de Zaman çabuk geçiyor bizde 6.5 aylık olduk oğlum artık kendi kendine oturmaya başladı bu arada 5 ci kelimeyi de söylemeye başladı..anne baba gel dede mama :)))ek gıdalara da başladık Allah'a şükürler olsun ne versem yiyor özellikle meyvaya bayılıyoruzz..bu arada ben kırk Mevlüt'ünü 33 günde yaptım cnm Ankara'dan teyzemler gelmişti onlarda bulunsun istedim..günü gününe olması şart değil yani

Slmkizlar hepinizi özledim. Düştük bebislerin peşine sesimiZ çıkmıyor.
:)))

Ya hiç sormayın düştük bebeklerin peşine unuttuk burayı nasılsınız bakalım biz 5.buçuk aylık olduk sadece dönüyoruz bol bol emekleme çabamız yok öyle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile kendine bile zaman ayiramiyorum mira olmadan önce nekadar boş vaktim varmış kimsem olmayınca zor uetisiyorum evin işlerine sizler nasıl başa çıkıyorsunuz nasıl geciyo günlerini kızım gün içersinde pek uyumuyo en fazla 30 dk osirada evin işlerini yapmaya çalışıyorum bana bi akıl verin tecrübeli anneler ben acemi anneyim

Maasallah canim herseyin yolunda olnasina cok sevindim...benim sorum aslinda 40 ucurmayla ilgiliydi neyse bizde bugun 40 ucurduk...

Canim hic sorma valla o isleri nasil oluyo bi sekilde oluyo ama bide bana sor okul bebek yemek derken zaman cok hizli akiyo benim icin hamileligimde 5.5 kilo aldim 6 kilo verdim simdiye kadar dogru duzgun temizlik yapamiyorum bile

Bizden de selam olsun hanımlar...bizde bugün 7. Ayımızı kazasız belasız doldurduk şükürler olsun.gerçekten de zaman su gibi akıp gidiyor.gün içerisinde saate bakmıyorum dersem yeridir ne zaman sabah oluyor ne zaman akşam oluyor hiç anlamıyorum..paşamız babasıyla maç izlemeye gitti..büyüdü de erkek erkek dolaşmaya başladılar:)bu arada yeni bir kelime daha öğrendik abla demeye başladı..abimin kızından öğrendi onuda:) bizimkinin çenesi düşük olacak bu gidişle..yerinde hiç durmuyor yere yatıyorum bir uçtan bir uca gidiyor döne döne henüz emeklemiyoruz ama arada çabalıyor..

Maasallah canim zaman su gibi akip gidiyor bu gunleri gosteren rabbime sukurler olsun bizde bu gun 45 gunluk olduk dun ilk defa net olarak agu dedi bizde buyuyoruz

Slm arkadaslar. Bilgilerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.. Ben 32 haftalık hamileyim. Bugün kontrolüm vardı. Doktor kafası büyük dedi önden gidiyor dedi. Bu da beni acayip korkutuyor. Siz tecrübelis
Niz. Böyle birşeyine yaşayan varmı, yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba kızlar. Maşallah sizlere..
Biz bu ay sonu tam 4 aylık olacağız amma velakin biz çok zayifiz meme emmiyor çok fazla o yüzden kilo alımı iyi değil Dr mama önerdi ama onuda içmiyor bizim hanım sultan. Çok istahsiz. Az önce zar zor kaşıkla besledim ama çok zorlanıyorum doğrusu. Onun dışında herşeyi gayet iyi gelişim iyi ama büyümesi iyi değil . napsam ki. Aslında ben kilosunu takmiyorim sağlıklı olsun yeter diyorum ama Dr zorluyor.
Bende böyle buyumusum aynı cook zayifmisim bana çekmiş

Canim bizim kucuk hanimda cok az emiyo 1 aylik konrolde 1.5 kilo almisti dr.cok iyi dedi simdi emme daha da azaldi cok merak ediyorum kg.mini bu arada kabizlik sorunu var hala devam ediyo dr.surup verdi onunla biraz yapiyo kakasini...canim sana mama onermeside ileriki zamanlarda sorun olusmasin diyedir zaten 4 aylik olacaksiniz yavas yavas ek gidalara baslarsiniz.

İnşallah canim az daha buyusun baslayacagiz ama çok istahsiz o yüzden ilk mama ile midesini genisletmek lazım dedi Dr kilosu biraz toplasin önce dedi ama yok anam içmiyor her turlu denedim memeyi bile zor alior sagip zorla kaşıkla veriyorum bu ara ama çok yorucu
Sizinde kabızlık çabuk geçer inşallah

İnsallah

Kızlar nerdesiniZ biz iki gün sonra 7. Ayimizi dolduruyoruz çok huysuz kızım 1 haftadır uyku düzenini kalmadı gece sabaha kadar ayaktayiz dış geliyor herhalde ama pek anlamıyorum neler oluyor cuma günü Dr kontrolünümuz var rota virüsünün son doz aşısı yapılacak ek gıda ile sorunumuz yok ama kan ilacı ve ek gıda verince kabız oluyor kızım zaten makat darlığı var zaman su gibi akıp gidiyor sizler kayiplardasiniz

Slm kizlar yasiyoruz cok sukur bi kosusturmadir gidiyor ev okul bebek derken vakit nasil geciyor anlamiyorum iyiyiz cok sukur bi sikintimiz yok

Bizde iyiz Allah'a şükürler olsun 8.5 aylık olduk alttan iki dişimizi çıkardık 20 gün oldu..sanırım yakında üst iki diş de gelmek üzere...maşallah benim paşama çok rahat çıkardık biz dişimizi.....herşey yolunda hiç bir problemimiz yokken gıdayla da aramız gayet iyi şimdiye kadar ne verdiysem geri çevirmedi..Bu arada sizler nasılsınız eskisi gibi görüşemez olduk..özledim sizi kızlar

Mrb sizin baska bir topikteki yazinizi okumustum benim bebegimdede nerdeyse 4 haftalik gerilik var ve down send.olma ihtimali var diyolar 28 haftalik hamileyim sizin bebeginiz nasil sagliklimi?

Mrb sizin baska bir topikteki yazinizi okumustum benim bebegimdede nerdeyse 4 haftalik gerilik var ve down send.olma ihtimali var diyolar 28 haftalik hamileyim sizin bebeginiz nasil sagliklimi?
Cnm ilk önce hayırlı olsun kızım çok sukur sağlıklı evt 4 hafta geriden geliyordu dönemde send. FL boyunun kısalığından demişlerdi sukurler olsun ki sağlıklı dünyaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…